Yaptığı davranışın iğrençliğini biliyoruz fakat empati kurmak gerekirse çokta haksız değil hani.
Ulan bu adam senin 2 senedir şampiyon olmandaki en büyük etken,elinden geleni ardına koymayan bir adam bu kadar kolay dışlanılır mı ? Bu sezon ki kötü performansında sistem çok büyük etken ama hadi onuda geçtim bu adamın kötü oynamaya hakkı yok mu ?
Nedir bu kin nefret ? Yahu adamı Sarp ile karşılaştıranları gördüm bu taraftar böyle yaparsa oda öyle yapar. 2 sezona damga vururken herkes ''Xelcuuuk'' diye bağırmasını bilen taraftar bu sezon tüm takım olarak çökünce tüm faturayı Selçuk'a kesti.Sneijder,Drogba 155 metreden vurunca bir şey olmadı,Selçuk vurunca her beraber yuhlama sesi geldi yok yani bende olsam bende aynısını yaparım diye düşünüyorum sen gel varını yoğunu ortaya koy Sneijder gelince tüm pabucun dama atılsın ana avrat küfür ye,Sarp ile karşılaştırıl ne lan bu ? Yazıktır günahtır,gerçi bu taraftar akıllanmaz aynısını Arda'ya da yapmıştı büyük uğraşlar sonucunda takımdan uzaklaştırdılar sıra Selçuk'a geldi yollayın bunu da ne de olsa bizim Ceyhun'umuz var,Yekta'mız var olmadı Salih'i çekeriz ortasahaya eksikliği hissedilmez...
empati kurdum : eğer yılda 7-8 trilyon para kazanırsam varımı yoğumu takıma vermeliyim. 10 haftadır kötü oynamama rağmen beni kesmeyen, arkamda duran hocama destek olup taraftarın yüzünü kara çıkarmalıyım.
bana 5 milyon euro değil 5 bin lira versinler her ay o floryada amelelikten garsonluğa günde 10 saat çalışırım. arma için, taraftar için oynamıyorsan aldığın parayı haketmek için oynayacaksın. selçuk'un kredisi bitmiştir.