Şimdi Ara

SENEYE ÜNİVERSİTEYİ EVDE OKUMA SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • agalar bildiğiniz üzere cambrigde,stanford,oxford gibi topclass ünileri bile yüzyüze eğitimin 2021 yazında başlamasını öngördü.vaka sayısı sıfırlanmadan üniversitelerin açılabileceğini düşünmüyorum sıfırlansa bile geri artacaktır eğer aşı bulunmazsa yani seneye üniversiteyi evde okuyacağız gibi siz ne düşünüyorsunuz ?

• istediğim yeri bir kazanayım da gerekirse çernobilden okurum 4 sene

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bana da sanki Ağustos'ta sıfırlanmaz gibi geliyor ama okullar telafi eğitime başlayacakmış bunu yaparlarsa üniye de gideriz galiba.
    Mayıs'ta çifte bayram yapılacak yok Haziran'da sıfırlanacak dendi hiçbiri olmadı ama gayette normalleşme yapıldı buna engel olmadı yani bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden rez Eylül ayında yüz yüze eğitime devam edilecek diyecekler biz gidip ev falan tutacaz Ekim-Kasım gibi 2. dalga gelecek uzaktan eğitime dönecekler
  • Hocam cogu online yurutulse bile lab derslerini falan yuz yuze vermeye baslarlar o zamana kadar.

• en iyimser açıklamada bile 2021 kışında aşının seri üretimine başlanıp piyasaya sunulacağı söyleniyor ne bileyim realist yaklaşınca açılacak gibi gelmiyor en kötü gkore'de okulları açtılar günlük 10 vakadan 80 vakaya çıktılar üniversitelerin açıldığını düşünün büyük bir kitle hareketliliği olacak umarım bu dediklerim olmaz da yazın biter virüs olayı.
  • Eylülde okullar açılıyor. Ayrıca türkiyede hangi ünide uzaktan eğitim verecek altyapı var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodMan4

Eylülde okullar açılıyor. Ayrıca türkiyede hangi ünide uzaktan eğitim verecek altyapı var?
    başkan daha önce de ziya melçuk haziranda açılacak dedi açıldı mı açılmadı.arada uzun zaman var diye açılacak diyorlar zaman yaklaşınca tehlike geçmezse yine açamayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 6 Haziran 2020; 1:16:29 >
  • aga bu olacak valla kaçışı yok 2., 3.dalgada paşa paşa dönecek herkes

hadi diyelim mezuna bıraktın değişen birşey yok hangi konular çıkacak hangisi çıkmayacak onun derdi

zaten bir yığın insan mezuna kalacak iki taraflı da giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MarioGomez33

başkan daha önce de ziya melçuk haziranda açılacak dedi açıldı mı açılmadı.arada uzun zaman var diye açılacak diyorlar zaman yaklaşınca tehlike geçmezse yine açamayacaklar.

Alıntıları Göster
    Abi şuan her şey normale döndü şehirler arası yolculuk serbest bu durumda neden ünileri açmasınlar? Yani ünileri açmamak bi önlem olmayacak zaten seyahat serbest

• benim de korktugum sey bu. yurtta tek bir kiside bile o kosullarda herkese yayilmasi isten bile degil. cok iyimser olamiyorum maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: adisdasdadas

aga bu olacak valla kaçışı yok 2., 3.dalgada paşa paşa dönecek herkes

hadi diyelim mezuna bıraktın değişen birşey yok hangi konular çıkacak hangisi çıkmayacak onun derdi

zaten bir yığın insan mezuna kalacak iki taraflı da giriyor
    pılı pırtıyı ünide bırakıp döneriz dediğin gibi
    seneye okulları sadece 12.sınıflara açmayı deneyecekler fakat yine kapatılacağını düşünüyorum eğer tehlike geçmezse 2021 yazına kadar aytde sadece 11 konuları olur,çok sakat sınav sisteminde değişikliğe gitmek zorunda bile kalabilirler.
  • Orayla burası bir mi bizimkiler bu ortamda sınav yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoodMan4

Abi şuan her şey normale döndü şehirler arası yolculuk serbest bu durumda neden ünileri açmasınlar? Yani ünileri açmamak bi önlem olmayacak zaten seyahat serbest

Alıntıları Göster
    başkan 15 hazirandaki üniversite sınavlarını neden yüzyüze yapamıyorlar o zaman seyahat serbeste ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.