Şimdi Ara

SEG 48SNB8500 48' 122 Ekran 3D Smart Slim Led Tv Hakkında Bilgiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
4
Favori
10.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serseri26

    Ürünü gittigidiyor üzerinden satış yapan Teknosa resmi satış mağazasından 02.11.2016 tarihinde satın aldım fakat hala kargolanmadı.teknosa mağazasına özel %7 indirim ile tv 1299 TL geldi.Ayrıca wordpuanıda sayarsak 1199 TL geliyor.Fakat ürün kargolanmadı.Ben alış yaparken stokta hala 4 tane gözüküyordu.Böyle birşey başına gelen var mı?Ürünü göndermeme gibi bir şansları var mı.Farklı kullanıcı adları altında teknosa hala bu ürünün satışını yapıyor.Ürünü bana göndermemeleri durumunda ne yapmam gerekiyor.Ürünü iptal ederlerse hep indirimden hemde wordpuandan olacağım.

    Ben ne zaman aldım bilmiyorum ama sanırım bende geçen hafta aldım. Kargo durum bilgilerinde hasar aldığı yazıyordu. Eve geldiğinde ne kadar kontrol etsem de içimde hep şüphe var. UPS 2 gün dağıtıma çıktı. Aramazsam daha getirmeyeceklerdi.

    Her neyse şuan sanırım teknosa gittigidiyor da satışını durdurmuş umarım gelir. TV güzel..




  • aynı televizyonu gittigidiyordan 2 gün (teknosanal kullanıcı adı ile ki kendisi ile mesajlaştığımda teknosa olarak imza koydu) teknosanal kullanıcısında satın aldım. Şuan kargoda bugün teslim edilecek. Son 2 adet kalmıştı ben almadan önce. Alacak arkadaşlara bakın derim. Ancak size gelmemesi ilginç olmuş. Ürünler antalya depoo teknosa mağazasından gönderiliyor. Ben de Antalya'da olmama rağmen mağazadan teslim alamazsınız dediler. Bilgilerinize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdempal -- 10 Kasım 2016; 11:15:42 >
  • Maleseff benim ürünümü iptal ettiler.Durum şöyle gelişti.3-4 kez teknosa satıcısına mesaj attım.Mesajlara cevap vermediler.Bende bunun üzerine Gittigidiyora mesaj atıp satıcının 3-4 gündür ürünü kargolamadığını satıcı ile iletişime geçip ürünü bana kargolamasını istedim.Bu çok akıllı temsilcide gitmiş satıcıya demişki ürünü kargoladıysanız kargo takip numarasını sisteme girin,kargolamadıysanız ürünü iptal edin.Bu şekilde bana geri dönüş yaptı.Bende hemen cevap yazdım.Siz benim adıma nasıl karar veriyorsunuzda aldığım ürünü iptal ettiriyorsunuz derhal satıcıya tekrar bildirim ürünümü yollasın ben iptal vs istemiyorum.Bu akıllı teknosa satıcıdan gelen ikinci mesajı umursamadan direk satışı iptal etmiş.O kadar vurdum duymaz bir satıcı temsilcileri var ki iletişim sıfır.Daha sonrasında arkadaşında bahsetmiş olduğu teknosanal kullanıcından ürünü satın alacaktım,fakat iptal olan indirimi tanımlamalarını beklediğimden ürünler satıldı.Ve en son son bir Şans olarak yine taknosaya ait olan teknolite satıcısına mesaj gönderdim.Normalde aynı ürünün teşhir olanlarını satıyorlar.Kapalı kutu var mı diye sordum şanstan 1 adet kapalı kutu varmış.Sağolsun arkadaş o kadar ilgili ki mesajlarıma anında cevap verdi.çarşamba günü alım yaptım perşembe günü ürün geldi.Kendim kurulumu yaptım sorunsuz olarak izliyorum.Şunu şöyleyebilirim.Bu fiyat abu ürün gerçekten çok iyi.Bu kadar ince ve kaliteli olacağını düşünmemiştim.İhtiyacı olan aldığım satıcıya sorsun.Kutusu açılmış fakat kullanılmayan sıfır üründe var mış ellerinde..




  • serseri26 S kullanıcısına yanıt
    Sizin adınıza sevindim, hayırlı olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr_Coder

    Sizin adınıza sevindim, hayırlı olsun..

    Teşekkürler.Bu fiyata bu boyutta başka alternatif yok.Fakat ben zaten sd kanalları seyretmiyorum.Kendi içindeki uydusunda HD kanallarda bazı kanallarda sanki moziklenme var gibi yayından mıdır nedir.Normal haberlerde farklı dizi vs farklı sanki uzak nesnelerde buğulanma var.Sizde nasıl.Siz hangi ayarlarda kullanıyorsunuz.?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serseri26


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr_Coder

    Sizin adınıza sevindim, hayırlı olsun..

    Teşekkürler.Bu fiyata bu boyutta başka alternatif yok.Fakat ben zaten sd kanalları seyretmiyorum.Kendi içindeki uydusunda HD kanallarda bazı kanallarda sanki moziklenme var gibi yayından mıdır nedir.Normal haberlerde farklı dizi vs farklı sanki uzak nesnelerde buğulanma var.Sizde nasıl.Siz hangi ayarlarda kullanıyorsunuz.?

    Pek emin değilim ama, HD kanallarda her şey çok net gözüküyor. Hatta ekran ayarlarından görüntüyü sinema moduna aldım. Yoksa netlikten gözüm bozulacaktı, benim dediğime bakmayın. Pek dikkat etmedim :D
  • Bu televizyon ile başım dertte. Bir türlü çözemedim. Dahili uydu alıcısına kendi çanağımızdan gelen tekli kablo ile bağlantı olmasına rağmen trt kanalları ve bazı Vertical kanalları gösterirken horizontal kanalları bir gösteriyor bir göstermiyor. Elektrik toprak kablosunu prizden sökün deniyor söktüm ama zaten televizyon fişi topraklı fiş değil ince fişlerden.

     SEG 48SNB8500 48' 122 Ekran 3D Smart Slim Led Tv Hakkında Bilgiler buna benzer. Fişi söküp takıyorum bazen yayın geliyor bazen 1 gün sorunsuz bazen 10 dakika sonra bazen 2 saat sonra yine sadece trt ile başbaşa kalıyorum. Netice itibariyle sinir oldum. Yardım edebilecek kökten çözüm üretebilecek biri var ise ellerinden öperim.

    Not: uydudan gelen kablo arada bir nipel ile bazen salondaki tvye bazen yeni aldığımız bu tv'ye sinyal göndermek suretiyle değiş tokuş yapıyorum. Fiş sök tak gibi sinyal kablosunu öbür tv'de next cool hd uydu alıcısına takınca sinyal geliyor. Söküp bu tv'ye sinyal kablosunu takınca bu tv'ye de sinyal geliyor. Tıpkı fiş sök tak gibi. Ama sonuç yine aynı. Belirli olmayan bir süre sonra sinyal yine mort 😥

    Bu işlerin üstadı olarak ado beyi etiketledim. Müsadenle abi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdempal -- 16 Aralık 2016; 20:56:27 >




  • erdempal E kullanıcısına yanıt
    Selam Kardeşim. Sanki diseqc varmış gibi kararsız hareket ediyor tv anladığım kadarıyla. vertikal yayınlarda sorun yaşasan, LNB polarizasyonunu çok hafif değiştir sorun düzelir diyecektim ama sorunların horizantel olduğunu yazmışsın. TV yazılım sürümün nedir?
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Ado hocam, Seg 55scu9600 vestelin hangi seri ve ne tur panelini kullanmakta? Kullanan varmi, tavsiye ediyormusunuz? Karanlik sahne ve mac performansi nasildir? Ayni boyutun fhdsiyle yanyanaydi. Ancak fhd sanki daha canli panel kullanmakta. Bu biraz solgun gibiydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul37 İ kullanıcısına yanıt
    Panel konusunda marka ayırımı yok hocam. VESTEL üretimi her marka üründe (SEG-REGAL-FİNLUX-TELEFUNKEN vs) aynı paneller yani LG - SAMSUNG AUO CHIMEİ kullanılıyor. bunlarda ağırlıklı oran SAMSUNG, bir sonraki ağırlıklı oran LG, sonra AUO ve CHIMEİ diye gider.

    Bana göre günümüz üretim koşullarında paneller arasına aslında kalite farkı kalmamıştır zira bir noktadan sonra SAMSUNG ismi sadece pelesenk olmuş bir güven duygusu aşılıyor halbuki son 2-3 yıldır ürettikleri paneller oldukça sorunlu.

    SAMSUNG panel üreten ve dolayısı ile diğer TV üreticilerine panel satan bir marka olmakla birlikte tabi ki kendi TV gurubunda da kendi panellerini kullanıyor, buradan hareketle SAMSUNG marka TV kullanıcılarının da panel söz konusu olduğunda sürekli bir şikayet içerisinde olduğu son yıllarda dikkat çekici bir hal almıştır keza diğer markalarda da durum farklı değildir.

    Bunda biraz terli üretimleri kısmen de olsa sorumlu tutmuyorum dersem yalan olur zira yerli üretimler ile bizim iç piyasamızda rekabet edebilmek adına fiyatları geçmiş yıllara göre oldukça fark edilir şekilde aşağıya çekmek zorunda kalıp, arada oluşan farkı ise üretim kalitesinden feragat ederek absorbe etmeye çalıştıkları düşüncesindeyim.

    Laf ladı açtı sorduğunuz sorunun dışında da bir şeyler yazdım ama konunuz ile ilgili olduğu için yazdım :)

    Ben tavsiye konularına girmiyorum hocam, performans konularında tek tavsiyem ise ALACAĞINIZ ürünü birebir görerek satın almanız en makul olanıdır




  • Ado kullanıcısına yanıt
    Televizyon sürümü ve diğer tüm bilgiler sanırım bu ekrandaki gibidir.  SEG 48SNB8500 48' 122 Ekran 3D Smart Slim Led Tv Hakkında Bilgiler Tek Türksat çanağına bağlı tek bir kablo çatıdan doğrudan eve geliyor. Sadece kablonun bir yerinde bahsettiğim nipel var. Nipelden diğer tv'deki uydu alıcısına bağladığımda kesilme olmuyor. Şaşıyorum. Hatta bu çalışan tv'deki uydu sinyal kablosunu yine Nipelden söküp seg Tv'nin kendi uydu alıcısı dan gelen kabloyu bağlıyorum sinyal geliyor tüm kanallar çalışıyor. Taki belirsiz bir neden belirsiz bir süreye kadar. Sonra horizontal olanlar gidiyor. Trt ulusal tv halk tv gibi bazı Vertical kanallar kalıyor (bazı Vertical kanallar da açmıyor) ve tüm horizontal kanallar gidiyor.
     SEG 48SNB8500 48' 122 Ekran 3D Smart Slim Led Tv Hakkında Bilgiler

    Not: şu anda seg tv yanına ayrı bir next uydu alıcı getirdim. Seg tv ve next uydu alıcısı aynı üçlü prize bağlı. Next uydu alıcısına her daim sinyal geliyor. Seg tv'ye gelip gidiyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdempal -- 17 Aralık 2016; 17:22:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada bu Tv'nin son yazılım versiyonu kaçtır ve nereden bulabilirim. Seri numarasına göre arattım vestel sitesinden ama bulunamadı.
  • erdempal E kullanıcısına yanıt
    Size zahmet olmazsa, tv uydu kurulum menüsünde sinyal seviyesini gösterir halde de bir resim eklermisiniz.
    Aynı zamanda MENU 4725 yapıp, açılan sayfanın da resmini rica edeyim :)
  • Ado kullanıcısına yanıt
     SEG 48SNB8500 48' 122 Ekran 3D Smart Slim Led Tv Hakkında Bilgiler
     SEG 48SNB8500 48' 122 Ekran 3D Smart Slim Led Tv Hakkında Bilgiler

    Sinyal göstermiyor burada. Ancak kanal listesini hazır liste yüklüyor ve sinyal aynı mantıkta bazen geliyor bazen de gelmiyor. Tkgs kurmaya çalışıyorum onda ise hiç bağlanamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • erdempal E kullanıcısına yanıt
    Tamam göreceğimi gördüm, özelden seri no verirmisiniz bana rica etsem.
  • Özelden yazdım ado Bey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdempal

     SEG 48SNB8500 48' 122 Ekran 3D Smart Slim Led Tv Hakkında Bilgiler
     SEG 48SNB8500 48' 122 Ekran 3D Smart Slim Led Tv Hakkında Bilgiler

    Sinyal göstermiyor burada. Ancak kanal listesini hazır liste yüklüyor ve sinyal aynı mantıkta bazen geliyor bazen de gelmiyor. Tkgs kurmaya çalışıyorum onda ise hiç bağlanamıyor.

    Ben de ilk kurulumda sorun yaşadım, müşteri hizmetlerini aradım birkaç ayar değişikliği yaptırdılar sonra bütün kanallar geldi, yatay ya da dikey yayınlarda sorun yaşayan arkadaşlar bu tv'den ziyade uydunun diseqc ayarları ile alakalı sanırım, çoklu çıkış lnb yerine tek lnb'den çatal kablo ile alınrsa sinyali paylaşan tv'lerden biri yatay biri dikey pozisyondaki kanalları izleyemiyor.




  • TV'yi Çözemeyenler Varmı Arkadaslar
  • Merhaba Ado Bey,

    Maalesef ekrana gelen darbe nedeniyle 48SNB8500 seg televizyon ekranı kırıldı. Ekranın dış yüzeyinde herhangi bir çatlak kırık ele gelmiyor. Ancak resimlerdeki durum söz konusu. Bu işi oluru nedir acaba?


     SEG 48SNB8500 48' 122 Ekran 3D Smart Slim Led Tv Hakkında Bilgiler
     SEG 48SNB8500 48' 122 Ekran 3D Smart Slim Led Tv Hakkında Bilgiler
     SEG 48SNB8500 48' 122 Ekran 3D Smart Slim Led Tv Hakkında Bilgiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdempal -- 18 Haziran 2018; 20:13:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.