reisssssssss |
'Sen bir daire çizersin biri çıkar seni öyle bir çizer ki belki teğet geçer ama normale dönemezsin.' (2. sayfa)

-
-
Adam geldiğine pişman olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayatımda gördüğüm en cringe konuydu xD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ne oglum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bilgi sahibi olmadığı konular hakkında yorum yapma vasfını kendinde gören her şeyi bildiğini düşünen egosundan ölen sıkıntılı bireyler olduğu müddet rahatsız olması da sallaması da doğal bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sieana -- 6 Kasım 2022; 22:52:25 > -
Adamın söylediği kelimesi kelimesine doğru olduğu için hak veriyorum. Meme kültürü dediğin şeyden de bir haber yaşadığım doğru beni bloklayan bir arkadaş vardı ona da söyleyecektim ama kısmet olmadı daha öncesinde hiç forum vb ortamlarda bulunmadım sosyal medyaya çok sık giren bir insan değildim zaten. Bu tarz başlıkları gördüğümden beri yazıyorum bir arkadaşım sayesinde haberim oldu altına yazılan cringe yorumları görünce de dayanamadım. Biraz agresif tavırlar sergilediğim doğru herkes her konu hakkında boş boş yorum yapınca artık insan dayanamıyor birde kıyaslama yapan ego tatmini yaşayan insanlar var sen öyle yazınca tahrik etmeye çalışıyorsun sandım kusura bakma dostum biraz ağır çıkıştım haksız yere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sieana -- 6 Kasım 2022; 22:51:25 > -
neden fake hesaptan yazıyorsunuz ismail murat aydın hocam
Bir fake hesaptan yanıt vermediğim kalmıştı
-
Belli ki Prensesela nın hesabı o blokla gec derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 6 Kasım 2022; 23:22:30 >
fark ettim hocam attım block
Kimsenin hesabı falan değilim isteyene hesabın oluşturulma tarihine kadar atarım saçma salak triplere girmeyin. Birde bunlarla uğraşıyoruz
-
:D
Murat Ceylanyoutube
Yazılımlı Doblo Kesici Showhttps://www.youtube.com/shorts/wRckBsijNCQ?si=Y28GJz0nMz_VqlWa
dehset bisey
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X