Şimdi Ara

Sennheiser Cx400-II(Media Markt'dan alınma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 Temmuz'da Media Markt'dan almış olduğum Cx400-II'mi satıyorum. Cx500'den hic bir farkı yoktur.
    Kozmetik olarak 10 üzerinden 9.0 alır, kırdığım 1 puanın sebebi ise jack kısmındaki hafif zedelenmedir ve kablo üzerinde olmadığı için bir risk teşkil etmemektedir.( Mp3 playerı şarkı değiştirmek için cebime koyup çıkarırken oldu). 11 ay atıl kullanılmıştır. Ondan sonra yeni bir kulaklık aldığım için bir köşeye kaldırdım ve ara sıra nostalji niyetine kullandım.
    Çok titiz kullandım(kablosunu çekiştirme,kulaklığı mınçıka vb. şeyler niyetine sallama vs.. gibi kulaklığın üretilmesindeki amaçlar dışında kullanmadım) ancak ister istemez fazlasıyla burn-in olmuş durumdadır.
    3 çift normal ve üç çift Double Flange uçları, orjinal imitasyon-deri taşıma çantası, yaka klipsi ile birlikte verilecektir.(metan bandrollü kutusunu taşınırken atmış annem, çok kızdım ama nafile)
    Kargo alıcıya aittir. Elden teslim için telefonla irtibata geçiniz.(O an hangi ilde olduğumu öğrenmek için)
    Fiyat 80tl'dir. Eğer istenilirse 75tl'ye Double Flange uçlar olmadan veririm. Pazarlık payı birazcık var. Takas yalnızca sm3 v2 ile olur.
    İletişim için numaram: ************

Fotoğrafları telefonla çektiğim için biraz kötü çıktılar, kusura bakmayın. Fotoğrafların çekilme tarihi: 30.04.2012. Fotoğrafları çektikten sonra hiç kullanmamak üzere kaldırdım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcs -- 16 Temmuz 2013; 12:20:53 >

• original diyosun
  • Orjinal olmasa orjinal değil derim.
    Şu ana kadar bütün sattığım ürünlerin tüm ayıplarını söyledim. Eğer amacım dolandırıcılık olsa jack kısmındaki tahrişin ne fotoğrafını koyardım nede ondan bahsederdim ve 20 tl daha yukarı çekerdim fiyatı.

Eski garanti belgelerimi ve faturalarımı sakladığım yere bakayım eve gidince, bulabilirsem fatura ve garanti belgesinin resimlerinide koyarım.
    Zaten fatura benim yada babamın adına kayıtlı ve yanındada laptop aldığım için faturada hp laptop var birde.

Bu akşama eklerim bulursam.
  • Kulakliğın faturasının resimlerini ilk mesaja ekledim.
  • takip
  • İkinci El Sennheiser Cx400-II(Media Markt'dan alınma):

Fiyat 75tl'dir. Eğer istenilirse 70tl'ye Double Flange uçlar olmadan veririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.