Şimdi Ara

Seiko Kronograf SSB375P Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba,



    Seiko Kronograf SSB375P model quartz bir saat aldım ve ilk saatim olacak. Moda markası yerine böyle bir markadan başlamak istedim otomatikle de pek aram olmadığı için sizce kalite,kaplama ve mekanizma olarak nasıl bir saattir ? Uzunca bir süre beni idare eder mi ? Quartz bir saate harcadığım bu 3400tl çok mu fazla ? Değerli görüşleriniz için şimdiden çok teşekkürler :)




  • Öncelikle hayırlı olsun. Saat alırken moda markaları yerine saat markalarından almayı ben de destekliyorum.

    Modele hiç bakmadan direkt şunu söyleyeyim o para quartz bir saat için biraz fazla gibi geldi bana. Tabi mantıklı bir mekanik saat da şu an ne kadar onu da bilmiyorum. YouTube'da Erk Koçak var. Başka saatler de almayı düşünüyorsanız ya da sadece saat incelemelerini izlemekten keyif alacaksınız tavsiye ederim. Saat satış markalarından zaman zaman güzel indirim kodları da alıyor yayınlıyor.

    Tekrardan hayırlı olsun, iyi günlerde güle güle kullan.
  • Bence uygun fiyata almışsınız. Moda markalar derken neyi kastettiniz anlamadım ama seiko da gayet moda bir markadır. Orginal bir isviçre saati veya otomatik bir japon saati almadığınız sürece üretim veya parça birleştirme yeri türkiyedir. Teknoloji ve mühendisliği, doğduğu yerlerden almaya devam ediyordur.


    Model olarak da çok şık. Güle güle kullanın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.