Şimdi Ara

selanik cad nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• up
  • eğer ankara selanik caddesinden bahsediyorsan. Kızılaydan cebeciye doğru yürümeye başla. sağ taraftan 3. sokak/cadde işe ne dersen selanik caddesi orası
  • evet ankaradan bahsediyorum sanki daha önce kumrulara yakın bir yerde gördüğümü hatırlar gibiyim ama pek iyi bilmiyorum o tarafı daha açık anlatırmısın ?
  • Konur sokağın bir üstü. Google haritadan baksan daha rahat bulursun
  • Yunanistanda espirisini yapacak kişi benim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: qpcole

Konur sokağın bir üstü. Google haritadan baksan daha rahat bulursun

net olsa bakıcam telden görünmüyo :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

Orijinalden alıntı: qpcole

Konur sokağın bir üstü. Google haritadan baksan daha rahat bulursun

net olsa bakıcam telden görünmüyo :(

Sen en iyisi Meşrutiyet caddesine gir. 1 değil 2 değil 3. sokağa gir tamam mı?? Nesibe Aydın dershanesi var. Jale Tezer dershanesi var. Ordan çıkartırsın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qpcole -- 10 Kasım 2011; 22:15:40 >

• selanik 1 2 ?
  • kızılay metrosunda yüksel caddesi çıkışından çıktığında senin olduğun caddeyi dik kesen 1. sokak karanfik 2. si konur 3. sü ise selanik caddesi.
  • şöyle diyeyim selanik cad de şu access kitaplarının satıldığı yerden kitap almam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ae_

kızılay metrosunda yüksel caddesi çıkışından çıktığında senin olduğun caddeyi dik kesen 1. sokak karanfik 2. si konur 3. sü ise selanik caddesi.

işte bu saol kardeş anladım karanfil olgunlar çarşısının ora değilmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

Orijinalden alıntı: ae_

kızılay metrosunda yüksel caddesi çıkışından çıktığında senin olduğun caddeyi dik kesen 1. sokak karanfik 2. si konur 3. sü ise selanik caddesi.

işte bu saol kardeş anladım karanfil olgunlar çarşısının ora değilmi ?

evet olgunlara kadar uzanır dost kitap evinin aşağısından fakat benim bahsettiğim yer alt kısmı. zaten yüksel caddesi çıkığından kime sorsan selanik caddesi diye sana gösterirler. bu arada bir arkadaş selanik 1 mi 2 mi demiş. selanik cadddesi sakaryaya kadar uzanır aşağı doğru o da aklında bulunsun.
  • tamam saolun öğrendim sayenizde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.