Şimdi Ara

Sene 2005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ayliellie Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Half Life oynamak için Yazıcıoğlu'na gidip, her yeri dolaşıp, en uygun fiyata en iyi bilgisayarı toplamışım. Full ayarda oynayacağım oyunu. Yaz mevsimi, yanımda bir arkadaş var. İştahla gezmişiz Yazıcıoğlu'nu. Sonunda bilgisayarı toplamışız, Yazıcıoğlu'nun kapıdan çıkıp sola dönmüşüz, keyfimiz yerinde. Çocuklar gelip "abi film oyun program lazım mı?" diye soruyorlar.

Karşıda Karaköy iskelesi görünüyor, masmavi gökyüzü, masmavi boğaz, vapurlar, sıcak bir yaz günü, gülen mutlu, umutlu insanlardan oluşan gürültülü bir kalabalık. Tüm restoranların önü tıklım tıklım. E öyle ya yemek sudan ucuz nasılsa. Saatlerdir ayaktayız, yorulmuşuz, susamışız, elimizde bilgisayar kasası, gidiyoruz Borsam'da lahmacun yemeye. Bir yandan da planlar yapıp arkadaşa anlatıyorum. "Migros'tan cam şişe kola, cips, çikolata ne bulursam alacağım, bu gece uyumak yok".

O gece oturdum pc başına, yanımda buz gibi kola, 2-3 türlü cips, çikolatalar, jelibonlar ve oyun başladı "welcome to city 17". En çok aklımda kalan şey o tasasız, mutlu ve gürültülü kalabalık. Gülen gençler ve insanlar.

• Uranyum bilgisayar diye bi yer vardi orda. istanbulda parca alan parcasinj satan herkes oraya geliyordu dukkan herzaman agzina kadar tiklim tiklimdi. bu kadar is yapinca paraya doymuslar tabi zengin esnaf agziyla konusup musteriye les gibi davraniyolardi. fx5200 ekran karti ve zyxel modem aldim, iyi gecirdiler. baska biseylerde alcaktim ama tiplere gicik oldum baska dukkana girdim. ordaki adamlar bile dedi, onlar biraz oyle zaten cok musteri kaybettiler dedi. sonra duydumki bi sure sonra batmis kapanmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 10 Ekim 2024; 2:11:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Uranium duruyo hocam. Eskisi gibi iş yapmıyorlar tabii. Ramazan usta var orda iyi adamdır aslında. Çok işimi gördü benim.

• SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum 2000lerin basinda falan gitmistim o donemde oyleydi. cok personel vardi bi tanesine kart sordum var dedi test etti sorunsuz calisiyo falan neyse karti inceliyodum su fiyata olurmu dedim karti elimden aldi direk. alip kacacam sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bizi o güzel günlere götürdüğün için teşekkür ederiz. hayat güzelDİ be...

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

O mutlu kalabalıktan daha değerli bişey yok hocam. Şimdi her şey gri.

• Biz o zamanlar sokakta beyblade oynuyorduk

Half life tek internet kafelerde oynamıştım lan oynuyordum hiç evde oynamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 11 Ekim 2024; 3:0:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yıl 2009
    3 ay önce açıldı
    Koçum Benim (2002 - 2004) | TRT 1
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.