Şimdi Ara

SELL>> 72 LEVER MAGE Xigenon CEM1976 İTEM İLAVE EDİLDİ COK UYGUN FİATA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ögrencı olmasaydım bıde yenı esya aldım bunlar olmasaydı alırdım hatta ncs ı de kullanmazdım :Ç sana kolay gelsın
  • ty baya ındırım yapdık bedava verıcez nerdeyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

seni ŞİKAYET EDİCEM ARTIK BIKTIM 2 AYDIR SNN TOPİCİGİNİ GORMEKTEN CEM İN CHAR SATILALII AYLAR GEÇTİ SEN HALA BURDA BİZE BİŞLER ANLATIYON

ZİYAA

yahu kes be millet 1 yıldır aynı topiclerler char satıyo bu 2 aydır satmaya çalışsa nolmuş embesilleşme
  • yaw satılsa sankı hergun buraya up lamak ıcın ugrascam keşke satılsa up ...
  • up
  • 1 up ta benden olsun
  • ist den alıcı cıkmaz tabi ist de bunun gibi ne çarlar dönüyor bilsen
  • up
  • up
  • up
  • last last sıktın beni bu topici gordugumde mideme agrıLAr girio yaa
  • sen aslında kımsın bır sorun varsa orda msn var ordan konusalın sanane chr satılıncaya kadar yazmaya devam edıcem mal bu yerın amacı char satmak ıcın topık acmak bende o yuzden acdım senı gıbı gerı zekalı adamla ugrasmak ıcın dıgıl bır sorun varsa banlat benı yada msn gel rahatsız adam

• sana sadece tek soyluycegım var eyer benım ozel bır derdın varsa RAHATSIZ adam benım msn orda ekle ordan konus burda konusma nerde gerı zekalı adam var benı buluyo noob
  • up
  • last last bişi dicem ciddi alıcıyım charın ss lerini koyarmısın foruma hemen şimdii bide dh ye selam felan da yazsın
  • artık daha konuşmazsın inş

http://img215.imageshack.us/img215/7321/200751253833yj4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastlast -- 12 Mayıs 2007; 5:41:41 >
  • gereksiz tartışmalara son vermeyi öğrenin.

konu gerekli ilgiyi görürse üstte kalır, sık sık "up" yazmanız satışa etkili değildir.

forum ve bölüm kurallarını tekrar okuyun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.