Sen kendine büyük takımım diyorsan Hamit'te yediğin yıllık 3 Milyon euroluk kazık gibi Burak ve Selçuk'u da kadro dışı bırakıp (eski performanslarına dönebilecekleri zamana kadar) bu formaya yakışır adamları oynatacaksın, varsın yeteneksiz olsun ama çabalasınlar !
Takımın hali ortada hala Burak-Selçuk'tan bahsediyorsunuz arkadaş ne tuhafsınız.
Bir Fenerbahçeli olarak gördüm bunu siz göremiyorsunuz.
Selçuk'la Burak'ın sorunu form veya performans sorunu değil adamlarda yetenek, kabiliyet vasıf yok..
Selçuk, Burak, Telles, Veysel en çok göze batan isimler. Mutlaka bu adamların değişmesi lazım.
Sen kendine büyük takım diyorsan Burak Yılmaz gibi bir forvete umut bağlamayacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: FloşRoyal
Takımın hali ortada hala Burak-Selçuk'tan bahsediyorsunuz arkadaş ne tuhafsınız.
Takımda performans olarak iyi yada kötü olanlar olabilir ama Selçuk ve Burak iyi olanın performansını düşürüyor, kötü olanı direk bitiriyor. Bu gün Xhemaili kadar dikine top götüren hücum alanına dikine top taşıyan hem sağda hem solda hem ortada basmadık yer bırakmayan bir adamı gördükten sonra Selçuk kusura bakma ama böyle oynayacaksa Yeni Malatya'da bile zor oynar.
quote:
Orijinalden alıntı: FloşRoyal
Sen kendi takımının haline bak.Bu sene bütün takımlar berbat başladı, sizinde farkınız yok.