Şimdi Ara

SEİKO SAAT ARIYORUM..aradığım modeli öğrendim...saatçi arkadaşlar bi el atarsa sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir saat görmüştüm modeli bilmediğim için bulamadım...
    sitede baktım daha önceden satılmış bu saatten fakat şimdi satan yok.
    elinde olan veya getirtebilecek olan arkadaşlar varsa pm lütfen....

seiko formula 1 honda tasarımı modeli: snd785 kırmızı-siyah kadranlı olanından istiyorum...
    sitede bikaç ay önce 200 liradan satışı olmuş....

veya bunu bulamazsam alternatif olarak....
    snd 195 veya snd385 modeli de alabilirim....

• Ben şu sıralar saatleri inceliyorum aklımda bu link kalmış
    http://forum.donanimhaber.com/m_21577928/mpage_1/key_//tm.htm#21577928

uygun fiyata gittigidiyor falanda vardır
  • çok teşekkür ettim hocam,ben de aradığım saatin modelini bilmiordum buradan öğrendim zaten.ancak bende nasıl bir şans varsa adamlar işi bırakmış sanırım :( ben çöle gitsem .....
    bir arkadaş var pm ile iletişime geçtik,o ayarlayacak inşallah.eğer sende istersen arkadaşı yönlerdiriyim hocam....
    quote:

Orjinalden alıntı: Ekström

Ben şu sıralar saatleri inceliyorum aklımda bu link kalmış
    http://forum.donanimhaber.com/m_21577928/mpage_1/key_//tm.htm#21577928

uygun fiyata gittigidiyor falanda vardır

• ben de seikonun SPC015 ve SPL001 modellerine bakıyorum, uygun fiyatlı görürsem alcam
  • spc015,225liraya var... spl001 modeli burda 2 gün önce uygun fiyata vardı satılık..fiyatı da ya 240 ya 310 gibi bir şey olacaktı...hem siyahı hem de sarısı vardı ilanda...
    quote:

Orjinalden alıntı: aserto

ben de seikonun SPC015 ve SPL001 modellerine bakıyorum, uygun fiyatlı görürsem alcam

aha buldum kardeş bak ilan yenilenmiş halde spl001 modeli 210 ytl...
    kadiryildiz84'ün ilanı...
    http://forum.donanimhaber.com/m_26721489/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haggardd -- 25 Eylül 2008; 2:23:29 >

• ben premier modelini arıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: haggardd

spc015,225liraya var... spl001 modeli burda 2 gün önce uygun fiyata vardı satılık..fiyatı da ya 240 ya 310 gibi bir şey olacaktı...hem siyahı hem de sarısı vardı ilanda...
    quote:

ben de seikonun SPC015 ve SPL001 modellerine bakıyorum, uygun fiyatlı görürsem alcam

hadi ya, SPL001'in fiyatı iyiymiş, sıfır ve orjinal ise. ben bugun gg'den sipariş verdim 240 ytl 6 taksit, 30 ytl kazık yemiş oldum

• hadi yaa keşke acele etmeseydin be arkadaşım,üzüldüm şimdi kazık yemene ama o kadardan bişi olmaz....
    sen kazık yedin ama ben kazık yiycek saati bile bulamadım :( acaba hangisi daha kötü :S
    quote:

quote:

spc015,225liraya var... spl001 modeli burda 2 gün önce uygun fiyata vardı satılık..fiyatı da ya 240 ya 310 gibi bir şey olacaktı...hem siyahı hem de sarısı vardı ilanda...
    quote:

hadi ya, SPL001'in fiyatı iyiymiş, sıfır ve orjinal ise. ben bugun gg'den sipariş verdim 240 ytl 6 taksit, 30 ytl kazık yemiş oldum

• quote:

hadi yaa keşke acele etmeseydin be arkadaşım,üzüldüm şimdi kazık yemene ama o kadardan bişi olmaz....
    sen kazık yedin ama ben kazık yiycek saati bile bulamadım :( acaba hangisi daha kötü :S
    quote:

quote:

quote:

o saatlerin garantisi yokmuş, ben 30 ytl fazlaverdim ama en azından garanti belgesi filan da var diye avutabilirim kendimi en azından
    sen nasıl bişey arıyosun ki? bu arada alisverissaati.com var orda bayağ bi model, hiç alışveriş yapmadım ordan ama lazım olursa % 30 indirim kuponum var verebilirim, aklında olsun

• garanti için ekstra %15 :) mantıklı aslında...
    valla oraya hiç bakmadım ama bir bakiyim bulabilecek miyim aradığım modeli...
    bulabilirsem iyi olur aslında,teşekkür ederim...
    ben snd785 modelini arıyorum,siyah olanından...
    bu kadar arıyorum ya alınca kesin bi arızası çıkacak :( :)
    bu arada senin saat geldi mi hocam nasıl memnun musun ?
    quote:

quote:

hadi yaa keşke acele etmeseydin be arkadaşım,üzüldüm şimdi kazık yemene ama o kadardan bişi olmaz....
    quote:

quote:

quote:

o saatlerin garantisi yokmuş, ben 30 ytl fazlaverdim ama en azından garanti belgesi filan da var diye avutabilirim kendimi en azından
    sen nasıl bişey arıyosun ki? bu arada alisverissaati.com var orda bayağ bi model, hiç alışveriş yapmadım ordan ama lazım olursa % 30 indirim kuponum var verebilirim, aklında olsun

• %15 kadar bir farkla garanti aslında mantıklı :)
    hocam malesef o sitede de yok benim aradığım model,ben snd785 modelini arıyorum...
    bu kadar arıyorum ya kesin aldığımda bir sorun çıkacak :( :)
    indirim kuponu için de teşekkür ederim...
    bu arada senin saat geldimi? nasıl memnun musun hocam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.