Şimdi Ara

ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERDE WC GİTME İHTİYACI HASIL OLUNCA NE YAPIYORSUNUZ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Benim başıma bir kere geldi, 1 saat kadar tuttum ama en sonunda damarlarım çatlayacak kıvama gelince muavin ve şöfore rica ettim.

Merkezi aradılar, terminal dışı bir yerde durmaları için izin istemeleri gerekiyor. Merkezden cevap gelene kadar 2 tane benzinlik geçti, saldım salacağım, şöforle akraba olacağız oracıkta. Uzun süre sonra bir benzinlik ile karşılaştık. Opet Allah senden razı olsun.

Arkadaşlar siz siz olun otobüs yolculuğu yaparken 500 ml de olsa suyu kafanıza dikmeyin.

Ben tüm insiyatifin otobüsün şöföründe olduğunu biliyordum acaba her otobüs firması böylemi ? eğer her seferinde merkez aranıyorsa bence çok saçma bir olay niye böyle bir şey yapıyorlar acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Benim başıma bir kere geldi, 1 saat kadar tuttum ama en sonunda damarlarım çatlayacak kıvama gelince muavin ve şöfore rica ettim.

Merkezi aradılar, terminal dışı bir yerde durmaları için izin istemeleri gerekiyor. Merkezden cevap gelene kadar 2 tane benzinlik geçti, saldım salacağım, şöforle akraba olacağız oracıkta. Uzun süre sonra bir benzinlik ile karşılaştık. Opet Allah senden razı olsun.

Arkadaşlar siz siz olun otobüs yolculuğu yaparken 500 ml de olsa suyu kafanıza dikmeyin.

Ben tüm insiyatifin otobüsün şöföründe olduğunu biliyordum acaba her otobüs firması böylemi ? eğer her seferinde merkez aranıyorsa bence çok saçma bir olay niye böyle bir şey yapıyorlar acaba ?

Eskiden rant sağlamak için terminal dışından yolcu alıyorlardı. Otobüs şirketleri bunu durdurmak için her otobüse gps sistemi kurdu ve merkezden izlemeye hareketleri kaydetmeye başladılar.

Bu yüzden merkezden izin alma seçeneği getirdiler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.