Şimdi Ara

Seninle olmanın en güzel yanı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
44
Favori
70.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seviyorum ama kimi
    En tatlı birisini
    Nasıl söylesem sana
    İlk harflere baksana

Birgün sende anlarsın...
    Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman,
    Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an,
    Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!

Bir müziğin bile ne manâlara geldiğini,
    Bir resmin ne kadar duygu barındırdığını,
    Bir gözün nekadar yaşarabileceğini,
    Azda olsa sevince, belki anlarsın...!

Bir bedene iki kalp sığdırmayı,
    İki kalbi tek bir satıra yazmayı,
    Seven kalbi bide sevdirmeyi,
    Kalbine kriz aşkla indiği an, nihayetinde anlarsın...!

Kalabalıkta bile yalnız yürümeyi,
    Işık altında kararmayı
    Ve bir resme acı içince bakmayı,
    Umudum yok ama, umarım anlarsın...!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[color=#3300FF]Yoruldum hayattan..  
    İmkansızlıklar içinde kayboldum yokluğunda…
    Özledim seni! Uçurum kenarında gibi..

Atlasam mı diye düşünüyorum kimi zaman.. Uçurumdan aşağı bakıyor hayat..
    Rüya gibi. Düş gibi..
    Bekle beni geliyorum. Koşuyorum sana. Ağlıyorum uğrunda…

Hayat depar atıyor bana. Yetişemiyorum hızına. Koşuyorum. Koşuyorum.. Ağlıyorum uğrunda…

Yoksun yanımda.. Gözlerimden akan yaşlar deliyor yüreğimi..
    Yağmur altında dolanıyorum kimi zaman..Islanmaksızın…

Hayat bana yalanını söyledi. Aldattı beni.. Vurdu derinden.. Kırdı kalbimi..

Yazmak, söylemekten ne kadar da kolay değil mi? Ama dile getirmek gibisi de yok. Hep istedim sana dile getirmeyi ama.. İşte böyle boğulmak yoruyor beni. Hayatımda hiçbir zaman yorulmadım kendimi ifade ederken, ama diyorum ya; sen farklısın. Sözcüklere sığdıramazsın ya bazen yaşadığın anları; her karşıma çıkışın, duruşun, bakışın, gülüşün, susuşun, konuşuşun, kısacası, yanımdayken ya da değil, yaptığını hissettiğim herşey düğümlüyor sensizliğimi dilimde..

Diyorum ya; SEN FARKLISIN!

Sen; benim yalnızlığımsın.. Unutamadığım ilk yanımsın.. Kalbime hapsettiğim son yanım..

Sensiz olmuyordu.. Hayır.Olmuyordu! Belkide sana söylediğim en büyük yalan buydu. Söylediğim tek yalan!!

Diyorum ya; SEN FARKLISIN!
    [/color]

Bu en sevdiğimdir..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ağır ağır..
    Kırmadan..
    İncitmeden düşüyordun kirpiklerimden..
    Yavaşça inerken yanağımdan aşağı..
    Tüm hıncını alır gibi yanaklarımdan öpüyordun..
    Kim için…?Ne için aktığını biliyor musun? diye soruyordum sana..Hayır diyordun..Ve sana çok kızıyordum ey göz yaşım..Elimin soğuk kısmıyla siliyordum değdiğin heryeri…
    Ummadığım anlarda doluyordun gözlerime,sonra kirpiklerime tutunuyordun..Göz kapaklarımı kapattığımda üzerine,yüreğim yanıyor.. içli içli büzülüyordu dudaklarım…
    Sana karşı koyamıyordum uzun süre..işte!Yine dövüyordu ıslaklığın göz kapaklarımı.. Dayanamayıp aralıyordum..Ve yine damla damla süzülüyordun yanaklarımdan..Tüm yaşanılamayan “keşke” leri hiçe sayarak..
    Sancıyan yüreğime aldırmadan süzülüyordun..
    Değdiğin her yeri kavuruyordu sıcaklığın...
    Yavaşca dudaklarımın arasından sızdığında içime..
    Bedenimi kor bir ateş gibi yakıyordun.…
    Hesap soruyordum sana..
    Hiç aldırış bile etmiyordun bana..
    Yavaşça..
    Aldırmadan..
    Umursamadan akıyordun anılarımın üstüne..
    Görenlere aldırış etmeden,beni rezil etmek istercesine..
    Damla damla..
    Acımasızca..
    Birbirinize değmeden düşüyordunuz..
    Birde utanmadan yanaklarımı okşuyordun..
    Mutluluktan akmadınız hiç gözlerimden..
    Mutlu olmam bu kadar mı dokundu kanına ?
    "O" giderken elvedayı ben mi düşürdüm dudaklarına?
    "O" giderken bir kez olsun DUR demedim..
    Gittiği yerde mutlu olur belki diye..
    Dudaklarımı kapadım sızlayan yüreğimin üzerine..
    Sustum..
    Sadece "O" mutlu olsun diye..
    Göz yaşım…
    Acımasızca süzülen tuz tadında damlalarım..
    Yeter..
    Dolma artık gözlerime...
    Dolup da taşma ..
    Taşıp da akma artık..
    Sızlatma yüreğimi yeniden...…
    YETER…

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bir şey var içimde…
    Ya da biri…
    Bazen bildiklerini fısıldıyor bana, ama genellikle susuyor. O susunca ben konuşuyorum, ben susunca da ilginç, melankolik bir havaya sokuyor beni gerçeklerini paylaşarak.
    Kimsin sen diye sormak aklıma gelmedi hiç. Çok “ben”imsediğimden olsa gerek… bazen öyle birileri çıkıyor ki karşımıza, benliğimiz gibi… “Kimsin sen?” diye sormak anlamsız geliyor. Neyse karşımıza çıkanları, gidenleri, kalanları karıştırmayalım. Ben karıştırmak istemedim aslında, içimdeki fısıldadı.
    İçimdeki, ufukları seyrederken melankolik takılmayı seviyor. en sevdiği şey ise kaçmak.
    Çoğu zaman korktuğu için kaçıyor; bazen de dayanamıyor “ben”im kuruntularıma, saklanıveriyor bir yerlere. Ben mi? Onu geri getirmek için çaba sarf etmiyorum, biliyorum gelecek!

Bir şey var içimde…
    Ya da biri…
    Tavsiyelerini dikkate almıyorum bazen; çünkü o hala masallara inanıyor. İnce bir hüzün türküsü ona “yalan” söylemiyordur belki de kim bilir? Ya bilmediğinden “ben”i ya da görmek istemediğinden “ben”im dünyamı, ufak tefek, şirin masallar fısıldıyor; ne yalan söyleyeyim çok seviyorum masallarını... Masallarındaki adil dünya, gülen mutlu çocuklar, bitmeyen aşklar, kocaman yüreklerin taşıdığı kutsal sevgiler hep içimde kalsın ve ben bunları hissedeyim istiyorum. Ama sadece o kadar! İnanmalı mıyım, bilmiyorum…
    Bir şey var içimde…
    Ya da biri…
    Onun “zaman”ı başka!
    Belki bir yıl 1000 gün, belki daha fazla. Hızla büyümüyor “ben” gibi. Alınganlığı hafif çocuksuluğunun mirası. Elinden oyuncağı alınmış bir çocuk tavrıyla boşuna akıtıyor gözyaşlarını bazen. Bazen de en “büyümüş” haliyle gitmek istiyor uzaklara. Ama içimin en kuytusundan başka gidecek yeri yok, bilmiyor…Çoğu zaman susmayı tercih etse de, fazla suskun kalınca ufuklara çeviriyor gözlerimi. İkimiz birlikte susuyoruz…
    Bana benziyorsa eğer, bu kadar deşifre olmak hoşuna gitmemiştir. Onu anlatmayı bıraksam da, adi bir paparazzi tavrıyla en gizli yanlarını ortaya çıkarsam da o hep benim, biliyorum…
    Terk edemez beni!
    Ama küstürmek istemem. İstediğim tek şey şimdiye kadar sormadığım bir sorunun cevabını duymak…
    Kimsin sen?
    “ben” misin?
    Sen “ben”sen ben kimim?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hiç bir insanı unutmak, bir insandan vazgeçmek,

Bir insanı hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mı..?

Hani ölmüş gibi, hani uzatsan da elini tutamayacağını bilmek gibi...

Her an kapından içeri gülümseyerek gireceğini bekleyip ama aslında,hiç gelmeyeceğini bilmen gibi...

Ne zor şey değil mi ölmediğini bilmek, Ama ölmüş gibi ulaşılmaz olması artık o insanın sana...

Ne kadar katlanılmaz bir gerçek değil mi, sen hala bu kadar sevgili iken...?

Özlemek, bu kadar özlemek, etini kemiğini yakarcasına özlemek..
    Çok kötü değil mi? Bu kadar özleyip onu görememek, ona dokunamamak onu işitememek...Artık sonunun "di" li hali değil mi?

Biliyorsun değil mi? Ne kadar umutsuz bir
    arayıştır o, Kalabalık caddelerde
    geçen binlerce yüze bakmak...

Belki bir kez daha görebilmek için o yüzü..

Belki biraz önce geçti bu kaldırımdan diye düşünmek.

Belki şu an arkamda yürüyen insanların içinde bir yerde demek.
    Belki şu an üzerimdedir gözleri diye paranoyalar yaşamak ne zordur
    Değil mi?
    Ne kadar eritir insanı fark etmeden.
    Sen de biliyorsun değil mi bunları?
    Bir sinema koltuğunda sende iki kişi gibi oturdun mu hiç?
    Hiç iki kişi gibi zevk aldın mı bir konserden yalnız başına.
    Güzel bir cafe, keşfettiğinde,
    Güzel bir film seyrettiğinde,
    Güzel bir şarkı dinlediğinde, güzellikleri oranında eksik kaldıklarını
    hissettin mi? Paylaşamadığın için onunla.
    Hiç iki kişilik beyninle yarım insan olabildin mi?
    Baktığında aynada yüzünün yarısını gördüğün oldu mu hiç?
    Sana hayatındaki en büyük yoksunluğu yaşatandan
    Nefret edemediğin..

Oldu mu hiç?
    Gözünün içine baka baka,
    kolunu bacağını kesen bir insanın yüzüne,
    Sevgi dolu bir gülümseme ile bakabildiğin zamanlar oldu mu hiç?

Hayatta inandığın bütün değerleri alt üst eden birisine aşk şiirleri..Yazabildin mi?

Onu içinde korumanın..
    seni yok etmek olduğu zamanlara,

FEDA OLDUN MU HİÇ "....

Oldun mu

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gitme benden uzaklaşma
    Atma beni derin kuytulara
    Kalbimde aklımda kal
    Sensizliğin ateşiyle yakma
    Kaybedersem bulamam bir daha
    Yoruldum her kaybettiğimde aramaktan seni
    Bir daha denemeye gücüm kalmadı
    Gel de ateşlere atma sevdamı
    Umutlarımı erteledim yokluğunda
    Gelde umutlarımın anlamı ol
    Daha kaç kez yalvarayım

Gel...
    Gel..
    Gel.

Derdim olursa kim dinler beni
    Ağlarsam kim susturur senden başka
    Kim bana sevdam der kim sever beni
    Ne çok alıştım sana varlığına ya

..YOKLUĞUN..

Nasıl dayanırım sensizliğe
    Nasıl alırım sensiz nefesimi
    Nasıl güler yokluğunda bu gözler
    Ben bilmiyorum sensiz nasıl yaşanır..

..GEL..

..GİTME

****************************************************************************************************************

Akşamüstüydü...Bir arkadaşım tanıştırmıştı seninle .
    Daha o ilk gün seni seveceğimi anlamıştım..
    Hayatıma girdiğin andan itibaren her şey seninle güzel olmaya başladı.
    Acısına katlanamadığım yaşantımı,sen yaşanılır hale getirdin .
    Hiçbir zaman mutlu olamayacağımı sanıyorken ,sen sildin gözlerimin yaşını .

SeninLe yapıLan herşey çok güzeL görünür oldu.
    Artık öyle bir haL aldım ki ,herhangi birşeyi sevmem için senli bir sebep yeter ,
    neyi sevdiğim değil seni seviyor olmam umrumda sadece ..

Her geçen gün biraz daha alıştım sana .
    Her an biraz daha bağlanıyordum ve bu benim korkmama neden oluyordu .
    'Bu ben miyim' diye sormaktan alamıyorum kendimi .
    Bir anda insanın hayatı nasıl bu kadar değişir ?
    Aynı anda hem çok mutluyken hem de nasıl mutsuz olunur .?

MutLuYum çünkü ,hayatımda senin kadar anlayışLı kimse olmadı .
    Hep benim için dua ederlerdi yakınlarım ...
    'inşallah bigün sen de sevgini hakedecek birini seversin 'derlerdi . Öyle oldu .
    Bir duadıydın mutlu olmamı isteyen herkesin dilinde ...

Ve ne yazık yazık ki mutsuzum ,çünkü KaRşıLıkSız sevdaLarın en zorunu Yaşıyorum sende ...
    Herşeyi kendimde tek taraflı taşıyorum .
    Yazık ki herşey böyle güzeLken , sen bana bu kadar değer verirken ...
    üzgünüm, ben senin gibi masum kalamadım .Sana arkadaş gözüyle bakamadım .

Her sevgide ağlayan rolünü verdi hayat bana .AlışmaLıYım bu duruma...
    Ne kadar zor olsa da kabullenmek zorundayım beni hiçbir zaman sevmeyeceğini..
    AnLadım ki ben her aşkta bir vazgeçiş kurbanıyım...

...HoşÇaKaL arTık Vazgeçiyorum...

********************************************************************************************************************

Bunca Yıl Herkesten Kaçtın En Sonunda Buldum Sandın , Ansızın İçini Açtın Yapma Dedim Yaptın Gönül...
    Gözleri Senden Uzaktı Farkedilmez Bir Tuzaktı , Sana Böylesi Yasaktı Yapma Dedim Yaptın Gönül...
    Gözlerin Bakarda Görmez Ellerin Tutarda Bilmez , Gece Gündüz Farkedilmez Demedim mi Sana Gönül...
    Sabahın Tam üçündesin Dertlerin En Gücündesin , Hala Onun Peşindesin GİTME DEDİM GİTTİN GÖNÜL...
    Böylesi Sevdiğin İçin Bir Kördüğüm Oldu İçin , Ağlıyorsun İçin İçin Demedim mi Sana Gönül...
    Sen İstedin Ben Dinledim Senden Ayrı Olmaz Dedim , EN SONUNDA BENDE SEVDİM ŞİMDİ BENİ KURTAR GÖNÜL ...

Sendeki şüpheli ben, Bendeki sensiz sen.

Aynıları konuda olabilir kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 3 Şubat 2009; 13:19:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 0d3a

madem damar takılıyoruz İstanbula kaptırdığım aşığıma gelsin

Yeditepesinden alaycı bir tavırla güler bana İstanbul
    Ben kazandım der aklınca
    Ama tanımaz ki beni
    Ben ki sevdaların en koyusunu yaşamışım seninle
    Ben ki sadakatların en bağlısını tatmışım
    Kıskanıyorum bazen onu
    Şimdi İstanbul olmalı gece izlemeli uyurken seni
    Şimdi İstanbul olmalı,okşamalı rüzgarıyla dudaklarını
    Şimdi İstanbul olmalı dokunmalı vapur biletleriyle ellerine ve şarkılar mırıldanmalı vapur sesleriyle sana
    Denizİ olmalıyım İStanbul’un
    Seyretmelisin haliç’te beni,gözünün önünde ben gelmeliyim yine aklına
    Sıcağı olmalıyım yeditepenin ısıtmalıyım seni ,bana soyunmalısın
    Gecei olmalıyım,çıkmalısın balkona beni aydınlatmalısın
    Adı geçen bir şarkı olmalıyım dudaklarında,beni bana anlatmalısın
    Soğuk bir sabahın sisi olmalıyım,saklamalıyım seni gözlerden
    Yazdıklarım ele veriyor beni
    Aslında ben kaybetmişim farkında olmadan
    Hapsetmiş İstanbul’da beni içine
    Yenilmiş bu koca adam

Güzelmiş katılımlarını bekliyorum :)
    @:Fatih:
    Teşekkür ederim şimdi hepsini okuyacağım cevap geç gelebilir :)

• [b]Karşılıksız aşığın varsa,yatmadan önce gece birisinin aklındasındır.Senin hayalinle hayaller aleminde geçici mutluluklardadır…Senin rüyalarında girmek ister,onun girdiğinin onda biri kadar bile olsa onu düşünmeni.Kulağın sürekli çınlar..  

Karşılıksız aşığın varsa,fark etmesen de izleniyorsundur.Bir çift umutsuz göz seni gözlüyordur umutsuzca,her hareketini,gülüşünü… Dudaklarını takip ederek konuşmalarını…Nereye gidersen gölge gibidir ama karanlıktaki gölge… O senin yanındadır,yani öyle hisseder.Sen fark etmesen de onu senin çevrendekiler fark eder,başlar çelik çomak ondan sonra….

Karşılıksız aşığın varsa, senin iyiliğini isteyen senin için iyi şeyler dileyen,kendinden önce seni düşünen birisi vardır.Hep birisinin kafasının içindesindir.Hiç bitmeyen kavak ağacındaki yaprakların yeşermesi gibi sen de kafasının içinde hergün yeşeriyorsundur.

Karşılıksız aşığın varsa,sen onun karşılıksız aşkısındır.Bir konuşmanla bir gülüşünle bir rüzgar selamınla dünyalara sahip olacak birisi vardır bu dünyada.Hem de ne biçim…Karşılıksız aşkını karşılıklı yapmaya çalışmaz çoğu zaman,arkadaş olmak için çabalar,seni kaybetmek istemez.

Karşılıksız aşığın varsa,şanslısındır.Arkadaşların ailen sevgilin bile seni terk etse o mazlum oralarda bir yerdedir,seni her zaman dinlemeye hazırdır,çözüm bulmaya yardım etmeye,dağları delmeye.Hem de karşılıksız olarak,hiçbir şahsi çıkar gözetmeden varlığını bu uğura koyabilmektedir.Ve her zaman potansiyel bir sevgili adayındır,dünyada sevilecek son erkek olduğunu düşünsen bile o dünyada ikinizin kalmasını bekleyecek çaresizliktedir,yani aşkına kavuşması için sınır yoktur,karşılıksızın karşılıklı olması sana bağlıdır.Her noktasını ezberlediği parlak dudaklarından çıkacak bir iki söze bakar.Hani şu günler aylar yıllar önce söylediğinin tersi olan belki de…

Karşılıksız aşığın varsa,kişisel amaçların için de kullanabilirsin, ayak işlerin mesela.Çünkü aşkta gurur yoktur,hele yüzsüzlüğün daniskası aşkın en gerçek en çaresiz hali karşılıksız aşkta hiç yoktur.Ve kendi benliğini askıya ceket asar gibi asar senin önünde,karşılıklıya doğru en ufak bir yol olmadığı halde,bir kıvılcım parlamadığı halde.Senin her dediğini yapmaya hazırdır…

Karşılıksız aşığın varsa,dünyada ailen sevgilin arkadaşlarından başka bir tür insan vardır.Anlaşılması zor gerçekten nasıl bu kadar ilgi duyar sana,neden yapar.Gururunun okşanması güzeldir,arkadaşlarının seni yücelten onu aşağılayan tavırları da seni zirveye çıkarır ve sonra devam edersin o yokmuş gibi.Sonraları da artık görmemeye başlarsın,ilgilenmezsin sıkar seni,(sözümona) rahatsız eder seni ortamda kalbini çeken bir kalbin olması beynindeki düşüncelerin aksine.Şartlanmışsındır karşılıksızdan karşılıklı olmaz masalına.İmkansızdır böyle bir şey,taviz olarak görürsün veremezsin bu tavizi.İşler zorlaşı karışır,aklın kalbin karışır.Gerçek aşk gerçek sevgi para yakışıklılık başarı boy kilo tip zotaş boğulursun bunların içinde,idrak edemezsin.Bir heves uğruna kendini yakarsın,atarsın toprak kokusu gelen odunları sobaya misali.Ama şunu biliyorsundur,karşılıksızdan karşılıklı olmaz.Bu kadar aşağılık birisini yanımda istemem dersin,arkadaşım yüzüne baktığım sıradan bir öğrenci bile olamaz o dersin çünkü karşılıksız aşık hem de bu derece,yüzsüz birisidir,hastadır takıntılıdır.Artık amacı başkadır,istediği ne sen ne bedeninde geçireceği anlar duyacağı tensel zevklerdir……..Anlayamazsın bu dünyadaki çoğu büyük işin karşılıksız aşkla yapıldığını,karşılıksız aşığın sevgisinin boyutunu,bağlılığının sadakatini,vefasının cefasını………..

dünyada sevilecek son erkek olduğunu düşünsen bile o dünyada ikinizin kalmasını bekleyecek çaresizliktedir,

başka konularada koymuşumdur bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 3 Şubat 2009; 13:23:36 >

• Yağmur

yürüyorum,ardıma tam baktım mı bilmiyorum.çektim kapıyı ve çıkım işte!!
    Sensizlik üstüme gelmeye başladı
    Korkular sardı odamı bu yüzden attım kendimi sokaklara
    Silüetin var sokaklarda
    Köşebaşlarından sesini andıran sesler,taxilerin korna sesleri,stattaki holiganlar
    Aslında hepsi seni hatırlatır bana
    Gözlerin mehtap olmuş dikilmiş gözlerime
    Nefesin ayaz olmuş vuruyor enseme
    Dudakların yağmur olmuş öpüyor bedenimi
    Ama ben farkında değilim
    Direnenleri görüyorum yağmurun ıslaklığına
    Pes edercesine indirmişler kafalarını bir telaş var hepsinde
    Ama bıraksınlar inadı bak gör çoğu çatı katına sakladıkları sndıklarında eski bi aşkı hatırlıcaklar sisli bir istanbul akşamında
    Kiminin içi burkulucak,kiminin gedi geçti gamzesi yaratıcak yanaklarında
    Ama kimse aşık olamıcak benim kadar yağmura
    Belki de kimse ayaklarından başlayıp vücudunu saran soğukluğa anlam veremicek
    Soğuktan olsa gerek diyip geçiştiricekler
    O soğukluk varoluşların değilde yok oluşların soğukluğu
    O soğukluk özlemi,yaşanılan anıları,verilen sözleri hatırlatan soğukluk
    O soğukluk yarım kalan aşkların,gidene değilde geride kalana kestiği bir cezadır aslında

• bu Can Yücel ne süper yazıyo yav
  • Hepsini tek tek okudum Fatih çok teşekkür ederim birbirlerinden güzeller hele o senin mavi puntoyla paylaştığın enfes birşey
    @0d3a
    Yazılar için teşekkürler okudum :)
    @.ceylan.
    Katılıyorum sana Can Yücel gerçekten çok güzel yazıyor yazılarını kaçırmamaya dikkat ediyorum ..
  • önemli değil fearcım..

ahh birkerede ağzından bir laf duysam.
  • stigmata_'da keşke online olsada onunda yazılarını bu konuda görebilsek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 27 Ocak 2009; 17:55:16 >
  • inadına mı yapıyonuz
  • Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...

Nietzsche

ThePhenom'un imzasında görmüştüm kaydetmiştim kaydederkende kimden gördüğümüde yazıyorum ki hakkına girmeyelim

Yazılımcı Online

Edit:Bu sayfada iyice kaydı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 27 Ocak 2009; 17:56:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...

Nietzsche

Ağzına sağlık Nietzsche'nin ne güzel söylemiş.

• konu dışını su basacak milletin gözyaşlarından.
    şiirler çok güzel
  • Teşekkür ederim :)
  • Çok ama çok güzeLmiş bittim ben yaaa...
    Süpeerrrrrrrrrrrr.!!.
  • Beğendiğinize sevindim :)
  • Olay burda bitiyo işte
    Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun?

Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak. Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi çocukça kıskanmak.

Süper paylaşım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Beta_

Olay burda bitiyo işte
    Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun?

Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak. Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi çocukça kıskanmak.

Süper paylaşım...

Beğenmenize sevindim
  • fatih kardeş seninkilerde çok güzel hepsini okudum ellerinize sağlık devamı varsa bekleriz çok güzel.
  • Can Usta nede güzel söylemiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 27 Ocak 2009; 19:57:21 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.