Şimdi Ara

SENNHEISER CX 300-II darty'de 99TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüksek seyreden kurlar da düşünüldüğünde, diğer sitelerdeki fiyatlara oranla ılıkla sıcak arasında gidip gelen bir fırsat gibi geldi bana, ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.

http://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-sennheiser-cx-300-ii-precision-kulaklik-fiyati,019497.html

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Kulakl-k/SENNHEISER/1201395-CX-300-II-PRECISION-SIYAH-p-52740-c-29.htm

• darty'nin sattığı kulaklıklar metan garantili değil lütfen bunu göz önünde bulunduralım
  • Bass-header lar için fırsat
    Bu kulaklık için bence normal fiyat, hatta fazla bile.
  • @marine-gear

Metan garantili olduğunu düşünerek başlığı açtım. Metan değilse fiyatın sıcak olduğunu söylemek hata olacaktır.
  • Kulaklık piyasasını bilmiyorum ama Darty Metan'dan büyük firma değil mi ?
  • metan nedir beyler

darty güvencesi yeter bize.
  • şimdi orjinal mi değil mi?
    kendi ithalatçısından garantili mi değil mi?

darty yarın birgün kepenkleri kapatır giderse ne olacak?

öğlen alayım diyordum, şimdi emin olamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kulaklığı ben aldım bundan 2 ay önce, metan garantili değil ancak orjinal olduğunu söyleyebilirim. Darty kapatıp giderse demişiniz ancak tüm firmalar için geçerli bi risk bu, zaten 2 sene garanti var, bestbuy içinde kapatıyor dediler hala duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakalpup

Kulaklığı ben aldım bundan 2 ay önce, metan garantili değil ancak orjinal olduğunu söyleyebilirim. Darty kapatıp giderse demişiniz ancak tüm firmalar için geçerli bi risk bu, zaten 2 sene garanti var, bestbuy içinde kapatıyor dediler hala duruyor.

+1

Best Buy'ı Teknosa aldı haber vereyim.
  • Metan servisine 2 kere ürün yolladım, hızlı ve kaliteli hizmet veriyorlar.Burda servis hizmetini hangi firma verecek bilmiyorum fakat şahsen Metan garantili ürün tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 21 Haziran 2011; 10:18:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Metan servisine 2 kere ürün yolladım, hızlı ve kaliteli hizmet veriyorlar.Burda servis hizmetini hangi firma verecek bilmiyorum fakat şahsen Metan garantili ürün tercih ederdim.

Kaliteli servis gerçekten önemli, bu konuda haklısınız. Aynı fiyatta olsa metan tercih edilir ben aldığımda 79tl idi 60tl fark vardı piyasayla. Düşününce darty garantisinde olmasının bi sorun yaratacağını düşünmedim yine de anlayabilmek için cihazın bozulup ellerine düşmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Metan servisine 2 kere ürün yolladım, hızlı ve kaliteli hizmet veriyorlar.Burda servis hizmetini hangi firma verecek bilmiyorum fakat şahsen Metan garantili ürün tercih ederdim.

eğer darty kendisi hizmet verecekse servis konusunda ben darty i tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

Bass-header lar için fırsat
    Bu kulaklık için bence normal fiyat, hatta fazla bile.

sony nin 40-50 tl lik kulaklıklarının bundan daha iyi oldugunu duydum bir kulaklıga 99 tl verillir ama buna verilmez

@EASTWOOD1981 dun ilanı var 2.elde mp3 bölümünde onun yorumlarına bir göz atın
  • cx300e paranızı kaptırmayın.. @EASTWOOD1981'in sattığı kulaklıkların orjinalliği hakkında çok tartışmalar döndü zamanında. Kulaklık bölümünde gerilerde kalan bir konu mevcut..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

cx300e paranızı kaptırmayın.. @EASTWOOD1981'in sattığı kulaklıkların orjinalliği hakkında çok tartışmalar döndü zamanında. Kulaklık bölümünde gerilerde kalan bir konu mevcut..

ben daha önce @EASTWOOD1981 kulaklık aldım orjinal olduguna kalıbımı basarım daha

daha sonra Sony MDR EX-300SL aldım @serkat nikli arkadaştan o da orjinal zaten orjinal oldugunu karşılaştırmadan anlıyorsunuz .gayet memnunum ama cx300 okadar para vericegime 3 tane ex-300sl alırım daha iyi
  • Ben orjinal değil demedim, orjinalliği hakkında tartışmalar oldu dedim. İlgili konuyu bulursanız ne demek istediğimi daha net anlarsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

Ben orjinal değil demedim, orjinalliği hakkında tartışmalar oldu dedim. İlgili konuyu bulursanız ne demek istediğimi daha net anlarsınız..

tamam dostum ben sana birşey demiyorum aklında soru işareti olanlar için konuşuyorum
  • O konuyu okudum, satan kişinin orjinal demesine kafayı takmışlardı. O da orjinal yazısını kaldırdı sonra. O kulaklığı (ex300) dinledim. Orjinal olup olmadığını bilemem ama fiyat/perf. oranı cidden iyi. Çin üretimi çakmalar gibi değil (Onların da CX300, CX400II gibi sahtelerini dinledim), direk kulağa takar takmaz belli oluyor zaten çakma olduğu, çok rahatsız edici bir sesi var. Ondan önce 2-3 yıl boyunca orjinal CX300 kullanmıştım, ne kadar bas ses içinde boğulduğumu farkettim. CX300 te bas sesleri mükemmel, fakat mid ve tizler sıfır. ex300 te ise (orjinal olmadığı iddia edilen), bas ve midler dengeli, fakat tizler biraz zayıf. Klasik müzik haricinde her türlü müziğe hitap ediyor aslında.

Şimdi Brainwavz M2 kullanıyorum çok memnunum. Çok üst seviye bir ürün değil ama fiyatına göre çok iyi iş çıkarıyor. ex300 e bencer bir ses rengi var. Hafif bas ağırlıklı fakat çok değil, mid ve tizler daha tatmin edici. Dengeli sayılabilecek bir kulaklık, ayrıca sahnesi daha geniş bence.

CX300 e bu kadar para verileceğine aynı fiyata M2 almak bence daha mantıklı ve tatmin edici olur.

• mymemory.co.uk sitesinde 10 ve 20 pounda satılıyor. çok daha uygun. kargo da 2 pound. amazon payments ile alınabilir.
  • darty den 79 lırayken aldım, metan garantılı degıl

kendı garantısını verıyor

kıyaslama soyle yaptım

elımdekı cx300 un normal 3 yıl oncekı surumune gore, cok daha az bass ve daha fazla tız verıyor, cx-300 2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.