Şimdi Ara

Selçuk Ulus.İlişkiler mi Hacettepe Edb. mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selçuk'ta uluslararası ilişkiler bölümündeyim ve bu yıl hazırlık okuyorum.
    Yarıyılda yatay geçişle hacettepe - edebiyata geçmeye değer mi ?
    Hangi bölüm daha iyi olur sizce?

• hocam canını sıkmak gibi olmasında uluslararası ilişkiler mezunu çevremde çok insan var en yakın örneği kuzenim marmara uluslararası mezunu iş bulamıyor maalesef bulursa da asgari ücret ona da şükrediyor yani, hatta internette bir arat gezin hepsi işsiz öyle bekliyorlar ne kpss ataması var ne bir şeyi bana kalırsa edebiyata geç en azından atanır öğretmen olursan ha fikrimi sorarsan daha hazırlıksın bence bir daha hazırlanmayı dene belki daha da iyisine ulaşırsın 1 yıl kayıp hayatının geri kalanını kaybetmekten daha iyidir.
  • hocam haklısın uluslararası ilişkilerin ingilizce olması ve devam edip ing.bilip mezun olmanın ne gibi artıları olur?
    Ve hacettepe - edebiyata geçsem (Ankara'lıyım zaten) öğretmenlikten başka ne olabilirim ? (internetten baktım alakasız şeyler yazmışlar)
  • benruhibeynasılım kullanıcısına yanıt
    hocam valla devir kpss devri eskiden özel şirketler alıp yürüyordu şimdi memurlar öyle meslekte 10-15 yılını doldurmadan güzel paralar kazanılmıyor artık resmen sürünüyorsun ingilizce artık ele ayağa düştü herkes de var ingilizce zaten rusça çince filan bilsen trader olursun kazanırsın bir şekilde para ama gidipte ingilizceyle yetinirsen ofiste fotokipi çekersin 800 lirada maaş alırsın içine oturur benim tavsiyem kpssden atanabilecek bölümlere yönel devlet garantidir paran zamanında yatar işten atılma gibi bir durumun olmaz ekstrada yanında işte yaparsın istiyorsan ama hazırlanacak bir senen daha varsa bence memnun da değilsen ver kendini derse iyice çalış hayalindeki mesleğe kavuş.
  • hocam hayalimdeki meslekten cok uzaktayım artık.
    İki seçeneğim var : ulus.ilişkiler ya da edebiyat. Yarıyıla kadar düşüneceğim artık :D
    neye uzaksın?
    niye uzaksın?
    ygs'ye 140 gün var daha otur çalış daha hazırlık okuyorsun hem kaybın olacak diyeceğim kaybında olmayacak otur çalış aga kapat kendini eve ver derse kendini geleceğini düşün otur çalış 5-10 sene sonra bir daha geriye dönemezsin yandığınla kalırsın demedi deme.
  • Arkadaş uluslararası ilişkileri baya gömmüş ama adam akıllı yerden mezun olunca ve kendin biraz üstüne katarsan çok iyi yerlere gelirsin bence.

Eğer bu iki bölüm daha doğrusu bu iki üni arasında bir tercih yapacak olsam hacettepeyi seçerim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheVigilante -- 26 Ekim 2015; 10:16:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheVigilante kullanıcısına yanıt
    hocam ben de hacettepeyi düşünüyorum ve edebiyatı seviyorum (zaten bu sıralamayı da edebiyat sayesinde yapmıştım) ama mezun olunca öğretmen olmak istemiyorum :D
    Hocam iş alanlarını iyice araştır.Eğer uygun değilse yerinde kal derim.
  • TheVigilante kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam sağolun.
  • teşekkürler hocam. Öyle yaparım galiba zaten hazırlığı zaman kaybı olarak düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.