Şimdi Ara

Selçuk İnan ve Hamza Hamzaoğlu Balonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ikili arasında öyle bir bağlantı var ki...
    Aralarına birde fatihterinsever keko tuzundan serpiştirin, tasından yenmez.

2 yıldır imanım gevredi selçuk konusunda. Ha ekliyim selçuk burada bir sembol, bir grubu temsilen yazdım.

Bu adamı kolluyorlar ediyorlar, sneijder yerden yere vuruluyordu...

Türk hocalardan bir halt olmadığnı görüyoruz. Her kupa alan adam müthiş bilgili kendini zamana uyduran olsaydı şuan nice sürünen hoca barcada madridte olabilirdi...

Mesela,
    Ama terimin uefa kupası var değil mi?

Selçuk gibi zibidileri kollayıp adam gibi işini yapan yabancıları küstüren onlara ırkçılık yapan aha bunlae işte..

SELÇUK BOŞUNA MI MANCİNİ'ye GİDER YAPIYOR?
    Adam biliyor bu kafayı küsüyor ediyor bilmem ne sistrm belli..

Sonuç? Mancini yıldırıldı ve gitti bu ülke futboluna 1 yıl daha dayanamAzdı.

ADAM FUTBOLLA MI İLGİLENECEKTİ YOKSA SELÇUK'UN ALTINI DEĞİŞTİRİP AĞZINA EMZİK Mİ VERECEKTİ?
    BURAKIB KAPRİSLERİYLE Mİ UĞRAŞACAKTI?

Tüek futbolcusu cahil...
    Bu gutbolcu gider hoca olursa cahil hocalarımızda olur...

Bu ülkede ayağında 45 saniye top tutan selçuk maestro idi... Medyadı hocaları dört koldan adamı göklere çıkarıyordu sneijder yerden yere buruluyordu.

La hamza, sen kimsin afederssin?? Türkiyeden çok tanınan bir adam sneijder için parayı haketmiyor bunlar türkler ediyor diyordun?

Bana parasını hakeden tek türk söylesinler grnel perdormansa bakıp? Yokkk 1 oynuyorlar 5 yatıyorlar....

Mesela arda, bu adamın bakmayın Avrupa havalarına,,, bu sdamda profluğun p si yok, sadece işini yapmıyor bizim futbolcular kazan kaldırıyorlar yabanxı dışlıyorlar para emek gibi duygu sömürüsü yapıyorlar yabancı hoca düşmanlığı yapıyorlar...

Hamza diye balon vardı o da patladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ulkeye her anlamda en cok zarar verenler,hamza gibi kraldan cok kralci olanlardir.bu sozumu anlayan anlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılmaz?
  • Kesinlikle katılıyorum ama hala savunan var bunları.Yazık gerçekten
  • Dostum, 5+3 Kuralının olduğu ligde başarıya öyle ya da böyle Selçuk İnanla gideceğiz. Başka şansımız yok anlıyomusun.
    Selçuktaki form düşüklüğüde en çok sana yaramıştır. Bence sen şimdiden Messi balon demeye başla 10 sene sonra yürüyecek hali kalmadığında ben demiştim dersin :)

Yeni bir sezona başlayacağız ve taraftar gerçekten takımın arkasında durmayı bilmiyor. Fenerbahçe taraftarı öyle ya da böyle yanlış olsada şike yapan başkanın bile arkasında duruyor. Biz 2 senedir şampiyonlar liginde üst turlara çıkaran futbolcularımızın arkasında duramıyoruz. Hamza hamzaogluyla Selcuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

Dostum, 5+3 Kuralının olduğu ligde başarıya öyle ya da böyle Selçuk İnanla gideceğiz. Başka şansımız yok anlıyomusun.
    Selçuktaki form düşüklüğüde en çok sana yaramıştır. Bence sen şimdiden Messi balon demeye başla 10 sene sonra yürüyecek hali kalmadığında ben demiştim dersin :)

Yeni bir sezona başlayacağız ve taraftar gerçekten takımın arkasında durmayı bilmiyor. Fenerbahçe taraftarı öyle ya da böyle yanlış olsada şike yapan başkanın bile arkasında duruyor. Biz 2 senedir şampiyonlar liginde üst turlara çıkaran futbolcularımızın arkasında duramıyoruz. Hamza hamzaogluyla Selcuk

Dostum, 5+3 Kuralının olduğu ligde başarıya öyle ya da böyle Selçuk İnanla gideceğiz. Başka şansımız yok anlıyomusun.

Yeni bir sezona başlayacağız ve taraftar gerçekten takımın arkasında durmayı bilmiyor. Fenerbahçe taraftarı öyle ya da böyle yanlış olsada şike yapan başkanın bile arkasında duruyor. Biz 2 senedir şampiyonlar liginde üst turlara çıkaran futbolcularımızın arkasında duramıyoruz. Hamza hamzaogluyla Selcukun ne alakası var Allah aşkına. Başarı istiyosanız. Takıma destek vermelisiniz

• selçuk yerine sneijder öl olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hamza nın suçu Türk olmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.