Şimdi Ara

Selim Atalay'a canlı yayında yazan spiker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gece saat 12.30'da Selim Atalay'a bağlanıyorlar arkadaşlar her gece aynı kadın var her gece bu kadının haber sunarken birilerini dinlerken somurtuyo ne hikmetse Selim Atalay'la bağlantıya geçsin hemen heheheheh hohohoh kıyafetten takılmalar falan utanmasa kur yapacak
    Anlamadığım nokta bu adama neden yazıyor abdde yaşamasından dolayı mı yoksa orta yaşlı erkek manyaklığı falan mı var çünkü ciddi ciddi yazıyor bu kadın illa siz de farketmişsinizdir hala Ntv'de devam ediyor bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak bak twitterdan takip ediyo astronot falan diyo adam marsa bisikletle gidilmez falan diyo iyice kıl oldum ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komik adama ama bence ondandir.ben de farkettim cunku.bir davranis degisikligi oluyor kadinda

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Her gece saat 12.30'da Selim Atalay'a bağlanıyorlar arkadaşlar her gece aynı kadın var her gece bu kadının haber sunarken birilerini dinlerken somurtuyo ne hikmetse Selim Atalay'la bağlantıya geçsin hemen heheheheh hohohoh kıyafetten takılmalar falan utanmasa kur yapacak
    Anlamadığım nokta bu adama neden yazıyor abdde yaşamasından dolayı mı yoksa orta yaşlı erkek manyaklığı falan mı var çünkü ciddi ciddi yazıyor bu kadın illa siz de farketmişsinizdir hala Ntv'de devam ediyor bakın

Kadinin adi nedir dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Komik adama ama bence ondandir.ben de farkettim cunku.bir davranis degisikligi oluyor kadinda

Hocam kadınlar sevdikleri adamlara gülerlermiş
    Bak kadın gene somurtuyo selim atalay her gece rot ayarı çekiyo kadına

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.