Şimdi Ara

SEİKO SNZE97J1 KUTU AÇILIŞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sonunda saatim geldi kargoyla kavuştum SEİKO 5 SPORT SNZE97J1 modeli otomatik 350 tl ye aldım kargo dahil 2 yıl aydın saat garantili resimlerinide ekledim sizinle paylaşmak istedim.saat çok ama çok hoşuma gitti

SEİKO SNZE97J1 KUTU AÇILIŞI  SEİKO SNZE97J1 KUTU AÇILIŞI  SEİKO SNZE97J1 KUTU AÇILIŞI  SEİKO SNZE97J1 KUTU AÇILIŞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 15 Nisan 2014; 21:03:14 >

• Güle gülle kullanın hem şık hem kaliteli hem sağlam parasının hakkını sonuna kadar veren bir saat seçmisşiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

Güle gülle kullanın hem şık hem kaliteli hem sağlam parasının hakkını sonuna kadar veren bir saat seçmisşiniz.

teşekkür ederim hocam normalde 550-600 tl civarıydı ama pazarlıkla aldım zar zor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 15 Nisan 2014; 20:48:39 >
  • hocam saatim geldi :) sizde haber vermek istedim.....
  • Hayırlı olsun, tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

hocam saatim geldi :) sizde haber vermek istedim.....

Hayırlı olsun.Güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: evsen81

quote:

hocam saatim geldi :) sizde haber vermek istedim.....

Hayırlı olsun.Güle güle kullan

teşekkür ederim hocam birazcık ağır bir saat ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Photographer Boy

Hayırlı olsun, tebrikler.

teşekkür ederim daha iyileri de sizin olsun :)
  • Ben bu saati de kullanıyorum ona göre otomatik olan hafif geldi

http://www.istanbulbilisim.com.tr/seiko-snae10p-erkek-kol-saati-fiyati,70376.html
  • quote:

Ben bu saati de kullanıyorum ona göre otomatik olan hafif geldi

http://www.istanbulbilisim.com.tr/seiko-snae10p-erkek-kol-saati-fiyati,70376.html

hay maaşallah hocam sende de kaç tane saat var böyle güle güle kullan hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 15 Nisan 2014; 22:04:36 >

• quote:

quote:

Sağol.Sana daha iyilerini almak nasip olsun

• quote:

quote:

quote:

Sağol.Sana daha iyilerini almak nasip olsun

amin hocam bu saate de 550 dediler 350 ye aldım zorla :D bu fiayat başka yerde yok sanırım yurt dışı fiyatı bile daha pahalı :)

• kardeş kutu açılışı demişsin ama ortada kutu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

kardeş kutu açılışı demişsin ama ortada kutu yok

kutuyu çekmedim hocam ama kartına bakarsan dünün tarihi var bugün geldi elime :) telefonda var resmi istersen atarım sorun değil :D
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın
    Güzel bir model ama daha güzel fotolar bekliyoruz, saati gösteren bir foto var o da bulanık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendDarkKnight

Hayırlı olsun, güle güle kullanın
    Güzel bir model ama daha güzel fotolar bekliyoruz, saati gösteren bir foto var o da bulanık :)

tamam üstad aşkama atarım foto :)
  • Resimler mobilde gozukmuyor, duzenlerseniz iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 16 Nisan 2014; 9:38:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Resimler mobilde gozukmuyor, duzenlerseniz iyi olur.

akşam halledecem hocam merak etmeyin daha çok resim ekleyip görüşümü yazacağım ama saat 10 numara 5 yıldız seiko yapmış yine yapacağını
  • arkadaşlar dün resim eklemiştim ama hepsini ekleyememiştim aceleden bugün ekliyorum şuan sıkıntı kullanıyorum

SEİKO SNZE97J1 KUTU AÇILIŞI SEİKO SNZE97J1 KUTU AÇILIŞI SEİKO SNZE97J1 KUTU AÇILIŞI SEİKO SNZE97J1 KUTU AÇILIŞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 16 Nisan 2014; 19:24:03 >

• Çok güzelmiş, stargate ve monster karışımı sanki. Baya hoşuma gitti ama bir de lume shot isteriz :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.