Şimdi Ara

Sedat Peker'den Rusya'ya Bombalı Saldırı Çağrısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Hala Rusya'yla oyun oynama peşindeler

Gecmiste leblebi gibi moskoflu oldururlerdi istersen gecmiste videolara bak cok buyutme bu moskoflari

Öldürdük moskofluyu uçağını da düşürdük o gün bugündür şehit haberleri canlı bomba haberleri bitmiyor.

sanki gecmiste la fonten masalinda yasiorduk sinagog saldirilari hsbc fatih patlamalari 2000 lerde 1999 larda oldu unutma teror 35 yildir var Amerikalilarin bir lafi var Turkler cabuk unutur gercektende boyle

Hafiza yok

Onemli olan rus veya o bu degil onemli olan icerdeki karaktersizler ingiltere de boyle muhalefet olsa imha ederlerdi terore karsi birlik olmasilisin son 3 saldiridi yapanlari savunanlar chp hdp avukatlari burslari bilmem ne dusunce derneginden

egittimi ypg den ypg kendi ulkesini savunan dien muhalefet olay karisik ama teror birlik olursan yenersin

o dedigin saldirilar da 2003 yilinda oldu. akp geldiginden beri basimizdan bela eksik olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Nolmuş yani, herkes gibi Sedat Peker de konuşabilir, istediğini söyleyebilir. Bundan kime ne. Adam fikirlerini söylüyor. Hergün onlarca insanı öldüren teröristleri savunanları savunanlar gelmiş buraya Sedat Pekeri suçluyor. Adam kimseyi öldürmüyor, fikirlerini söylüyor. Teröristlerin cirit attığı ülkede Sedat Peker mi korkutuyor sizi. Diyeceksiniz ki ölümden söz ediyor ama. Bu ülkede yüzlerce Kürtçü terörist savunucusu var, onlar hakkında bir şey yapmayanlar bir Türkçünün sözlerine mi bu kadar tırsıyor. Türkçünün gücü bu olsa gerek! Bu ülkede 20 tane Türkçü terörist olsa, bu ülkede bir tane terörist ve terörist savunucusu bırakmaz!

Bir gün ansızın...

Sedat Peker ve Türkçülük
    Bu garip elemana Türkçü demek Türkçülere hakaret
    Kurtlar vadisi izleyip triplere giren ergenden farkı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence Sedat Peker acilen Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine getirilmeli.
  • Masum insanlari, çoluk çocugu öldürmeyi savunan bi adam bana türklükten bahsetmesin. Ben tarihimi kulturumu senden bin kat daha iyi taniyorum. Demogoji yapma burda, git türkler nasil savasirmis öğren. Sivilleri bombaladiktan sonra isidden pkk dan ne farkiniz kalir.

• Yeğenlerini gönder sedat niye çeçenleri gönderiyon. 70 milyon yeğenin var zaten

• Abdullah catli mit adina calisan operasyonlara katilan bir kahramandi.Ne kadar uyusturucu islerine bulassada yaptiklarini degistirmiyor.Bu adam ise mafyatik bir adam milliyetci takiliyor.Abdullah catlinin a si olamaz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Abdullah catli mit adina calisan operasyonlara katilan bir kahramandi.Ne kadar uyusturucu islerine bulassada yaptiklarini degistirmiyor.Bu adam ise mafyatik bir adam milliyetci takiliyor.Abdullah catlinin a si olamaz yani

Bılıyorum hocam , sadeece o zamankı soylentıden bahseetım ruhu şad olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.