Şimdi Ara

Sennheiser Momentum Black (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün denedim ve aldım. Rockbox'ın azizliğine uğradı ilk dinleme deneyimim ama sonra flat çalan bir şeyler bulduk da daha iyi anlayabildim kulaklığı. Yalnız anladım ki px100 gerçekten harika bir açık kulaklıkmış. Şu an foobar + asio ile çok daha iyi sonuç aldım, kurcalamaya devam.

Edit: Bu arada 6 saat kadar kullanmışımdır, herhangi bir rahatsızlık olmadı. Tabii kulaklarımın %99 sizinkinden daha küçük olduğunu not etmek lazım. Ancak yazın deri olduğu için terleteceği kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 11 Nisan 2013; 10:43:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo

Dün denedim ve aldım. Rockbox'ın azizliğine uğradı ilk dinleme deneyimim ama sonra flat çalan bir şeyler bulduk da daha iyi anlayabildim kulaklığı. Yalnız anladım ki px100 gerçekten harika bir açık kulaklıkmış. Şu an foobar + asio ile çok daha iyi sonuç aldım, kurcalamaya devam.

Edit: Bu arada 6 saat kadar kullanmışımdır, herhangi bir rahatsızlık olmadı. Tabii kulaklarımın %99 sizinkinden daha küçük olduğunu not etmek lazım. Ancak yazın deri olduğu için terleteceği kesin.

Demek aldınız.Hayırlı olsun.Siyah modeli mi normal modeli mi ? Evet P5'de de terletme mevcut özellikle hava sıcakken P5 nasıl olur daha bilmiyorum.Ama kulak padleri hakiki kuzu dersinden mi ceylan derisinden mi ne üretildiği için ısıtma mevcut zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bose&hifi

quote:

Dün denedim ve aldım. Rockbox'ın azizliğine uğradı ilk dinleme deneyimim ama sonra flat çalan bir şeyler bulduk da daha iyi anlayabildim kulaklığı. Yalnız anladım ki px100 gerçekten harika bir açık kulaklıkmış. Şu an foobar + asio ile çok daha iyi sonuç aldım, kurcalamaya devam.

Demek aldınız.Hayırlı olsun.Siyah modeli mi normal modeli mi ? Evet P5'de de terletme mevcut özellikle hava sıcakken P5 nasıl olur daha bilmiyorum.Ama kulak padleri hakiki kuzu dersinden mi ceylan derisinden mi ne üretildiği için ısıtma mevcut zaten...

Kahverengi aldım, bunu kestirmiştim gözüme zaten.
    Dün hava serin ama güneşliydi, o havada bile bir saat dışarıda yürüdüm ve terleme hissettim biraz. Yazın açıklara döneriz artık :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bose&hifi

quote:

Kahverengi aldım, bunu kestirmiştim gözüme zaten.
    Dün hava serin ama güneşliydi, o havada bile bir saat dışarıda yürüdüm ve terleme hissettim biraz. Yazın açıklara döneriz artık :)

Evet yazın bende kulak içileri tercih edeceğim sanırım.Belki serin olduğunda P5'leri çıkarabilirim.Bose QC15'de kulakları sırıl sıklam yapıyordu kulak hava almadığı için altı üstü terliyordu.Ama P5 on ear (kulak üstü) olduğu için gene kulak hava alabiliyor o kadar terletmiyor sıkmıyor yani.Yazın kullanılabilir aslında (P5) ara ara çıkarıp padleri silip tekrar takabilirseniz...

• kulakligi aldiniz mi?

Turkiyeye henuz gelmedi sanirim, aradim bulamadim.
  • Momentum'un siyah modeli Metan'da ve diğer multimedya mağazalarında mevcut.Mediamarkt gibi.Ve Sennheiser'ın yeni çıkardığı Momentum On-Ear seriside şuan da piyasa da.Daha küçük ve daha fazla renkli olan bu modeller over-ear olan Momentum'a göre daha küçük ve daha ucuz.Fakat ses olarak iyi olduklarını söyleyemem.

Aşağıdaki linkte hepsi mevcut.

http://www.metanshop.com/Urunler-8-Muzik-Kulakliklari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high-fidelity -- 1 Kasım 2013; 21:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

kulakligi aldiniz mi?

Turkiyeye henuz gelmedi sanirim, aradim bulamadim.

Metan'a gidip deneyip almıştım birkaç ay önce, arayıp stok sorabilirsiniz.
  • Vatan bilgisayarda sennheiserlere %50 indirim varmış 645 tl gördüm koşa koşa topkapıya gidip aldım ilgilenenler kaçırmasın. Her kuruşuna değecek bir kulaklık. Aşağı yukarı 5 saattir hiç çıkartmıyorum rahatlık hafiflik üst düzeyde. tasarım ve malzeme kaliteside çok iyi. Ses konusundada bu ohm civarında sony mdr-1r mk2 ile karşılaştırılabilir ki oda türkiyede olmadığı gibi momentum genelde daha önde bulunuyor. Gerektiğinde telefonla bile kullanılabilecek birşey isteyen biri için en ideal çözüm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.