Arkadaşlar uzun süredir Philips SHO8801 kulaküstü kulaklık kullanıyordum. Talihsiz bir şekilde kırıldı ve kulaklık almak durumunda kaldım. Kulaküstüden memnundum lakin biraz sıkıldım. Sennheiser MX 470 hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatı 60-75 arasında değişiyor. Bu ayarda kulaküstü ve kulakiçi olmayan bir kulaklık da önerebilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler :) .
ben Mx-270 kullanıyorum ve gayet memnunum mx-470'de gerçekten güzel bir kulaklık bu bozulsun mx-470 alıcam.
Teşekkürler "Poşet_çay" ve
UP!
6-7 aydır kullanıyorum mx470'i. 45tl'ye almıştım o zamanlar darty'den. F/P oranı gayet iyi bir kulaklık. Tavsiye ediyorum.
Kutusundan kılıfıda çıkıyor, sürekli kılıfıyla taşıdığım için kabloların hasar görme, dolanma, yamulma gibi sorunlarıda olmuyor. Ayrıca yanından çıkan kulaklık adaptörleriyle kulaklıların çapını kulağınıza göre ayarlamanızda mümkün.
Arkadaşlar bende telefonum için almak istiyorum, iphone için kullanıcam 100 tl bütçem var ne önerirsiniz ? (Sennheiser tercihimdir)
quote:
Orijinalden alıntı: XR9
6-7 aydır kullanıyorum mx470'i. 45tl'ye almıştım o zamanlar darty'den. F/P oranı gayet iyi bir kulaklık. Tavsiye ediyorum.
Kutusundan kılıfıda çıkıyor, sürekli kılıfıyla taşıdığım için kabloların hasar görme, dolanma, yamulma gibi sorunlarıda olmuyor. Ayrıca yanından çıkan kulaklık adaptörleriyle kulaklıların çapını kulağınıza göre ayarlamanızda mümkün.
Teşekkürler dostum. Büyük ihtimalle kulaküstü Philips SHO8801 alacağım ama onu almazsam tercihim MX 470'ten yana olacak.
mx serisini bilmem fakat cx 500 galiba bendeki 400 de olabilir , ama ölüm makinası gerçekten