Şimdi Ara

selam ttnetten mesaj gelmıs borcum olduguna dair benim borcum yok ki ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler telefona mesaj gelmıs ya hıc bısey anlamadım.
    iptal olan hattınızın 1860068512 hesap nosunun gecıkme bedeli hariç.55,29 borcu bulunmaktadır diye.
    8.29 kadar odeme yapın demıs.
    iyide benim böyle bir aboneliğim yok ki borcumda yok su an kullandıgım net hep zamanında ödendi zaten no da uymuyor ama bu borc mesajı bana nasıl neden geldi isimde yazmıyor.
    en son 2 yıl once okul varken evde net baglatmıstık yalın adsl ama onunda tum faturaları odedık kapattırmıstık onun mu kı acaba ya

• Müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Hesap numarasını forumdan silin , özel bilgilerin paylaşımı yasaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Hesap numarasını forumdan silin , özel bilgilerin paylaşımı yasaktır.

Neden yasak olsun?

Kendisi rahatsız olmadıktan sonra bi problem yok.

Gelelim konuya; mesajda isminizden bahsediyomu? Eğer isim yoksa yada başka birinin ismi varsa muhtemelen biriş üyelik sırasında kafasından bi numara sallamış ve bu numara sizin numaranızmış ;) Ona gidecek mesaj bi şekilde size gelmiş.

Müşteri hizmetleri üzerinden halledebilirsin bu sorunu ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 15 Ağustos 2013; 8:59:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Hesap numarasını forumdan silin , özel bilgilerin paylaşımı yasaktır.

Neden yasak olsun?

Kendisi rahatsız olmadıktan sonra bi problem yok.

Gelelim konuya; mesajda isminizden bahsediyomu? Eğer isim yoksa yada başka birinin ismi varsa muhtemelen biriş üyelik sırasında kafasından bi numara sallamış ve bu numara sizin numaranızmış ;) Ona gidecek mesaj bi şekilde size gelmiş.

Müşteri hizmetleri üzerinden halledebilirsin bu sorunu ;)

hayır isimden bahsetmiyor dediğiniz gibi müşteri hizmetleriyle bir konusayım tşkler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.