Şimdi Ara

selamun aleyküm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayara bir amfi bagladım çıkışınada bir hoparlör ama ksısk seste hoparlörden ugultu geliyo sebebi nedir bileniniz varsa yardımcı olurmu teşekkürler

• sesi pc den mi kısıyorsun amfidenmi
  • anfiden sesi kıs bilgden ac buyuk ihtimalle duzelecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of chaos

anfiden sesi kıs bilgden ac buyuk ihtimalle duzelecektir.

aynen arkadaşın dediğini uygula uğultuyu kesersin. Kullandığın kablların kalistesini yükseltirsen de uğultunun kesilme ihtimali yüksek. Çünkü kalitesiz kablo kullanımı ve sağlıksız bağlantı noktaları yüksek derecede uğultu yapabiliyor. Bunu da unutma.
  • selamun aleyküm anfiden ses zaten fazla açık degil şeyden yapabilirmi pc nin spikrlarını sökmedim amfiyide spkırdaki kulaklık girişine bagladım ondan yapabilirmi acaba arkadaşlar
  • bide sesi açtıgım zaman o ugultu duyulmuyo
  • sesi actıgınızda duymamnız normal.

spekerlar kalitesiz ise olabilir, alyanki kardesimin dedigi gibi kablolar kalitesiz ise, yada kabloların baglantı yerleri kalitesiz ise olabilir, bilgin sesi cok kısık speakerınki cok acık ise olabilir.

en mantıklı yapılacak listesi
    1 bilgin cıkısına baglayın
    2bilgisayardan sesi 100 de 70 e kadar acın, anfiden sesi dinleyeceginiz max sese kadar acın ve bilg den sesi acıp kapayın.

hala devam edese yaa kablo kalitesiz ya anfi de bi sorun var

kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    merhaba
    22 yıl önce açıldı
    Merhaba
    14 yıl önce açıldı
    Selam gençler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer kullandığın anfi kaliteli değilse oda uğultu yapabilir. Bu arada dalga geçmek maksadıyla yazmıyorum ama spikr değil, speaker doğru yazılışı.
  • el yapımı anfinin şasesinden bilgisayarın şasesine bir kablo at
  • arkadaş bilgisayara bağlı bulunan speaker'den çıkış alırsan böyle uğuldar spk. sök direk bilgisayardan çıkış al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad4433 -- 6 Kasım 2008; 6:02:13 >
  • amfinin beslemesi tam doğrultulmamış olabilir...

power supply kullanarak deneyebilirsin....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.