Şimdi Ara

Seminay AI - Gemini Live için masaüstü arayüzü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Gemini için geliştirdiğim masaüstü arayüzü hakkında paylaşımda bulunmak sitedim. Uygulama hakkında her şeyi GitHub'da zaten anlattığım için burada çok uzatmayacağım. Ben şahsen uygulamayı oldukça sade tutmaya çalıştım, sizce nasıl olmuş, düşüncelerinizi ve geri bildirimlerinizi duymak isterim. Herkese selamlar, sevgiler...

GitHub Proje Sayfası:

Seminay AI - Gemini Live için masaüstü arayüzügithub
    GitHub - Zgrxxx/Seminay-AI: Desktop interface for Gemini Live / Gemini Live için masaüstü arayüzü
    https://github.com/Zgrxxx/Seminay-AI

Seminay AI - Gemini Live için masaüstü arayüzüÖzgüryoutube
    Gemini Live için geliştirdiğim masaüstü uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Görüş ve önerilerinizi paylaşmayı unutmayın! GitHub: Zgrxxx/Seminay-AI --- You can download the desktop interface I developed for Gemini Live from the link below. Feel free to share your feedback and suggestions!GitHub: Zgrxxx/Seminay-AI
    https://www.youtube.com/watch?v=didl5c3rd1A

Seminay AI v.0.0.1 - Güncelleme Notları

1. Bağlantı, hafıza ve Google arama sorununu çözdüğümü düşünüyorum. Bizzat 4,5 saat test ettim; uygulama açık olduğu sürece Google arama aktif, Gemini güncel bilgilere ulaşabilir, bağlantı tazelenir, kesinti hissedilmez ve hafıza yerindedir... (Not: Google yetki tokeni sınırlaması nedeniyle Gemini bazen arama gerektirecek soruda arayüzü "düşünüyor" modunda kilitleyecektir. Bu şekilde olunca tekrar seslenin ona; bu, bağlantıyı ve arama limitini tazeler ve kaldığınız yerden sohbete devam edebilirsiniz.)
    2. Veri gönderim metodu, Google'ın istediği güncel metoda çekildi.
    3. Bazı kod ve arayüz iyileştirme ve geliştirmeleri yapıldı. (Şeffaf arka plan, sürükleme ve gölge efekti vb...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexelinal -- 13 Temmuz 2026; 17:57:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.