MSI, MPG serisi QD OLED modelleri için yeni bir Steam promosyon kampanyası başlattı. Kampanya süresi içerisinde seçili anakart, ekran kartı, QD OLED monitör, 4K LCD gaming monitor ya da masaüstü sistem satın alan kullanıcılar ya da zaten seçili ürünlerden herhangi birine sahip kullanıcılar, satın alacakları MPG QD OLED monitörler ile kampanyaya katılarak $100’a kadar Steam kodu kazanıyor!
Uygun modeller ve adım adım katılım rehberi dahil kampanyanın tüm detayları için lütfen burayı ziyaret edin:
Adım 1: Uygunluğunuzu Kontrol Edin – Mevcut MSI kullanıcıları veya kampanya süresince ürün satın alan yeni müşteriler katılım hakkı kazanabilir.
Adım 2: Uygun Bir Ürün Satın Alın – Kampanya süresi içinde herhangi bir uygun MSI MPG QD-OLED Oyun Monitörü satın alın.
Adım 3: Deneyiminizi Paylaşın – Belirtilen bir çevrimiçi platformda ürün incelemesi paylaşarak izlenimlerinizi aktarın.
Adım 4: Ödülünüzü Talep Edin – Ürün bilgilerinizi MSI Üye Merkezi üzerinden gönderin ve 100 ABD dolarına kadar Steam kodunuzu ücretsiz alın.
İster sisteminizi yükseltiyor olun, ister MSI ile oyun yolculuğunuza devam ediyor olun; bizimle olduğunuz için minnettarız ve size özel bir hediyeyle teşekkür etmek istiyoruz. QD-OLED teknolojimizle MSI, canlı renkler, ultra yüksek kontrast ve son derece akıcı yenileme hızları sunarak her oyun anının sürükleyici, akıcı ve rekabetçi olmasını sağlıyor. MPG serisi, MSI’ın oyun deneyiminin sınırlarını zorlamaya olan bağlılığını temsil eder.