Şimdi Ara

sekizinci üniversite sınavı ve düşüncelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun oldugum 2012 yilindan bugune 8.sinavim zor kolay demek icin degilde bu universite sinavlari hakkinda gelen bir kani olustu artik bende Turkce sorulari uzun ve yildirici ayni zamanda karisik matematik sabir ve pratiklik fen karmasik olmayan yorumlanabilir bilgi istiyor eskiden soru sayisi cokken boyle degildi artik az soru ve birden fazla konunun birlesimi tarzinda sosyalin her zaman belli bir cizgisi var ara ara zor sinavlar denk geliyor tabi 2015 sinavi tam bir faciaydi oylesine girmeme ragmen basima agrilar girmisti

Sinavi iyi ya da kotu gecenlere diyebileceklerim 5 universite terk biri olarak umarim sizler aradiginiz bolumu ve okulu ilk seneden kazanirsiniz peace out!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hangi üniversite ve bölümleri bıraktınız? Şuan nerede okuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isetta_1955

Hocam hangi üniversite ve bölümleri bıraktınız? Şuan nerede okuyorsunuz?
    Dokuz eylul itu bogazici amasya en son izzet baysal universitesini biraktim 4 tanesi muhendislik bolumleri(elektrik,makine,eem) egitimime uzaktan egitim ile devam ediyorum ek olarak 2 acikogretim bolumu bitirdim kpss ile bir kuruma atandim memurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyomuhendis -- 17 Haziran 2019; 0:17:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyomuhendis

Dokuz eylul itu bogazici amasya en son izzet baysal universitesini biraktim 4 tanesi muhendislik bolumleri(elektrik,makine,eem) egitimime uzaktan egitim ile devam ediyorum ek olarak 2 acikogretim bolumu bitirdim kpss ile bir kuruma atandim memurum

Alıntıları Göster
    Hocam İTÜ ve Boğaziçi'nde hangi bölümleri bıraktınız? sizi tatmin etmeyen şey neydi?

Hayırlı olsun memuriyet güzel meslek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isetta_1955

Hocam İTÜ ve Boğaziçi'nde hangi bölümleri bıraktınız? sizi tatmin etmeyen şey neydi?

Hayırlı olsun memuriyet güzel meslek.

Alıntıları Göster
    Itu elektrik muhendisligini gencligin verdigi ofkeyle bogazici eem bolumunu memuriyetle ayni donemde kazamistim ikisi arasinda kalinca burayida yarida birakamam artik yasta geciyor diye memuriyet sebebiyle biraktim ilerde af cikarsa yine dokuz eylul makina muh. Veya bogazici eem yeniden donebilirim tabi hangi sehire tayin olabilirsem

• quote:

Orijinalden alıntı: sosyomuhendis

Itu elektrik muhendisligini gencligin verdigi ofkeyle bogazici eem bolumunu memuriyetle ayni donemde kazamistim ikisi arasinda kalinca burayida yarida birakamam artik yasta geciyor diye memuriyet sebebiyle biraktim ilerde af cikarsa yine dokuz eylul makina muh. Veya bogazici eem yeniden donebilirim tabi hangi sehire tayin olabilirsem

Alıntıları Göster
    Hakkınızda hayırlısı olsun hocam, birgün umarım Boğaziçi'ne dönersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.