Şimdi Ara

Seduna Gamer Series Blade Mood Oyuncu Koltuğu 899 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
8.335
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ofis koltuğu modelleri | seduna mobilya | sandalye | bilgisayar koltuğu
    Seduna Gamer Series Blade Mood Oyuncu Koltuğu | Gamer Chair
    https://www.sedunamobilya.com/seduna-blade-mood-oyuncu-koltugu

arkadaşlar merhaba, ürünü cuma günü aldım. kardeşimde xdrive sancak var. ona göre daha geniş daha ucuz lakin deri kalitesi, sünger kalitesi aynı değil. fiyatına göre iyi bence.
    seduna ile alakam yok thunder pro alacaktım denk geldim.

• Sıradan koltuklarla aynı ayakları koymuşlar sanki. 2 sene evvel koket koltuk almıştım sedunadan, şimdi koltuk balkonda ayakları ve altı kırık sadece üstünü minder gibi kullanıyorum. Aynı onun ayakları gibi duruyor.
  • Dükkanın
  • Hayırlı olsun

Seduna ile ne alakanız var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturma kısmındaki sünger çok az görünüyor. ben böyle bir koltuk alarak hata yaptığımı düşünüyorum. Aklı olan varsa oyuncu koltuğu adı altında alacaksa 1500-2000 tl civarındaki profesyonel ürünlere baksın bunun dışında alacak olanlar düzgün ortapedik bir ofis koltuğu alsın..
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    1000 tl altı çalışma koltuğu tavsiyeniz var mı?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 11:8:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: High_ToweR

1000 tl altı çalışma koltuğu tavsiyeniz var mı?
    zamanında çok araştırdım sonuç olarak ofisel firmasından satın aldım. pandemi süresinden dolayı üretim vs 1 ayda geldi. gelince ileri geri yaparken çat çut sesler çıkarıyordu sonra görüştüm yeni amortisör yolladılar düzeldi 10 gün sonra gıcırtı sesi başladı yine görüştüm bana koltuğu gönderin mekanizmayı değiştirelim dediler gönderdim düzelttiler gönderdiler. bunları yapmaları güzel fakat üretilen ürünün bence denenmesi buna göre müşteriye gönderilmesi gerekir.

benim size tavsiyem mobilya satışı yapan yerlere gitmeniz ve direk canlı olarak koltuğu görüp kalitesine bakarak almanızdır. İstanbuldaysanız aşağıdaki yerlere gidin tek tek sıkılmadan bütün koltuklara bakın. Koltuğu alırkende şunu aklınıza getirin. o koltuk sizin odanızda sürekli duracak. ona göre çok gösterişli büyük bir koltuk almalımısınız buna karar verin.

ikea
    koçtaş
    bauhaus
    eskidji bazaar (burada 2. el değil sıfır ürün satılıyor)
    Spotçular çarşıları. (temiz 2. el bulabilirsiniz Çok uyguna.)

• quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

Hayırlı olsun

Seduna ile ne alakanız var
    senin ne kadar alakan varsa o kadar var :)

fiyatı uygun geldi aldım memnunum :)
  • High_ToweR kullanıcısına yanıt
    hocam bürosit cosmolar 500 lira maestro modeli 750 lira fiyat almıştım
    thunder prolar 700 civarındaydı sanırım.
    en çok marcus modeli var ikeada o mneriliyor o da zam yemiş geçen
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

.
    gün geçtikçe forumun kalitesi tl gibi düşüyor.
    Allah sonumuzu hayr etsin
  • Penta atarsın.

• psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 120 kiloyum ona göre koltuk arıyorum. Sedunada yokmuş, bürosit e sağlam dediler

• Seduna 1 sene olmadan elinizde kalır. Ne ayakları ne de mekanizması beş para etmez. 15 liralik mekanizma kullanıyorlar. Ayak yıldızıda 35 lira.

• kendorf kullanıcısına yanıt
    neye dayanarak söylüyorsun bunu? İki arkadaşım Seduna Thunder Pro kullanıyor ikisi de çok önerdi ondan dolayı soruyorum.
  • kendorf kullanıcısına yanıt
    Ben ve kardeşim 2 senedir Thunder Pro kullanıyoruz hiçbir sorun yaşamadık :)
  • Daha önce 1 hafta kullanıp iade ettim.
  • Seduna Gamer Series Blade Mood Oyuncu Koltuğu  899 tl

Gidin ikea'dan adam akıllı çalışma koltuğu alın. Saçma sapan şeylere gamer diye para döküyosunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanatairum

Gidin ikea'dan adam akıllı çalışma koltuğu alın. Saçma sapan şeylere gamer diye para döküyosunuz..
    kesinlikle kaltılıyorum en manyıklısı hem kalite hem fiyat olarak. fiyat biraz pahalı ama kalitesine göre iyi
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    zahmet olmazsa linki veya ürün adını verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.