Şimdi Ara

Şeflerin Düellosu -Show tv (Fragman Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: airBurN

Az önce izledim sonunu her izledğimde sunucuya dahada ayar oluyorum.Hadi jüri bişeyler söylese neyse sunucu olduğu halde çok bişey biliyor gibi konuşması sinir bozucu.

şef konuşuyor yorum yapıyor lak araya giriyor nasıl sunucuysa ses tonu da rezil
  • Garson kılıklı sunucunun , sürekli jüri üyesi olan bayana , habire yazdığı program.
    Kadının da çok hoşuna gidiyor ve bunu da ifade ediyor.

Daha iyi bir proje olabilirdi. Ancak SHOW TV son 7 senedirki çöküşüne devam ediyor ve edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 7 Ağustos 2012; 23:36:19 >
  • Sunucusu lümpen olan bir program.
  • Sunucunun sesi dikkat ederseniz Acun Ilıcalıya benziyor. İlk başta o konuşuyor sandım taaki sunucuyu görene kadar.
  • Herkes sunucuya takılmış da program zaten yapısı itibari ile durgunluk arz ediyor. Bu durgunluğu ve bayıklığı ağzı laf yapan, jüri üyeleriyle paslaşan, yarışmacılara takılarak duygusal değişim yaşamalarını sağlayan, bir nevi insanları kızdıran, sinirlendiren birinin olması gerekiyordu. Program böylece basitlikten ve sıkıcılıktan çıkıyor, yoksa izlenmez zaten, şahsen ben izlemezdim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.