Anladım illa ki bunu değiştirmek zorunda değilsiniz ama bu fikir çok güzel ve bunun etrafında başka bir metin yazabilirsiniz.Tabi oturayım da birşeyler yazayım diyerek yazılmıyor.Ben sadece bu fikir etrafında daha güzel yazıların yazılabileceğini vurgulamak istedim.Siz yine içinizden gelenleri yazmaya devam edin duygular mantık süzgecinden geçirilmemeli çünkü geçirilirse duygular sizin duygunuz olmaktan çıkar ve sizin duygularınızın başkalarının yazacağınız yazı hakkındaki düşünceleri hesap edilerek yorumlanmış hali olurlar.
Evet
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
quote:
Orjinalden alıntı: Bellatrix
Hala unutamamış olmana tabiki de
Ohooo ben onla arkadaş bile oldum. Artık aşkımı değil arkadaşımı yemeğe davet ediyorum Bakalım gelcekmi.
Sen bu olgunluğu gösterip davet ediyosan onunda aynı olgunluğu gösterip kabul etmesi gerekir
quote:
Orjinalden alıntı: Mé®t
quote:
quote:
Ohooo ben onla arkadaş bile oldum. Artık aşkımı değil arkadaşımı yemeğe davet ediyorum Bakalım gelcekmi.
Sen bu olgunluğu gösterip davet ediyosan onunda aynı olgunluğu gösterip kabul etmesi gerekir
İnşallah
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Mé®t
quote:
quote:
İnşallah
Ne zamana bu yemek planınız ?
Daha çok var. Sabır gerektiriyo biraz bu iş. Kaplumbağa gibi adım adım ilerlesemde sabırla olcak inşallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme