Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sennheiser MM200 Bluetooth kulaklık Satın Al 29 Şubat 2016 11:46 1 1 Sennheiser MM200 Bluetooth kulaklık Sennheiser'ın ses konusundaki uzmanlığını anlatmaya gerek var mı bilmiyorum. MM200'de Sennheiser bir adım öteye giderek sesi klasik yolla kablolardan değil, havadan kapıyor. Cihaz Bluetooth 2.0 + EDR, A2DP desteği olan üst düzey telefonlarda ve özellikle akıllı telefonlarda sorunsuz çalışıyor. Kulak içi kulaklık kullanan nadir Stereo Bluetooth setlerinden birisi MM200 Cihazın tasarımı birçok açıdan iyi başarılı. Bir stereo Bluetooth kulaklığa göre tasarımı oldukça iyi ve kullanışlı. Cildi rahatsız etmeyen, yumuşak kauçuk benzeri plastik kaplı boyna asılan Sennheiser MM200, 28 gram hafifliğiyle boynunuzda olup olmadığını unutturtuyor. Teknik Özellikler * Teknoloji : Bluetooth® 2.0 + EDR * Dinleme Süresi: 9 saate kadar * Konuşma Süresi: 11 saate kadar * Bekleme Süresi: 300 saate kadar * Ağırlık: 28 g (Giysi klipsi ile 30 g) Mikrofon * Hoparlör Tipi: Çok yönlü ses alabilen elektret mikrofon * Frekans Aralığı: 100 Hz – 10,000 Hz * Hassaslık: 100 Hz – 10,000 Hz Kulaklık * Kulaklık Türü: Kulakiçi * Transducer Prensibi: Dinamik, neodim mıknatıs * Frekans Aralığı: 18 Hz – 22.000 Hz * Ses basınç Seviyesi (SPL): 102 dB Cihaz çalışır durumdadır. Full şarj ile 3-4 gün kullanabiliyorum. Yeni telefonum Bluetooth 2.0 desteklemiyor bu yüzden satmak istiyorum. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Keenetic Hero DSL + Keenetic Extra (AC Mesh sistemi)
Forum dışına satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Keenetic Hero DSL + Keenetic Extra (AC Mesh sistemi)