Şimdi Ara

Semih Tarihe Geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaynak : http://www.ajansspor.com/futbol/sampiyonlarligi/h/20080807/semih_tarihe_gecti.html

Semih Tarihe Geçti

Semih Tarige Geçti
    Yıldız futbolcu bir Avrupa Kupası maçında 4 gol birden atarak, hem Fenerbahçe, hem de Türk futbol tarihine geçti.

Golcü oyuncu kaydettiği 4 golle Fethi Heper'e ait olan "bir Avrupa Kupası maçında en fazla gol atan Türk futbolcusu" unvanını egale etti. Heper de Mikkeli maçında attığı 4 golle Türk futboluna adını altın harflerle yazdırmıştı.

Semih 4 golüyle Fenerbahçe'nin ise "Avrupa Kupası tarihinde bir maçta en çok gol atan futbolcusu" oldu.

-"YENİ SİSTEMDE DE BAŞARILIYIM"-
    Maç sonunda açıklamalar yapan Semih, bu rekorun gurur verici olduğunu belirtirken, önemli olanın takımın başarısı olduğunu ifade etti.

"Benim gol atmam önemli değil, bunda payım olduğu için çok mutluyum" diyen Semih, yeni sistemde de başarılı olduğuna inandığını belirterk;
    "Şuanki sistemde biraz gerideyim. Top bizdeyken Güiza’ya yardım ediyorum. Bunu da ilk yarıda başarıyla yaptığımı düşünüyorum. Güiza ikinci yarıda çıkınca ileriye çıktım ve bulduğum pozisyonları iyi değerlendirek golleri attım" dedi.

-"MTK, AYARIMIZDA DEĞİLDİ"-
    Artık yeni rakiplerini beklediğini belirten yıldız futbolcu, "Açıkça söylemek gerekirse MTK bizim ayarımızda bir takım değildi. Yeni rakibimizi de eleyip Şampiyonlar Ligi’ne kalmak istiyoruz" diye konuştu.

Aragones'in kendisi ile çok ilgilendiğini de belirten Semih,
    “Takıma katıldığından beri hocamız benimle çok ilgilendi ve toplantılar yaptı. Yeni bölgemde iyi oynayacağımı ve bende bu yeteneğin olduğunu söyledi. Burada beni deneyeceğini söyledi ve burada da şuan iyi oyandığımı, hocamızın verdiği taktiği yerine getirdiğimi düşünüyorum. Takım olarak da hocamızın sistemi ve çabuk pas oynama isteğini yerine getiriyoruz. Umuyorum ilerleyen zamanlarda daha da iyi duruma geleceğiz..” ifadelerini kullandı.

-"ELEŞTİRİLERE KULAK ASMADIM"-
    Kendisi hakkında yapılan "nöbetçi golcü", "yedek golcü" gibi ifadeler hakkında da konuşan ve eleştiriler için "Aldırmadım" diyen Semih Şentürk sözlerini şöyle noktaladı;
    "Nöbetçi veya başka şeyler dendi ama buna aldırmadım. Hiç küsmedim. Bu benim kendi özelliğim diye düşünüyorum. Sonradan oyuna girsem de yeni başlıyormuş gibi hırsla oyuna girdim. Eleştirlere kulak asmadım. Tabii ki kötü olduğumda eleştiilmek isterim ama iyi olduğumda da övgü almak gerekir. Milli takımda da aynı şeyi yaptım ve goller attım. Görevimi yerine getirdiğimi düşünüyorum ve bu nedenle de mutluyum."

-ARAGONES'E TEŞEKKÜR-
    . Golcü futbolu daha sonra stadyum çıkışında da basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve attığı goller için “Takımın başarısı” dedi. Aragones’e de teşekür eden Semih, “Hocamız tüm spekülasyonlara rağmen beni oynatıyor. Ben de Onun verdiği taktiği yerine getirdiğimi düşünüyorum. Umuyorum bundan sonra daha da başarılı olacağım..” diye konuştu

-"TÜRKİYE'NİN GOLCÜSÜ İFADESİ BASKI YARATMIYOR"-
    Bir basın mensubunun “Artık Türkiye’nin golcüsü oldun Bu sende baskı yaratıyor mu?” şeklindeki sorusuna da yanıt veren Semih Şentürk, “Bu bende baskı yaratmıyor. Tabii takımda herkes oynamak ve ilk 11’de olmak ister. Ben de kendimi buna göre ayarlıyorum ve idmanlarda bunun için çalışıyorum. Bu çıkışımın da devam etmesini istiyorum. Allah sakatlık veya bela vermezse daha çok maçlarda Fenerbahçe için goller atmak istiyorum”

-"HERKESTEN BİR ŞEYLER ÖĞRENDİM"-
    Bir çok ünlü ve pahalı golcü transferler arasında olmanın kendisinde bir rahatsızlık yaratıp yaratmadığı sorurusu hakkında da yorumda bulunan Semih, “Ben 9 yıldır Fenerbahçe’deyim ve bir rahatsızlık hissetmiyorum. Çok yıldız forvetler geldi ve ben onlardan da bir şeyler de öğrendim, öğrenmeye de devam edeceğim. Daha çok oynama şansı buldukça, kendimi daha da geliştirerek, daha iyi olacağımı düşünüyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

• Bu kadar efendi ve çalışma azmi olan bir insanın başarısız olması imkansız. Semih gibi bir forvete sahip olmak gerçekten insan ayrı bir güven veriyor.

Takımda en zor zamanda bile bir gol atabilecek forvetin olması kadar iyi olan başka ne var ki futbolda?
  • semih akilalmaz bir oyuncu. kimler geldi kimler gecti semih hala gorevini yerine getirmeye devam ediyor. milyon euro luk futbolcularin transfer edilmesi asla onu kusturmedi cizgisini hic bozmadi. tebrikler semih umarim basarilarinin devami gelir bizleri de sevindirmeye devam edersin

• Not : Tsliyim
  • ne denilebilirki semih alkışlamak lazım sadece
  • Güiza hem Alex'e hem de Semih'e yazık edecek...
  • Yakışır Semihe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Semih Tarihe Geçti

Semih Tarihe Geçti
  • bu çocuk isterse Beşiktaş'a 4 gol atsın üzülmem Türkiye'nin en iyisi bizi Euro 2008'de sevinçten uçurdu çok seviyorum Semih'i alkışlar Semih'e
  • Milli takım böyle bişey olsa gerek.Tipini gördüğüm zaman uyuz olduğum semih almanyaya gol atınca televizyonu öpmüştüm.Şimdi semihi çok seviyorum
  • gerçekten fenerbahçenin değil türkiyenin sevdiği harika bi forvet.
    güçlü, azimli, çalışkan, hızlı gelişen, zeki, kafa toplarında fena değil, golü koklayan, her yerden topa vuran..
    daha çok sayabilirim. kısacası en iyi türk forvet şuanda
  • Helal olsun.

Guiza yakacak gibi Semih ve Alex'in başını ya hayırlısı...
  • Semih aslında çok sıradan bir forvetti ama son iki senedir kendini çok ama çok iyi geliştirdi.(Örneğin;C.Ronaldo Manchester Unitede geldiğinde şut çekmesini bilmiyordu.Ama kendini orada çok iyi geliştirdi ve sonrasını zaten biliyorsunuz.)
  • ben de sevmezdim semihi bazı oyuncular hiç birşey yapmaz ama şeytan tüyü dedikleri bu olsa gerek yine de sevilir semih gibi adamların da itici gelmemesi için bir fırın ekmek yemesi gerek. semih bir fırın ekmeği yemiştir helal olsun
  • penaltıyı da semihe attırsalardı 5 olacaktı ne büyük sükse olurdu ama o zaman
  • yetenekten çok kişilik önemli soytarının teki olsa çoktan postalanmıştı.

helal olsun,
    aldığı payayı kuruşuna kadar hak ediyor
  • Semih Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi şuan Türkiye'nin en iyi golcüsü unvanını sonuna kadar hakediyor.Onca yıl yedek beklemesine rağmen yılmayan,herkesten birşeyler kapmaya çalışan bir oyuncuyu ayakta alkışlamak lazım.Bana göre Sadece Türkiye'nin değil Dünya'nın da en iyi golcülerinden biridir.Bir Forvet oyuncusunda aranması gereken bütün özellikler var neredeyse.Teknik,iyi paslaşan,düzgün şutlar çekebilen,Defansı yıpratan,onları sürükleyerek alan boşaltan,çapraz koşular yapan,oyun kuran kaç oyuncumuz oldu ki şu ana dek.Dün ortasahaya geldiğinde sağ kanada attığı paslar hala aklımda.Sen ne biçim oyuncusun be.TRT Spikerine katılmamak elde değil.Şükürler olsun seni doğuran anaya.
  • Semih gibi futbolcun olsun dünyaya borcun olsun
  • adam kaç yıldır fenerbahçe de hep yedek kaldı sadece hazırlık maçlarında sahada olduğu zamanlar oldu
    ama pes etmedi bugünün fenerbahçesinin gözdesi yıldızı oldu
    işind e yükselmek bu olsa gerek
    allah sakatlıktan beladan korusun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.