Şimdi Ara

ŞEKER FİYATLAR - PALM PRE 375 - NOKİA E66 200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kutusu mevcut değildir. Yurt dışı pasaporta kayıtlıdır. Genel anlamda temizdir 10 uzerinden 7.5 alır. Bütün hatlarla sorunsuz çalışır ve çalışmasında herhangi bir problem yoktur. Takas ve pazarlık yoktur. Resimler eklenecektir. SATILMIŞTIR ..

PALM PRE

Cihaz kesinlike sorunsuzdur , sim free pasaport kayıtlıdır Almanya ' dan alınmıştır , güç tuşuna biraz sert basmak gerekiyor .

Orjinal kutusu mevcutdur , Kutu içeriği : usb data kablosu , kitapçıkları , kulaklığı .

Cihazın kullanımı ve menüsü ve inanılmaz basit ve zevklidir , hem klavye hemde iphone ile aynı dokunmatiğe sahip olacaksınız ayrıca marketinden uygulama ve oyun indirebilirsiniz iphone ile aynı kalitede oyunlarıı mevcutdur , angry birds , asphalt vs. vs.

İşletim Sitemi WebOS ' dur . İstenilen fiyat pazarlıksız İstenilen fiyat 375 tl.

Özellikleri : 3.2 Kamera ve Flash , 8gb dahili hafıza , Wifi ,3G , gps vs .

Resimler eklenicektir.

Nokia E66

Kutusu mevcut garantisi yoktur. Genel anlamda temizdir 10 uzerinden 7.5 alır. Kullanımda sıkıntı çalışmayan hiçbir aksamı yoktur. Alan kişi memnun kalacaktır. Pazarlık takas yoktur. Resimler aksam eklenicektir.İstenilen fiyat 200 tl.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın Ç. -- 22 Ağustos 2011; 11:55:24 >

• nexus un fiyat mükemmel sayılır takas yapsan keske g4le takaslardık :)
  • quote:

nexus un fiyat mükemmel sayılır takas yapsan keske g4le takaslardık :)

Tşk ederim ama takas düşünmüyorum. En azından nexus için fiyatı uygun tuttum hemen satılsın diye. Saygılar
  • evet fiyat gercekten cok uygun keske nakit olsada alsam kullanmalık güzel bi cihaz
  • Nexus'un resimlerini bi'görelim.
    -Nexus'la birlikte şarj cihazı ve kulaklıkta verilecek mi?
  • Pm ile cevaplandı.
  • keşke pm le cevaplamasaydın da bende alsaydım cevabı neyse bi pm de bana at o zaman kulaklık ve şarj aleti kutu içeriği hakkında resimleride görüyüm beğenirsem alıcıyım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Temiz HTC Expoler 300 TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takipte kalayım bişeyler olabilir :D hayırlı satışlar. nexusun fiyatı benim telefonu öldürüyor ama neyse :D
  • nexus one satılmıştır.
  • Resimlerini göremeden gitti. Neyse hayırlı uğurlu olsun.
  • Takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.