Şimdi Ara

Sen Su Değilsinki Susayayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: meraklı genç

Anladım illa ki bunu değiştirmek zorunda değilsiniz ama bu fikir çok güzel ve bunun etrafında başka bir metin yazabilirsiniz.Tabi oturayım da birşeyler yazayım diyerek yazılmıyor.Ben sadece bu fikir etrafında daha güzel yazıların yazılabileceğini vurgulamak istedim.Siz yine içinizden gelenleri yazmaya devam edin duygular mantık süzgecinden geçirilmemeli çünkü geçirilirse duygular sizin duygunuz olmaktan çıkar ve sizin duygularınızın başkalarının yazacağınız yazı hakkındaki düşünceleri hesap edilerek yorumlanmış hali olurlar.

Evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

Orjinalden alıntı: Bellatrix

Hala unutamamış olmana tabiki de

Ohooo ben onla arkadaş bile oldum. Artık aşkımı değil arkadaşımı yemeğe davet ediyorum Bakalım gelcekmi.

Sen bu olgunluğu gösterip davet ediyosan onunda aynı olgunluğu gösterip kabul etmesi gerekir

• quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

quote:

quote:

Ohooo ben onla arkadaş bile oldum. Artık aşkımı değil arkadaşımı yemeğe davet ediyorum Bakalım gelcekmi.

Sen bu olgunluğu gösterip davet ediyosan onunda aynı olgunluğu gösterip kabul etmesi gerekir

İnşallah

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

quote:

quote:

İnşallah

Ne zamana bu yemek planınız ?

• Daha çok var. Sabır gerektiriyo biraz bu iş. Kaplumbağa gibi adım adım ilerlesemde sabırla olcak inşallah
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.