Şimdi Ara

Seks temel ihtiyaçtır yalanı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
1
Favori
9.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

İyiki maslowu duymussun ya amma da kulturlusun

Freudu maslowu falan adam saniyorsunuz ya hayret yahu

HEPSİ BALON BALOOOON

Maslowun piramidiymis aynen hatta Allah insani yaratirken once maslowa sormus nasil bi ihtiyac hiyerarsisi kuralim diye (!)

2 sf yazi okuyup gelip burda satmayin yeter ettiniz

Alıntıları Göster
    Hocam öncelikle saygıyı ve mesafeyi korumanızı rica ediyorum sizden. Bilgilerim 2 sayfa yazı değil bu eğitim alanım ben de dikkat ettiyseniz forumda sağlıkla ilgili konularda insanlara aklına takılan yerlerde yardımcı olmaya çalışıyorum. Sizin gibi sürekli asosyal konusu açan bir insanın benim kültürümü eleştirmesi de cabası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Stres atabilmek için tatile ihtiyaç duyduğumuz gibi, anı işlevi gören başka bir etkinlik...
  • highfro kullanıcısına yanıt
    Freud cinsel dürtülerin, libidonun farklı alanlara, örneğin sanat, bilim ya da kişilerin diğer haz alabileceği eylemlere kaydırılması halinde sağlıklı olabileceğini söylüyor ve bunu yapabilen insan sayısı da kısıtlı imiş. Aksi taktirde nevrotik sorunlar ortaya çıkabilir ki çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: highfro

Hocam öncelikle saygıyı ve mesafeyi korumanızı rica ediyorum sizden. Bilgilerim 2 sayfa yazı değil bu eğitim alanım ben de dikkat ettiyseniz forumda sağlıkla ilgili konularda insanlara aklına takılan yerlerde yardımcı olmaya çalışıyorum. Sizin gibi sürekli asosyal konusu açan bir insanın benim kültürümü eleştirmesi de cabası.

Alıntıları Göster
    .Maslow piramidi balondur.Her teoriyi böyle ciddiye alsaydık yanmıştık.

• Hele de aşık olduğun kişiyle sevişirsen dünyanın en güzel olaylarından biri olabilir. Bu aktivite sadece mekanik değil bence, duygular da çok önemli özellikle kadınlar için, biz erkekler bunu pek algılayamıyoruz. Kadına sadece spermlerini değil, bütün ruhunu, duygularını-düşüncelerini, hayatını boşaltıyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Lüks çok az kişinin ulaşabildiği şeylerdir. Dışarıda herkes çatur çutur sevişiyor kiminki kimde belli değil. Hayat forumlardan sözlüklerden internetten ibaret değil. Bir kulübe, partiye, konsere, festivale, eğlenceye falan gidin görürsünüz
    Ülkenin %90'dan fazlası yoksul, bu krizde bu PAHALILIKTA kulübe, partiye, konsere, festivallere zor gidilir.

Benim zamanında diskolara çok çok kez gitmişliğim oldu. O zamanlar her şey ucuzdu. İlk cinsel deneyimimi de o manayla yaşadım zaten. Kız (hristiyan) bulgar biriydi

Şimdi günümüz evde geçiyor o eski heves kalmadı. Tek ihtiyacım olan şey sıcak bir aile : )

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F690DE8E4

Hele de aşık olduğun kişiyle sevişirsen dünyanın en güzel olaylarından biri olabilir. Bu aktivite sadece mekanik değil bence, duygular da çok önemli özellikle kadınlar için, biz erkekler bunu pek algılayamıyoruz. Kadına sadece spermlerini değil, bütün ruhunu, duygularını-düşüncelerini, hayatını boşaltıyorsun...
    > Kadına bütün ruhunu, duygularını, düşüncelerini, boşaltıyorsun <

Delilercesine sevip (tapıp) sevdiğim kişiye beraber olamadığım için 11 yıl aşk ızdırabı çekmiştim. Onu 8 yıl oldu unutalı ama acı hatıralar asla. Zamanla içimdeki o kederle yaşamayı öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 28 Nisan 2020; 10:21:47 >
  • Hayatı boyunca evlenmeden seks yapmadan ölen insanlar tanıyorum.

• sevişemiyorum kendimi avutayım konusu
  • Demek ki maslow bu piramidi hazırlarken boş vakti,parası ve enerjisi çokmuş :D bu herife bir de zor koşullarda rahat ettirmeden hazırlatmak lazımmış bu piramidi:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Kac yasinda cinsellik esaretinden kurtuldun reis

İtalya'da cinselligi 3 haftada yok eden ilac yaptılar talep deli gibi olunca yasaklandi zararli falan filan diye milleti yediler guya prostat ilaciymis

Cinsellik zayifliktir

Alıntıları Göster
    Reis şu an tam kurtuldum da denemez aslında ama askerden geldikten sonra (yaş 22) kendimde bazı şeylerin değiştiğini gördüm, iş hayatı vs derken de bir çeşit duygu yokluğu haline girdim, dünyanın en güzel kızı gelsin kendimi kontrol ederim ama duygusal olarak yakınlık duyduğum hayat arkadaşım diyebileceğim kişiyle de çılgınlar gibi yaparım yani tamamen öldürmedim cinselliği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ele aldigin konu yanlis. Sex degil cinsellik olacak ve senin de dedigin gibi “masturbasyonla halledilebilir”, bu da cinsellige giriyor. Ve bi zorunluluk olmasa ek olarak bunu belirtme ihtiyaci duymazdin.

• Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    %90’dan fazlası demek
    Ben öğrenciyim sadece 500 lira kyk geliri olan arkadaşım bile her ay üç beş kızı atar evine.
    Partilere, kulübe, festivallere zor gidilir haklısın çünkü gidecek yer kalmıyor 1-2 günde kontenjan doluyor gidemediğimiz oluyor

• Yav ihtiyaç olmasa burada bu konu acilmazdi.
    Seks yapmadan yaşanabilir evet ama sağlıklı değil. Çünkü psikolojik altyapı bunu ihtiyaç olarak görüyor. Aseksüel insanlar mesala işkolik normal bir yaşamları yok.
    Hic cinsel ilişkiye girmemiş 40 yaş üstü kaç tane normal insan var.
    Siz diyorsunuz ki e mast ile yaşanır.
    Eee sex için bir aldatmaca değil mast.
    Seks diye adlandırmak ta çok saçma cinsellik işte. Genel tabir.
    Eğer cinsellik bir ihtiyaç değildir diyen varsa hayatında hergun kaç kere seks düşündüğünü düşünsün.
    Bu konuyu buraya neden açtığını düşünsün.

Ben temel ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
    Temel ihtiyaç onsuz kalınca ölmek anlamına da gelmiyor. Sağlığının bozulduğu anlamına geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En az 2 defa seks yapmadığım gün yoktur.
    Zorunluluğu kişiden kişiye değişir. Ben yapmazsam huysuzlanıyorum.
  • highfro kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadai Osho denen tarikat liderine tapıyor laf anlatamazsınız

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.