|
Herkese merhabalar. 2017 yılından beri denizbank kullanıyorum dikkat ettim ne puan /ne bonus geliyor. Musteri hizmetleri aradım kartım trink kart sektore Gore puan kazanacaksınız dedi. Ben herseyi kart ile yapıyorum. Market ödemesi 1000tl Fatura ödemeleri 600-800 Lokanta+fast-food Otobus feribot hatta ucak bileti Airbnb booking konaklama da da kart kullanıyorum. Musteri hizmetleri platinum kart ile harcamada kazanırsın dedi ucreti 220 TL. Ucret sorun degil ama ayda 2000-3000 TL kart ile işlem yapıyorum En azından 100tl ye 1 TL gelse 1000tl=10 3000tl=30tl eder yılda 360 TL kazanmış olurum ![]() Sizin tavsiyeniz nedir Sektore kampanyaya degil harcadıkca tl/puan/bonus/mil veren kart hangisi? Not: maasım garanti bankası oradan almak daha kolay kesin Varsa tavsiye garanti bankası kartı onu istiyeyim.. Shop&fly Miles&smiles American Express Bonus gold/bonus platinum /bonus American express? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 3 Ocak 2022; 18:55:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt