Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sennheiser CX 200 Street II sıfır gibi Satın Al 26 Şubat 2020 02:27 1 1 Sennheiser CX 200 Street II sıfır gibi ürün amazondan aldım kullanmadığım için satılıktır 3 defa kullandım oda denemek amaçlı en büyük XL pedini kullandım diğer S,L pedi kullanılmadı 5 aydır çekmecemde durmaktadır faturası kutusu garanti kağıdı yanında verilecektir. lütfen indirim istemeyim piyasa fiyatı 140 tl olan ürünü 75 tl vermekteyim alacak olan kişilere hayırlısı olur inşallah.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Şubat 2020 Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Gigabyte RTX 4070 Super Aero OC BEYAZ MODELİ BAKMADAN GEÇME. [SATILDI] 14700+4070super+32gb ram BÜYÜK İNDİRİM. [SATILDI] ARGB denetleyici 5V 3pin SATA güç kaynağı Mini RGB denetleyici [SATILDI]