Şimdi Ara

[SEÇİLDİ] --- AMD FX 8350 VS INTEL I5 4460 --- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla vatandaki o kel arkadaşa ödetecemde bunun hesabını.İnş. yaza doğru bir sistem topliyimde mağazadaki tüm malzemeleri 2 kez açtırıp soru yağmuruna tutmuyor muyum

Şaka bir tarafa lanet bir kasa.Öyle kötüki fan devrinden ivmeyle panel anakarta çarparak ses çıkarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simplyfor S kullanıcısına yanıt
    E bu olmaması gereken bir şey değil mi ? gidip söyleseydin :)
  • diehard71 D kullanıcısına yanıt
    Hafif bir kuvvetin bastırması gerekiyor bir arkadaşımda daha var ondada aynı sorun var.Demekki kasanın kronik sorunu.

Bende uyarıyorum almasın kimse diye.Cooler masterdan beklemeyeceğim bir kasa.

Onuda black talon yoktu o keltoş bu daha iyidir zaten diyerek ve 80+ etiketi var diyerek vermişti.

Neyse herkes hesabını Allah'a verecek ondan raadım

Aynen hocam. Burdan da bir kere daha vatan'ın (saçlı veya kel ) elemanlarına direk güvenmemek gerektiğini anlamış bulunuyoruz :)
    Her iyinin içinde bir kötü,her kötünün içinde bir iyi vardır.

Mesela potur hocam var bostancıda öyle elinde kalan malı satmaya çalışmaz millete.

Tabi iyi insanlarımız çok. Allah onlara denk getirsin ne diyim :)

Konu nereye geldi yav. :) Valla çok kararsız kaldım I5 4460 mı yoksa FX 8350 mi yok mu birşeyler başka karalayacaklar :)
    Render vs. varsa fx8350 sadece oyunsa i5-4460 bu kadar basitki:)

ya render dan kasıt çok üst düzey çizimlerse öyle bir işimiz yok. giriş seviyesi daha çok. Amaç aslında oyun :)
  • Hocam sen dedigime bak i5 al, evde fx6300 kullanmistim zamaninda ofis bilgisayarimda i3 4150 vardi i3 daha performansliydi. Hatta onunla alakali da konu acmistim forumda. Bu arada 4460 ile r9-280x birbirine uyar mi demissiniz tabiki uyar hemde cok guzel uyar. Yakinda testlerini ekleyecegim sizde takip ederseniz gorursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snows -- 21 Aralık 2014; 1:05:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snows

Hocam sen dedigime bak i5 al, evde fx6300 kullanmistim zamaninda ofis bilgisayarimda i3 4150 vardi i3 daha performansliydi. Hatta onunla alakali da konu acmistim forumda. Bu arada 4460 ile r9-280x birbirine uyar mi demissiniz tabiki uyar hemde cok guzel uyar. Yakinda testlerini ekleyecegim sizde takip ederseniz gorursunuz

Eyvallah takipteyim :) Gtx 760 la karşılaştırmasini yapsak süper olur bide :)

Tabiki yaparım hocam

• Yerine göre değişiyor ama intel al gitsin ekran kartınıda 280x yap

• MuscleTower kullanıcısına yanıt
    Gerçekten karar veremedim büyük ihtimal almaya gittiğimde çıkacak fiyata göre seçim yapıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: diehard71

anladım. Ek olarakta fx 8350 yerine i5 4460 tercih et diyorsunuz yani.

Konuyu editlemişsin kardeşim...

Öncelikle, FX-6350 (125w) 3.9ghz'de olan işlemci alınmaz, FX-6300 (95w) 3.5ghz'de ve daha ucuz haliyle FX-6300 alınır, FX-6350'ye biraz daha ekleyip az fark ile FX-8320 alınır.

Diğer durum, rendering işi yapılacak ise, FX-8xxx serisi tercih edilir, ancak oyun ağırlıklı olacak ise, i5 daha verimlidir, çekirdekleri daha güçlüdür., buna göre tercihini yaparsın.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Evet hocam en üstte de belirttim sıkıntı olmasın diye editlediğimi :)

Anladım. Teşekkür ederim bunu kesinlikle dikkate alacağım
  • Merhaba. Hortlatmış gibi olacağım ama konu açan şahıs olarak 128 GB Kingston 3k SSD + INTEL 4460 + r9 280x vs. almış bulunmaktayım yaklaşık 2 hafta oldu.Dün bir arkadaş özelden soru sormuş o yüzden genel amatör bir masaüstü-oyun değerlendirmesi yapayım dedim. Bir 2 ufak şey dışında sıkıntım olmadı.

Genel masaüstü, internet sörf falan performansına bakarsak eski Core2Duo + 4GB Ram + HD 5850 li pc emle çok bir fark olduğunu söyleyemem büyük bir işlem yapılmıyor buralarda sonuçta. Yalnız SSD gerçekten kendini farkettiriyor. Kopyala yapıştır işlemleri için eskisi gibi bir sigara yakym geliym diyemezsin çünkü daha yakamadan hallediyor o işi Açılış 4-5 saniye zaten (tuşa bastıktan sonra sayarsan 10-12 falan. üşenmedim saniye tuttum dermişim )

Oyunlarda da gerçekten çok iyi. Her oyun ULTRA da rahat çalışıyor MGS 5 60 FPS- BATTLEFIELD 4(Single) 70-80 LERDE - GTA 4 60 - FIFA 14 60 ve akıcı gerçekten - FAR CRY 4 55 120 arası gidiyor geliyor min 55 vs.

2 sıkıntı şunlar. Metro Last Light ta ayarlarda Physx var. Bu açıkken 16 FPS lere kadar düşüyor ışıklı ortamlarda. Kapatınca bir anda 80-90 lara fırlıyor. Netten baktım kapatın çok önemli değil deniyor zaten. Birde MGS 5'te bir bölümde güneşe doğru bakarken FPS 24-25 lere kadar iniyordu. Ama FPS üstte gözükmese anlamazdım herhalde farkı(allah başka dert vermesin).

Oyunları genelde 1 TB SATA ya yüklüyorum. SSD ye yüklesem fark eder mi bilmiyorum denemedim.

Başka bir şey merak eden olursa bakabilirim.

• İ5 4460 kullanicisiyim.8320 alicaktim.fan sesinden dolayi ve uzun sure önce ciktigi için Vazgeçtim.sorumsuzluğu ve daha güncel olmasindan dolayı i5 4460 aldım.sekiz cekirdeke aldanma perfformans olarak aynilar.

R9 280 kullanicisiyim oldukca yeterli bir kart.butcenizi zorluyorsa 280x ten vazgecebilirsiniz.Uzun bir sure gerekmez ama ufak bir iç ile stock 280x i geciyor zaten.Butcede sıkıntı yoksa alabilirsiniz gönül rahatlığı ile.

Kasaya butce olarak ne kadar kalıyor elinizde?

çizim yapcaksan üstteki amd çok çok daha performanslı olur
    280xde zaten oyunlarda 760dan daha iyi amd seçmende fayda var
  • Hocam ben PC yi aldım son mesajıda onu belirtmek için attım zaten. görmediniz sanırım i5 4460 + r9 280x aldım ve Gayet memnunum. Teşekkür ederim ilginiz için
    Hayırlı olsun inteli seçmeniz yerinde bir seçim olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.