Şimdi Ara

Selahattin Demirtaş, İfadeye Çağrıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ifadeye çağırdı. Demirtaş, ifadeye vermeye gitmeyeceğini söyledi.

Selahattin Demirtaş, İfadeye Çağrıldı

Selahattin Demirtaş, İfadeye Çağrıldı,
    Dokunulmazlıkların kaldırılmasına dair Anayasa değişikliği sonrası fezleke dosyalarının savcılıklara ulaşmasının ardından HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında talimatla ifade vermesi tebliğ edildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bugün Demirtaş'a soruşturma kapsamında talimatla ifade vermesi için bildirimde bulundu.

"GİTMEYECEĞİM"

İfadeye çağrıldığını doğrulayan HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, daha öncede aldıkları karar gereğince ifade vermeye gitmeyeceklerini söyledi.

2 VEKİL DAHA İFADE İÇİN SAVCILIĞA ÇAĞRILDI

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın yanı sıra Ağrı'da haklarında soruşturma dosyası bulunan HDP Milletvekilleri Dirayet Taşdemir ve Bedran Öztürk'ün de yine talimat ile ifade vermeleri için Ankara savcılığınca çağrıldıkları belirtildi.

http://www.sondakika.com/haber/haber-selahattin-demirtas-ifadeye-cagrildi-8575134/

• Tutup kolundan tekme tokat götürmek lazım bunları da kim yapacak onu.
  • CHP gençlik, kadın kolları Selahattini yedirmeyiz diye Çağlayan önünde eylem yapmazsa hiç bi şey bilmiyorum
  • Biriside öyle askere alamaz beni diyordu, sonra eline verdiler işte, silahı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

CHP gençlik, kadın kolları Selahattini yedirmeyiz diye Çağlayan önünde eylem yapmazsa hiç bi şey bilmiyorum

Gerek yok Akp varken zaten teroriste bir sey olmuyor bu ulkede kendini patlatmaz ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ifadeye çağrılır pazarlık yapılır ülkeden gitmesi için süreler verilir,sonra sonra sonra sonra sonra sonra ölmessek görürüz belki ne olucağını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selman Kahya fetöcü mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.