Şimdi Ara

Sennheiser 300 ii mı yoksa cx 3.00 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazondan cx 3.00 mı almalıyım yoksa mediamarkttan garantili cx 300 ii mi almalıyım? Bu iki kulaklık arasında ne fark var? Aynı fiyata geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende ikiside var cx 300 II bariz daha iyi yeni cx serisi pek tutmadı zaten, eski seriyi kullananların çoğu yeni seriden memnun değil ben cx 200 street II kullanıyordum çok memnundum suan orijinalini bulsam garantisi olmasa bile alırım cx 3.00 ı aldım street II nin çok gerisindeydi memnun kalmadım. cx 300 II araştırdım bayağı geçen pazar aldım ve cx 3.00 a göre çok daha iyi cx 200 street II den daha dolgun ses veriyor ama ben şahsen cx 200 ün tonunu daha çok beğeniyordum. Bide cx 300 de uygun uygun silikonu bulmak çok önemli yoksa bas sesler alınamıyor daha doğrusu ses kalitesiz oluyor yanlış silikonla, ben ilk üstündeki baslıkla denedim kulağıma yerleşmesine rağmen (tam doldurmadı herhalde kulağı) düzgün bir ses alamadım sonrasında en büyük boy başlığı takınca çok güzel bir ses aldim, kullandığım diğer kulaklıklarla kiyaslarsam fiyatına göre çok iyi ve yine bence cx 3.00 dan çok daha iyi, özelliklede ses yüksekliği olarak çok fark var.

• serhat138 S kullanıcısına yanıt
    Cx 3.00 ı çoktan aldım amazondan. Çok daha güzel görünmesi ve kablosunun cx300 gibi incecik olmaması sebebiyle cx 3.00 tercih ettim. Kulaklık konusunda fikirler göreceli oluyor biraz, geldiğinde yazarım fikirlerimi teşekkürler hocam.

• bende cx 200 ve cx 300 kullanıyordum çoğunlukla cx 200.

cx 3.00 ve cx 1.00 da aldım ikisinide beğenmedim bende cx 200 bulabilsem onunla devam ederim ama en azından cx 300 bulunabiliyor cx 200 seven biri olarak beni tatmin ediyor umarım bu modelde üretimden kalkmaz çünkü yeni cx serisini hiç beğenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mMylo -- 22 Şubat 2017; 15:44:6 >
  • mMylo kullanıcısına yanıt
    Hocam yurtdışından alınan kulaklığın Türkiyede garantisi var mı?

Bir süre bunu kullanacağım. memnun eden ve etmeyen tarafları şöyle

+ yönleri

kulaklara ayrılan iki kablonun olduğu yerde bir toka var böylece asla dolaşmıyor kulaklık.

Kablo kalitesi çok iyi dolaşmamasına ayrıca etki ediyor.

Kulağı rahatsız etmiyor zırt pırt düşmüyor.

- yönleri

Kesinlikle Türkiyeden 200-250 tl vermeye değmeyecek bir kulaklık. Ben amazondan 30dolar + 5 dolar kargo ile aldım. Ederi ancak bu kadar. Çinden 10 dolara aldığım rock zircondan tabi ki iyi ancak aman aman bir fark yok.
    Kulaklık üzerinde hiç tuş olmaması da başka bir eksi
    Cx 300 ü denemedim. İmkanım olursa yine bu kısımda yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyovsdinie -- 22 Şubat 2017; 16:8:27 >
  • elimde şu an cx300-ii precision var. önceden de cx200 street vardı açıkçası cx200 street i tercih ederim nedense pek alışamadım cx300-ii ye. 200 liralık bir kulaklık değil bence. ben media markt dan 14 şubat indirimiyle 139 liraya aldım ve yine de yanlış mı yaptım diye düşünüyorum
  • bende cx 200 seviyorum ama yok artık ona en yakın cx 300 var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mMylo kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    SENNHEISER CX 200-II STREET KULAKİÇİ KULAKLIK- (SİYAH) - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/cx-200-ii-street-kulakici-kulaklik-siyah.html

Artık var :) 04.01.2019 Tarih

• Konu hortlamış, şunu belirteyim, amazon.com'dan ürünü aldım. Hiç ama hiç tatmin etmedi beni, aliexpressten tekrardan rock zircon sipariş verdim o dönem. Gelen rock zirconlar'da daha önce aldığım zirconlar gibi değildi. KZ ZS5 + gümüş kablo + bluetooth zımbırtısını aldım. Oldukça temiz ses veriyor.

Özet olarak kullandıklarım arasından;
    Bass arayanlar varsa bu 3 kulaklık arasından zircon'u,
    clean ses arayanlar KZ ZS5,
    çöp arayanlar cx300ii tercih edebilirler :)
  • Cx 300 prec. II de bass yok gibi bir şey,tizler temiz değil
    Cx 3.0 de bass belirgin hissediliyor tizler daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Cx 300 prec. II de bass yok gibi bir şey,tizler temiz değil
    Cx 3.0 de bass belirgin hissediliyor tizler daha iyi
    hocam cx 300 modelinde kablo çok dayanıksız gibi duruyor göründüğü gibi yoksa sağlamlık olarak iyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkeskinist

https://www.vatanbilgisayar.com/cx-200-ii-street-kulakici-kulaklik-siyah.html

Artık var :) 04.01.2019 Tarih
    bu kulaklıkta telefonla konuşma yapılabiliyor mu zira mikrofon yok diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.