Şimdi Ara

Seker Portakali , Fareler ve İnsanlar Kitaplarina Sorusturma !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son yazımızda Şeker Portakalı'nda bulunan müstehcen kelimeleri inceledik. Okumak isterseniz:http://beyazkitaplik.blogspot.com/2013/01/seker-portakalindaki-mustehcen-kelimeler.html
     Seker Portakali , Fareler ve İnsanlar Kitaplarina Sorusturma !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kitaplık

Son yazımızda Şeker Portakalı'nda bulunan müstehcen kelimeleri inceledik. Okumak isterseniz:http://beyazkitaplik.blogspot.com/2013/01/seker-portakalindaki-mustehcen-kelimeler.html

Güzel bir yazı olmuş "altı çizilesi" bölümündeki cümlelerle kitap benim de ilgimi çekti küçükken okusam daha iyi olurdu gerçi ama okumadık işte.Elimdeki kitap bitince aklımı başka kitap çelmez ise okuyacağım malum sırada şu var diyorum ama başka bir kitabı alıveriyorum elime

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Son yazımızda Şeker Portakalı'nda bulunan müstehcen kelimeleri inceledik. Okumak isterseniz:http://beyazkitaplik.blogspot.com/2013/01/seker-portakalindaki-mustehcen-kelimeler.html

Güzel bir yazı olmuş "altı çizilesi" bölümündeki cümlelerle kitap benim de ilgimi çekti küçükken okusam daha iyi olurdu gerçi ama okumadık işte.Elimdeki kitap bitince aklımı başka kitap çelmez ise okuyacağım malum sırada şu var diyorum ama başka bir kitabı alıveriyorum elime

Ben de yeni okudum maalesef... Kitaplar konusunda ben de öyleyim. Okumak için yeni bir kitap seçince, sonra da şunu okurum diye düşünüyorum fakat hep araya başka kitaplar giriyor :)

• quote:

Harika olmus ellerinize saglık

• Biraz geç oldu ama bende bugün Şeker Portakalı'nı aldım
  • okuduğum bir kitap şeker portakalı.tek bir söz var:faşizm almış yürümüş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DündenBugüne -- 11 Ocak 2013; 19:27:59 >
  • Orijinalden alıntı: K.B.V.

Harika olmus ellerinize saglık

Beğenmenize sevindim, teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoldakiadam

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Diğer kitabı bilmiyorum da geçen Şeker Portakalını sınıfın birinde kitaplıkta gördüm okudum açıkcası neyini yasakladılar anlamadım.Gayette sıkıcı bir kitaptı.

Yasak degil. Veli kitabin türk orf ve adetlerine aykiri oldugunu dusunup dilekce yazmis. O kitabi okutturan ogretmen hakkinda da sorusturma baslatmislar. Saka gibi dicem ama burasi Türkiye. Biz bunun fikralara gulemiyoruz bile artik.

Türk örf ve adetlerine aykırıymış; sanki bu yazarlar Türk, o zaman dünyadan hiçbir şey okumayacağız -iyice delirdiler-. Sanatı anlamadan, orasından burasından çekerek, kapalı bir şekilde yaşamaya hevesleniyorlar, aynı zamanda ileri de olacakmışız. Bunun zihniyetle falan ilgisi yok; bu haberlerle Türk toplumunun sosyo-psikolojisini bozmaya, halkı umutsuz bırakmaya çabalıyorlar başka bir amacı olamaz.

Zaten bunları yapan hayatında kitap okumamış insanlardır. O yüzden ne denilse boş!

• Ben Heidi'ye falan da el atmalarını bekliyorum. Dağ başında bir evde 1 dede 1 çocuk 1 köpek sonuçta.
  • Günaydın.bu konu tartışılıp tozlu raflarda yerini aldı bile. Saygılar.
  • Medyanın siyasi bir oyunuydu milleti galeyana getirdiler o gün bakan gerekli açıklamayı yaptı ve olay kapandı ama nedense hükümetten haz etmeyen insanlarımız sormadan soruşturmadan fırsat bu fırsat deyip olaya dahil oldu. İnsanımızı yönlendirmek bu kadar kolay medya istediği gibi yön veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağbi ne kadar saçma bir şeydir bu ya! fare ve insanlar'da sadece 1 sayfada var yada yok cinsel bi durum.o hangi çocuğu nasıl etkiliyebilir? ben anlamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgana'

Günaydın.bu konu tartışılıp tozlu raflarda yerini aldı bile. Saygılar.

Haberin tarihine ve konuyu açma tarihime bak genç.

Yazmış olmak için yazma. Günaydın'ını yesinler senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Federico Fellini

zihniyete bak. kırk yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim.

hocam konuyla alakasız biliyorum ama bunu yapmak istiyorum , 40 yıllık 40 yıllıkçıyım böyle 40 yıllıkçılar görmedim
  • quote:

quote:

Canım ne kadar iyisin. son mesajı baz almış olabilir miyim. müdahaleci zihniyet istediğimi yazarım ilgilendirir mi?? Her lafa atlamazsan sevinirim. İyi geceler. bunu da ye.
  • quote:

quote:

quote:

Canım ne kadar iyisin. son mesajı baz almış olabilir miyim. müdahaleci zihniyet istediğimi yazarım ilgilendirir mi?? Her lafa atlamazsan sevinirim. İyi geceler. bunu da ye.

Senin gibi insanlarla tartısmak istemiyorum ama kasınıyorsunuz

Konuyu açan benim bir bak bakalım yukarıya. Buraya yazdıkların beni de ilgilendirir tabi bunu bilmiyorsan daha git kumda oyna takılma bu forumda

Biraz düşünün arastırın, okuyun anlayın da öyle yorum yapın ama nerdeee

Bunu da ye diyor bir de liseli ergen

• quote:

Bunu anlamıyorum işte. Yani bir olayın yaşanma tarihi üstünden zaman geçti diye tartışmyalım mı konuşmayalım mı ?

Bu düşünceye göre günümüzde ermeni soykırımı tartışmasının ne işi var ? O da yaşanalı/yaşanmayalı oldu sanki ?

Hadi herşeye ikna ettiniz beni diyelim ama daha konuya ilk mesajı böyle damdan düşermiş gibi girerek yazmak niye ?
  • Faşist zihniyetten başka bir şey değil bu olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campeón

Ben Heidi'ye falan da el atmalarını bekliyorum. Dağ başında bir evde 1 dede 1 çocuk 1 köpek sonuçta.

ben de tam Heidi'yi de yasaklarlar artık malum erkek arkadaşı da var diye yazacaktım, siz benden önce davranmışsınız.
  • yuhh dıyorum ya kıtap yasaklama nedır ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.