Şimdi Ara

Senet ile bilgisayar toplayabileceğim bir yer varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

Kardeşim nickine baktım da asasmert falan yazmışsın, altından kalkamayacağın bir işe girme heves için

:)) tabiki efsane kardeş
    ya hayır sen şimdi elinde olan o senet sana aylık nekadar bi gelir getiriyor diyelimki misal aylık 1000 tl gelir getiriyo adamlar ona göre sana borç veriyor sana örnek olarak bizim elimde 2 tane senet vardı bunu bankaya götürdük adamlar bizim gelir durumuza baktı ve bize dediki ne kadar borç istiyorsunuz birde o parayı nerde kullanacaksın diye sordu bizde ev alacaz dedik ve sonra bize 180000 lira lazım dedik ve verdiler bizde aldık emlak cıya gitdik evimizi aldık

seninde 3000 tl borç para istiyecegin için senin için asla sıkıntı olmaz çünkü 3000 çok büyük bir borç degil kardeşim sen şimdi yat ve sabah git bankaya konuş durumunu anlat eger ögrenciysen ögrenci oldugunuda söyle ve o senedi göster adama benim tahminim aynı saatde verirler parayı çünkü çok büyük bi borç istimiyosun eger isteseydin seni bi kaçgün bekletirler di sen dedigimi yap

• quote:

Orijinalden alıntı: intel hastası

ya hayır sen şimdi elinde olan o senet sana aylık nekadar bi gelir getiriyor diyelimki misal aylık 1000 tl gelir getiriyo adamlar ona göre sana borç veriyor sana örnek olarak bizim elimde 2 tane senet vardı bunu bankaya götürdük adamlar bizim gelir durumuza baktı ve bize dediki ne kadar borç istiyorsunuz birde o parayı nerde kullanacaksın diye sordu bizde ev alacaz dedik ve sonra bize 180000 lira lazım dedik ve verdiler bizde aldık emlak cıya gitdik evimizi aldık

seninde 3000 tl borç para istiyecegin için senin için asla sıkıntı olmaz çünkü 3000 çok büyük bir borç degil kardeşim sen şimdi yat ve sabah git bankaya konuş durumunu anlat eger ögrenciysen ögrenci oldugunuda söyle ve o senedi göster adama benim tahminim aynı saatde verirler parayı çünkü çok büyük bi borç istimiyosun eger isteseydin seni bi kaçgün bekletirler di sen dedigimi yap

Eyvallah dostum yaşım 21 yarın bütün günümü bu konuya ayırıp halledeceğim. En kötü 4000 lira çekeceğim eğer olursa.

• asasmert75 A kullanıcısına yanıt
    inşalah de ve dua et ama alırsın onu kafana takma bide yanlış anlama hani bişey yacaksan kafaya çok takma yoksa sonra nazar deger bu herşeyde geçerli bu laf sadece senin benim için geçerli degil burdaki herkes için ok kardeş yarın sen bi git inşallah alırsın paranı

herşeyin hayırlısı kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD HASTASI 044 -- 23 Temmuz 2013; 2:40:38 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.