Şimdi Ara

Selçuk Şahin yine fenerbahçedemi kaldı yaa offf.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Westbrook7

quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

Selçuk Şahin yine fenerbahçedemi kaldı yaa offf....

şu adamları koy eger selçuk ve baroniden iyi oynamazlarsa ben feneri bırakırım.

soldaki kayseride 5 maç oynayamadı sağdaki 45 dk oynadı elek oldu, volkan sameti çağırdı çıkarttırdı. daha forma yüzü göremedi.
    sen futboldan anlıyorsan ben başka birşey izliyorum.

dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar . ben 25 milyonun sesiyim siz ise sadece o 25 milyon sesin içinde kaybolanlarsınız.

• Yarın öbür gün adam emekli olacak mumla arayacağız... Hakikaten diyorum Selçuk gibi bir alternatifi silip atamayız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Westbrook7

quote:

Selçuk Şahin yine fenerbahçedemi kaldı yaa offf....

şu adamları koy eger selçuk ve baroniden iyi oynamazlarsa ben feneri bırakırım.

soldaki kayseride 5 maç oynayamadı sağdaki 45 dk oynadı elek oldu, volkan sameti çağırdı çıkarttırdı. daha forma yüzü göremedi.
    sen futboldan anlıyorsan ben başka birşey izliyorum.

dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar . ben 25 milyonun sesiyim siz ise sadece o 25 milyon sesin içinde kaybolanlarsınız.

sen 25 milyonun sesiysen ben 25 milyonun içinde değilim zaten.

• Playoffları izlemedin herhalde. Çatır çatır top oynadı adam, içine Patrick Viera kaçmış gibiydi. Kaldı ki bu golü yeter de artar bile. Hadi selametle.

• selçuk 2 defa bel futığı olmuş birisne göre hala top oynuyorsa sahaya çıkıp alkışlanası birisidir sadece bu ytüzden bile takımda tutulur
    iyi oynuyor kötü oynuyor orası tarışılır ama bence siz fazla şey bekliyorsunuz herkes aynı tekniğe oyun görüşüne sahip değildir yapması gerekeni bence elinden geldiğince yapmaya çalışıyor
  • yerli şaviye laf yok.

tapi topsuz alanda şavi.
  • @bigdede
    Ya hade Selçuk'u anlarımda Bekir'e kötü diyor adam sen git Serdar'ı destekle hemi genç diye adam tecrübesiz 2 maç kaybettirdi bize Bekir ise 2 maç kazandırdı bukadar nettir yorumum.
  • Kötü futbolcudur fakat insanların dış görünüşüyle dalga geçmek nasıl bir mantıkdır, o resimleri kaldırırsan iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Kötü futbolcudur fakat insanların dış görünüşüyle dalga geçmek nasıl bir mantıkdır, o resimleri kaldırırsan iyi olur.

Reis sen sınırsız yememişmiydin ben mi yanlış hatırlıyorum neyse hoşgeldin ayrıca +1907.
  • Çoluk çocukla muhatap olmayın yahu. Adam kendisine göre şekil yapmış takılıyor.

Selçuk bu takımın emekçisidir. Hiçbir yere gitmeyecektir. Fiziksel özellikleriyle dalga geçen gerizekalı arkadaşında aynaya bakması gerekir. Herif en azından milyonları götürüyor. Sen ne kazanıyorsun?
  • selçuk bekir serdar özer sezer bank asya topçuları yazık valla bu forma verilmez bunlara
  • Bu konuda nasıl olurda Selçuğun Topuk yaylasındaki ağlama videosu olmaz
  • Geleck sene, sen bir efsanesin Selçuk 9 senedir bizdesin emeklerin icin teşekkürler jübileni burada yap filan ayağına futbolu biraktiralim bu adama. Xaviye iniestaya ayıp oluyor beyler =(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yerlerden torpili felan var herhalde en azından artık ilk 11 değil kurtulduk sonunda.
  • bu adam torpilli bence. aynı bizim sabri gibi.
  • Selçuk Şahin'in 2011-2012 szonu itibariyle sona eren sözleşmesi, sözleşmesindeki opsiyon maddesi kullanılarak mevcut şartlarla (yıllık garanti ücreti 950.000 Euro,maçbaşı ücreti ise yıllık 320.000 Euro ile sınırlı olarak) 1 yıl süreyle

yazıyor. Bu adam yine bu parayı alıyordu. Yok yere saçmalıyorsunuz. Oynatırsan oynuyor oynatmassan da sesini çıkarmıyor. İhtiyacın olursa çok büyük işler yapamasa da elinden geleni yapıyor işini yapıyor. Gönülden oynuyor adam. Daha iyi bir yedek ön libero da bulamassın. Boş konuşuyorsunuz sadece boş.
  • Eminim cüzdanındaki parayı görse Selçuk da sana gülerdi.
  • Selcuksuz FB Sabrisiz GS dusunulemez. Keske dusunulse takimlar 2 seviye birden atlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.