Şimdi Ara

Şehirfırsatı, Paypal, Kitapyurdu hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar açık olan ilgili konularda da yazdım ama kimse cevap vermedi.
    Şehirfırsatının 15 TL.lik paypal çekini kitapyurdu.com 'da kullanabilen var mı?
    Ödemeyi paypal seçiyorum, paypal sayfasına yönleniyor ama oradaki hediye çeki,kodu linkine tıklayınca hediye çekiniz yok diyor, diğer türlü de doğrudan kredi kartından tahsilat seçeneğine geçiyor.
    Şehirfırsatının çekiyle kitapyurdundan alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi?

Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • Anlaşıldı bu iş yalan oldu.
    Neyse ki sadece 3 TL. vermiştim.
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  •  Şehirfırsatı, Paypal, Kitapyurdu hakkında...

Nasıl yapamıyorsunuz anlayamadım. 15 TL PayPal adresimi yüklendikten sonra hemen alışverişi yaptım. Bi sorunda çıkmadı

Orijinalden alıntı: Abdurrahman HacıKerimoglu

Şehirfırsatı, Paypal, Kitapyurdu hakkında...

Nasıl yapamıyorsunuz anlayamadım. 15 TL PayPal adresimi yüklendikten sonra hemen alışverişi yaptım. Bi sorunda çıkmadı

Ben bir türlü beceremedim ödemenin son aşamasında beyaz bir sayfada öylece kalıyor.

Orijinalden alıntı: bobita

Arkadaşlar açık olan ilgili konularda da yazdım ama kimse cevap vermedi.
    Şehirfırsatının 15 TL.lik paypal çekini kitapyurdu.com 'da kullanabilen var mı?
    Ödemeyi paypal seçiyorum, paypal sayfasına yönleniyor ama oradaki hediye çeki,kodu linkine tıklayınca hediye çekiniz yok diyor, diğer türlü de doğrudan kredi kartından tahsilat seçeneğine geçiyor.
    Şehirfırsatının çekiyle kitapyurdundan alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar Kitapyurdu sitesinde ben de sizin gibi hatayla karşılaşıyordum. 15TL'lik çeki kullanmış oldum şiparişim şu an hazırlanıyor.
    Belki yardımı olur şu şekilde yaptım:

Öncelikle şunu unutmayın: 15TL altı siparişleri Paypal ile ödemeyi kabul etmiyor Kitapyurdu.

Kitapyurdu sitesinden normal şekilde siparişinizi verin. Burada dikkat edin 15TL altı siparişleri Paypal ile ödemeyi kabul etmiyor Kitapyurdu.
    Sitede sipariş verirken 3 aşama var. Bizi Paypal sitesine yönlendirdiği aşama 3.aşama. Paypal mailinizi ve şifrenizi girip onay kısmına geldiğinizde ödeme bilgileri kısmında ilk önce Paypal Balance altında kredi kartı bilgileriniz yazıyorsa bu demektir ki sipariş tutarı ilk önce Paypal Balance'dan çekilecek kalan tutar kredi kartınızdan tahsil edilecek. Hiç sıkıntı yapmadan onay verebilirsiniz.

Benim hesabımdaki miktar dolar olarak tanımlı olduğundan belki sorun olur diye ilk önce TL'ye çevirdim daha sonra alışveriş işlemini yaptım. Belki de hangi para birimi olursa olsun Paypal sipariş esnasında kendisi hallediyordur bu işlemi.

Her ihtimale karşı hesabımın para birimini ve hesaptaki paranın nasıl TL'ye çevrildiğini anlatayım:

15TL'lik çek aktif olunca hesabımda 9,43 amerikan doları var gözüküyordu Paypal Balance olarak.
    İlk önce Paypal ana ekranda user profile'dan view or edit profile'deyip currency balances'i tıklayın. Currency'i TL olarak değiştirin ve TL'yi seçip make primary deyin. sonra da aynı ekrandaki currency exchange kısmından us dollar para birimindeki paranızı TL'ye çevirin. TL para biriminde 9,43 doların karşılığı olarak bir miktar olacak US dollar miktarı ise sıfırlanacak.

Umarım sorununuzu çözmeye yardımcı olmuşumdur.

• Aynen, ben de beceremedim. PayPal'a yönlendikten sonra 15 TL'lik bakiyeyi seçecek bir alan da göremiyorum. Direkt kredi kartından çekecek gibi görünüyor. Takıldım kaldım. Yok mu bir yardımcı olabilecek?

edit: Para birimini TL'ye çevirince halletim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intensifier -- 18 Mayıs 2011; 22:01:08 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.