Şimdi Ara

SELL CYPERDA +7 HB +6 SIMITE HUMMER PRIEST 64 INT DD 25 ( İST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +7 HEAL BREAKER
    +6 SIMITE HUMMER
    +6 / 25 64 INT DD PRIEST
    İST DEN YTL ILE SATILIKTIR sado_88_hunter@hotmail.com oyundadanda teklıf edebılırısnız !

• item karşılığı satma gibi bi olanak yok mu ... veya çar karşılığı ?.. +6sh için
  • olabılır teklıfını nedır ?
  • elimde 61 lwl itemsiz asas var ... npsi fena deil .. cyperda
  • yaramaz o saol
  • ya elimde 60gb nakit ve bikaç değerli item var ama böyle bi dönemde elimdeki nakiti harcamam ... iki gün sonra senin o item pazara düşücek nasıl olsa ... dier itemlerim de +6 sh için yeterli olmaz ...

inş satarsın ..kolay gelsin
  • sagdece sende varsa yaparsın tabıkıde 60 gb le ıs ama herke farkında oyunun ne oldugundan sh okadar kolay dusmezzz daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronarkda +8 Shell
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sana öyle bir teklif verdim çünkü daha önce o çara +5sh veren oldu kabul etmedim ... çünkü ytl olarak satmayı düşünüodum fakat bu dönemlerde bütün kasa çarlarımı doldurmak istiorum ... o yüzden oyun içi item karşılı veya gb karşılığı vericem ... zaten senden o sh yi alsam bile onuda anında gb ye çervirirm ... şimdi 100gb ye satarsın 2 gün sonra pazardan +6sını çekersin ...
  • mantıgın guzel ama sabretmen lagzım okadar kolay degıl bu sefer
  • eet sabretmek lazım ... böle giderse bu dediklerimin olması en az 3-4 hafta alır zaten ... para kıtlığı server sıralamasında yukardan aşşağıya doğru gelio ... fakat bu aralar şunu gördüm ki ytl ile yapılan alışverişler baya bi arttı ... e bunun sebebide malum zaten ...
  • 2 3 haftayı 1 2 hatta 3 ay gıbı bı sure surer bundan suphen olmasın
  • 1 ay sonra dol+4 leri +5 leri , sh+5 leri merchantta görmessen bende bu oyunu bırakırım ...
  • dol dustu duscek zagten ama sh bırazdaha sonra tahmınen aslında sh de bısey degıl ama bence hemen dusmez +0 ı felan dusebılrı ama +6 sı okadar kolay degıl
  • eet dol heran düşebilir ama drop u çok az ayrıca ft dende eskisi kadar çok çıkmıo ... bu aralar upgrade merakı da çok fazlalaştı ... bu yüzden belki 2-3 hafta daha bekleriz ama en geç 1 ay içinde dol sh gibi itemler pazarda
  • sanmam cok gb saklayan var
  • tmm işte onlardan biride benim ...

geçen senede aynısı oldu ...hatta ondan önceki senede .....

hatta ben sana bi tüyo veriyim ..... piyasa aşırı uçukken bütün itemlerini sat .... sonra piyasa ucuzladıktan sonra tekrar item topla ve çarını sat .... benim bu şekilde ev geçindiren arkadaşım var ...bizzat ben sana onuda getiricem
  • :d OLE ILLA DUSEK AMA OKADAR KOLAY DEGIL YANI 1 2 HAFTA SURMEZ DAHA FAZLA SURER :D
  • son 1 aydır neler oluo bi düşünsene ... shard 40gb den 17gb ye düştü .... yakında pazarda .... raptor aynı şekilde ... in, i belt , rof , roc , rol dışındaki çoğu unıq takı pazarda ....+0 shıeldler heran düşebilir .... smıte hammer haricindeki tüm hammerlar pazarda ... shellerin fiyatları ölesine düştüki artık millet 5k pls yerine shell pls yazıo .... ama dediğin gibi çok yüklü gb depolayanlar var ... ve bunlar bu işi ticaret için böle yapıolar ... 2 gün sonra pazardan ucuza item alıp ytl ile millete kakalıyacaklar ..benim 50gb ye topladığım çar 2 gün sonra dol+6 , sh +6 , dual ce , chıtın +8 set ile dolaşıcak ardreamde ... ve bunun sebebi sadece dupe nin kaldırılmış olması deil ... anladın sen

• msn den konusaymıssınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ethemhan

msn den konusaymıssınız

haklısın...idare et
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.