Şimdi Ara

SEÇSİS HİLE SİSTEMİ NEDİR(7 Haziran Kritik Seçim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up arkadaşlar kesinlikle akpnini seçimii kazanmasına bu sebep oluyor.bunu yargıya kamuoyuna taşıyalım.bu konu bu kadar basit geçiştirlemz.bu işin altında bit yeniği var.bu işi çözelim türkiye halkı bayram etsin.
  • ağzımla güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine seçim öncesi aynı geyikler. Adamlar hiç sıkılmıyor yahu.

Her şeyi en ince ayrıntısına kadar didikleyip sadece zaaflardan vurma derdinde olan muhalefet gerçekten seçimlerde hile olduğuna inansa iki dakika duramaz yerinde.

Boş laf arkadaş bunlar. Sandığına sahip çık, çocuk gibi oturup ağlamanın bir anlamı yok.
  • sizin yandaşlarınız engellemese birşeyler yapılmış.ama engellenmiş.

Öyleyse bizden SEÇSİS programına giriş yetkisi bulunan YSK personellerine ve seçim zamanı 'geçici' olarak yetkilendirilen başka kimselere güven duymamız mı bekleniyor? Sahiden mi?

Diyelim ki İstanbul Beşiktaş’taki sandıklar sayıldı. Görevli ilçe seçim kuruluna gidip elindeki tutanağı taratıyor ve karşısına çıkan SEÇSİS ekranına oy oranlarını yazıyor. O SEÇSİS ekranını, karanlık tarafları birbirine yapışık iki ayna olarak düşünün. Bir yüzü sandık sorumlusunun karşısına çıkıyor, o da o yüze yani ekrana sonucu giriyor. Diğer yüz ise SEÇSİS’in yetkili teknik adamına bakıyor. Normal şartlarda eğer elimizdeki sağlam ve ‘geriye dönük hesap verebilir’ bir yazılım ise verilerin girildiği tarif ettiğim ekranın karşısında kimin oturduğunun hiçbir önemi olmazdı. Çünkü veriler değiştirilemez, değiştirilse de bağımsız bir üçüncü taraf tarafından tespit edilebilirdi. Ama SEÇSİS böyle bir yazılım değil. Çünkü SEÇSİS yazılımının UYSM (Ulusal Yazılım Sertifikasyon Merkezi) sertifikasyonu yok!

• up
  • Seçimlerde görev almayanların cart curt etmesine de hasta oluyorum... Her sandığın başında tüm partilerden müşahitler var ya da olmalı... Sandık açılıp sayım yapılınca müşahitlere sandık başkanı ıslak imza ile seçim sonuç belgesi verir ve müşahit te bu sonuç belgesini partisine ulaştırır... Eğer sandık sonucu resmi açıklamada farklı ise parti itiraz eder ve sorun çözülür...

En kötü 6-7 kişinin önünde sayılan 10 tane ıslak imzalı sonuç örneği olan üstelik ıslak imzalı sonuç örneğinin fotoğrafı da eklenen (YSK sitesine) bir seçim sonucu adaletli biçimde tamamlanır... 2005'ten bu yada tüm seçimlerde sandık başkanlığı yapmış birisi olarak her seçim sonrası kendi sandığımın sonucunu YSK'nın sitesinden de kontrol ederim, hiç bir farklılık olmadı da... Bilen bilmeyen konuşuyor işte...
  • Mağlubiyeti kesin hile var diye gecistiren muhalefet bozuntulari. CHP anketlerde %50 alıyordu da ak parti %25e düşürmüş gibi konusuyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charisma10

ABD ve Yunanistan’da Yasaklandı

İlk defa ABD’nin Florida eyaletinde kullanılan bilgisayar yazılımı dışarıdan müdahaleye açık bir yazılım olduğunu ifade eden kaynak şunları belirtti: “söz konusu yazılım daha önce Yunanistan’da da kullanılmış ve Yunanistan’daki muhalefetin yoğun tepkisi sonucu iktidar tarafından sistemin yasaklanmıştır. Bu yolla seçim sonuçlarına yapılan müdahale ile bir partinin oylarını yükseltilebildiği gibi azaltıladabiliniyor.

Bizde ki muhalefet bunu yapamıyorsa para için kendini satmıştır. nasıl olsa 2. Partiyim kasama şu kadar giriyor aman iktidar olup da dertsiz başıma dert mi alayım düşüncesindedir.

• Matematik öğretmenin Devlet Bahçeli mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

Seçimlerde görev almayanların cart curt etmesine de hasta oluyorum... Her sandığın başında tüm partilerden müşahitler var ya da olmalı... Sandık açılıp sayım yapılınca müşahitlere sandık başkanı ıslak imza ile seçim sonuç belgesi verir ve müşahit te bu sonuç belgesini partisine ulaştırır... Eğer sandık sonucu resmi açıklamada farklı ise parti itiraz eder ve sorun çözülür...

En kötü 6-7 kişinin önünde sayılan 10 tane ıslak imzalı sonuç örneği olan üstelik ıslak imzalı sonuç örneğinin fotoğrafı da eklenen (YSK sitesine) bir seçim sonucu adaletli biçimde tamamlanır... 2005'ten bu yada tüm seçimlerde sandık başkanlığı yapmış birisi olarak her seçim sonrası kendi sandığımın sonucunu YSK'nın sitesinden de kontrol ederim, hiç bir farklılık olmadı da... Bilen bilmeyen konuşuyor işte...

Var yada yok bilemem. Hilenin önüne geçmenin tek yolu bu. Sadece 1 gün sandık başında durma zahmeti çeksek yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: charisma10

AKP YÜZDE 50 OY = CHP ONUN YARISI = 25 OY = MHP ONUN YARISI = 13,5 OY

YANİ, HESAP MAKİNASI İLE HESAPLAYINCA, % 75 OY DEMEKTİR.

PEKİ MİLLETİN GERÇEK OYLARI NEREDE ?!.. ( ÇÖPTE YAKILDI ) !!!

YÜKSEK SEÇİM KURULU BAŞKANI İSTİFA !!! BU ÜLKEDE ''NORMAL BİR ŞEKİLDE SEÇİM YAPILMADIĞI'' AMERİKANIN TEKNOLOJİK VE BİLGİSAYAR HİLESİ İLE SEÇİM YAPTIĞININ BELGELERİDİR.

PEKİ NEDİR BU SECSIZ ?
    S E C S i S, "SUN ELECTiON CONTROL SYSTEM"

SECSIS, SAHTEKARCA HİLE İLE OYLARIN PAYLAŞIMINI AYARLAYAN BİLGİSAYAR PROGRAMIDIR. ZATEN SANDIKLARIN SAYILSADA SAYILMASA DA, OTOMATİK OLARAK PROFESYONELCE DÜZENLENMİŞ, ''SAHTEKARLIKLA YAPILMIŞ'' SEÇİMDİR.

İŞTE DETAYLARI:

Erdoğan'ın ABD'ye gitmesinin asıl sebebine kimse değinmemiş. Erdoğan'ı ve idealini bilmeyen her kafadan bir ses çıkıyor. Şunun için gitti, şunu dedi, bunu söyledi, önce şunu söylemişti, şimdi bunu yapıyor, İMF'ye teslim olamayız, ümüğümüzü sıktırmayız, sonra gidiyor İMF'den para istiyor vb. vb. Bütün bunların hepsi boş.

Türkiye krize giriyormuş, vaziyet vahimmiş Erdoğan'nın umurunda değil. Zaten bu hususta hiçbir bilgisi de yok. Erdoğan bambaşka işlerin peşinde. Benim aklım, 22 Temmuz seçimlerindeki çok önemli bir noktaya takıldı. Siz de şimdi o zamana gidin ve anımsamaya çalışın. AKP %47 oy aldı. AKP başta herkes şaşırdı, şok oldu. Seçim sonucu gösteriyordu ki, iki kişiden biri AKP'ye oy vermiş. Gazeteciler halkın arasına giriyor soruyor "AKP'ye oy verdin mi? Yok. Yok. Yok. Bu nasıl olur? Derken, kimin ortaya çıkardığını bilmediğim bir oy kaydırma hilesi mi dersiniz, sahtekarlığı mı dersiniz ortaya çıkarıldı. İddiaya göre CHP'nin, MHP'nin, İP'sinin, HYP'nin vb. oylarından çalınıp AKP'ye aktarılmış.

Bu SECSİS adı verilen, yüksek bir teknolojiyle gerçekleşmiş. Ben şahsen SECSİS'in teknik tarafını bilmiyorum. Bildiğim tek şey SECSİS düzeniyle bilgisayarlara girip değişiklik yapabilme özelliğine sahip bir sistem olduğu. Hani şu telefonları ve ortamı dinleyen, Erdoğan'nın yasal olmayan Örgütünde kullanılan 11 seyyar araç var ya, işte onun ama oy kaydırma tekniğini yapan teknolojik bir düzen.
    Bu hile üzerine, İzmirli bazı aydınlarımız, Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer başta olmak üzere bir çok vatandaş çalışmalar yaptı ve denklemi çözdüler.
    Oy kaydırılmasını kanıtlayan belgeler ortaya çıkardılar.
    Olay Yüksek Seçim Kuruluna kadar taşındı. AKP'nin bir yandaşı olan Yüksek Seçim Kurulu başkanı olayı örtbas etmek için gerekeni yaptı ve yasayı kullandı. Bu yasaya göre, Yüksek Seçim Kurulu kararlarına, hiçbir kişi ya da kuruluş itiraz edemezdi, dava açamazdı. Böylece hilenin üstüne gidenler susturuldu, bildiğim kadarıyla olay da kapanmıştı.

Duyduğuma göre, SECSİS önceden Yunanistan'da da uygulanmak istenmiş ve ama orada bunun önüne geçilmiş. Önümüzde Yerel Seçimler ve iki yıl kadar sonra da genel seçimler yapılacak. Erdoğan'nın, bu SECSİS sahtekarlığına tekrar hayati ihtiyacı var. 22 Temmuz Genel seçimlerinde Bush'un yardımıyla SECSİS kullanıldı, nohut mercimek, kömür dağıtmak, Allah ile aldatmak, PKK'ya yardım etmek, malum medya
    tuz biberi ve AKP iktidara geldi.

Bu gün saydıklarımın hepsi gene var, hatta daha da çok yoğunlukta var. Bir tek SECSİS muallakta. Şimdi ABD başkanı değişti ve Obama geldi. Ayni yardımı Obama'dan da alabilmek için Erdoğan paçaları sıvadı.

Başka bahaneleri öne sürerek ABD'ye gitti. Obama Erdoğan'ı kabul etmedi ama yardımcısını vekil etti. Erdoğan onunla Türkiye'nin çıkarlarıyla ilgili hiç bir şey konuşmamıştır. SECSİS'i, Obama'ya iletmesi için MİSTER'e yalvarmıştır.

Demiştir ki "bakın, Irak'ta 1,5 milyon Müslüman'ı öldüren ya da ölmelerine neden olan ABD askerlerinin salimen evlerine dönmeleri için gece gündüz dua ediyorum. Bush'un isteği üzerine, tezkereyi cebime koyarak, PKK'ya yardım ettim. Obama da Bush gibi bana yardım etmeli ve kenef kolunu çekmemeli. İktidarda kalmamı sağlarsa bugünedek olduğu gibi istediği her şeyi yaparım." Gerisi çelik çomak. Sonra Mister'i bıraktı ve İMF Mister'ine gitti. Başladı ona da yalvarmaya. "Aman gözünüzü seveyim, biz dışarıdan para gelsin de faizi 17% miş, 27% mii bize vız gelir. Faizleri ödeyecekler düşünsün. Onun için yerel seçime kadar ne yapıp yapın bana yardım edin, gerekli parayı verin, seçimden zaferle çıkınca sizin her istediğinizi yapacağım, hamdolsun, Erdoğan sözü veriyorum" dedi.

İşte Erdoğan'nın ABD seyahatinin özeti bundan ibaret. Gene gerisi fasafiso, çelik çomak. Şimdiden söyleyeyim: Yazdıklarıma " hayal mahsulü ve komplo" diyenlere katılmayacağım. Hala Erdoğan'dan Türkiye'nin çıkarları için birşeyler yapacağını düşünenler, hatta tahmin edenler varsa, onlar yalnız salaklar ya da Allah ile aldatılanlardır. Şimdi, SECSİS'i hatırlatarak bir kez daha vatandaşlık görevimi yapıyor, siyasi partilerimizin dikkatini çekiyorum.

FOTO MONTAJ GİBİ SEÇİM OLAN BİR ÜLKEDE, SEÇİM SİSTEMİ RESMEN ÇÖKMÜŞTÜR.

GERÇEKLERİ GÖRÜNÜZ.

SEÇİM SİSTEMLERİNDE ÇOK ACİL DEĞİŞİKLİK YAPILMASI, VE GEREKEN İŞLEMLERİN YAPILACAĞINI TÜM PARTİ, KURULUŞ VE YÜCE TÜRK MİLLETİNE SUNUYORUZ.

AKP HÜKÜMETİ SEÇİMLERİ ''HİLE İLE KAZANMIŞTIR''

HER İKİ KİŞİDEN BİR BEN BU PARTİYE OY VERMEDİM DİYOR...NASIL OLUYOR DA, HER İKİ KİŞİDEN BİRİ PEK O ZAMAN BU PARTİYE OY VERMİŞ OLUYOR ?!!

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ.

Τ.C. TÜRKİYE CUMHURİYETİ

50 +25+13,5=88,5 yapar be hacı.

Bir de chp nin yüzde 25 inin yarısı 12,5 eder ama sen 13,5 demişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 24 Nisan 2015; 23:36:41 >

• teknoloji diye birşey var artık.
    sandık tutanaklarının fotoğrafları çekildiğinde hile yapılamaz.
    önceki seçimlerdede sandıklara sahip çıkılamadı.

sandılarınıza sahip çıkınız.
  • arkadaşlar sizin mantığınızı anlamak için uzaylı olmak gerekir sanırım..AMERİKA,YUNANİSTAN DA BU SİSTEM KALDIRILMIŞ,YASAKLANMIŞ..BİR BİZ Mİ AKILLIYIZ BUNU KULLANACAK..OY PUSULASINA GEREK YOK HİLE YAPMAK İÇİN İNANILIR GİBİ DEĞİLSİNİZ..
  • Puahahahhahahaha başlamışlar yine seçim hilesi diye yazık la size acımıyorum artık bahane bırakmadınız kuruttunuz torpakları ya la
  • devletin karışamadığı tek kurum yüksek seçim kuruludur
  • New Ottoman Teacher kullanıcısına yanıt
    hahahaa..devletin karışamadığı kurummuş..bakan kapı kapı dolaşmadı mı ankara seçiminde..trolleşmeyeceğiz merak etmeyin siz..
  • Partinin atadığı görevli sandığına sahib çıkmıyor ki, adam sıkıldım deyip, dışarda geziyor, yemek yiyor, sigara. O gelene kadar oylar sayılmış oluyor. Yok ondan sonra sayım yapılırken benden habersiz yapıldı yok şu yok bu.
  • Hersh H kullanıcısına yanıt
    toplayıp güzelce pataklayacaksın öylelerini dostum..
  • Hile en çok köylerde yapılıyor,Öğretmen olan abimiz vardı,sandık görevlisi olarak bulunmuş köylerde,büyük partilerin görevlileri,küçük partilerin oylarını paylaşıyorlar diyordu.

En iyisi küçük,büyük bütün partilerden sandık görevlisi bulunması,Oylar sayılıp,Tutanak tutulduktan sonra,Tutanağın resmini her parti görevlisi çekip partisine göndersin,sonra açıklanan seçim sonuçları ile resimdeki tutanağı karşılaştırsın.Ançak böyle namuslu seçim olur.
  • her seçimden sonraki çamur atma, yenilgiye mazeret bulma şenlikleri bu defa seçimden öne alınmış.
    muhalefet adam gibi analiz yapamadığı sürece hep bu boş muhabbetlerle hayatını geçirecek, bizler de bol bol eğleneceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.