Şimdi Ara

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ *2018 GİRİŞLİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecrübeli arkadaşlar yurtlar ve fiyatlardan bahsedermisiniz 2.öğretim harci nereye ne zaman yatiriliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hukuk i.ö deyim bende hayırlı olsun kardeşim sana.

• 3 tane erkek KYK yurdu var ama önümüzdeki sene bu yurtlardan ikisi yapımı süren 5 bin kişilik yeni yurda taşınacak ve diğer iki yurt kız yurdu olacak.Aladdin yurdu çıkarsa geçmiş olsun şimdiden.Odalar 8 kişiliktir ve tuvalet banyo her katta 1 tane vardır tek iyi yanı kampüsün içinde olması.Onun harici Ali Ulvi ve Sadrettin Konevi var bu ikisi yarı özeldir bunlar çıkarsa kafanız rahat olsun.Ali Ulvinin okula uzaklığı 10 dakika tramvayla Sadrettin Konevi ise 20 dakika.
  • konyalıyım yurt özel olarak ideal yurt var heryerde yurtları var genelde özel olarak ideal tercih edilir.Üniversitenin yakınında bosna var öğrenciye hitap eden işlek bir yer ama ev kiraları yüksek ve pek hoş yerler değil farklı sorularını özelden sorabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacettepe Alman dilinde idim, tekrar sınava girip bölüm değiştirdim. Selçuk İngilizce Mütercim Tercümanlık, umarım iyidir :)))
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.