Şimdi Ara

şebnem ferahdan nefret edenler. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: çaaari

Şebo neden sevilmezki anlamadım sevmeyen varmı hakkaten????

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Şebo diyenleri alacam ayagımın altına.Köy mü burası?

ŞEBO ŞEBOOOO

Arkadaşlar şebnem freah gerçekten muhteşem yaww hadi sevmionus nie nefret edersiniz kişisel bir sorununuz var kadınla yawss ???

işini iii yapıyo en güzel huyu diğer şı*pıntılar gibi her magazin programına çıkıp münasip yerlerini açmıyor

Dinlemeyene hatta sevmeyene ok saygı duyarız ama durduk yerde nefret edilecek biride deilki

ŞEBNEM FERAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 1 Şubat 2006 22:35:14 >

• rock 50 lerin müziği biz 50 lerin bilgisayarını kullanmıyoruz
  • itici gelıyo ama sesi ğüzel zevk meselesi işte
  • sen zenci müzikleri dinliyorsun heralde öyleyse acıyorum sana.
    quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

quote:

Orjinalden alıntı: keko94

[simage][/simage][code][/code]

ROCKÇILARA

TÜM ROCKÇILARA DEĞİL ÇOK KONUŞAN GEVEZE ROCKÇILARA

+1
    ROCK

• yok zenci dinlemiyorum
  • Şarkıları ve yaptıkları süper
  • ben sewerim şeboyu
  • Normalde nötr olmam lazım ama sevenleri yüzünden ondan nefret ediyorum
  • şebo
  • Şebnem Ferah'tan oldum olası nefret ediyorum.Birinden nefret etmek için illa ki kişisel sorun olması mı gerekir ki???İlk çıktığından beri bu kadının sesine,soluğuna sinir oluyorum.Bu sebepsiz midir kuşkusuz değildir.Şebnem Hanım zamanında çıkmışlardır Özlem Tekin gibi her klip için saç rengi değiştiremeyeceğini kendisinin farklı olduğunu anlatmışlardır bide bakmışızdır ki hatun sürekli şekil şemal değiştirmiş.Yanlışmıdır değildir elbet ama madem aynısını yapacaksın o zaman başkaları hakkında konuşmayacaksın.Bırak kadının olayım'ın girişi Portishead'in Glory Box adlı şarkısıyla birebir aynıdır,Korkarak yaşıyorsan'ın sözleri de Nietzsch 'e aittir ve Şebnem Ferah yazmış gibi gösterilmiştir.Buna mı saygı duyulur bumu sevilir??? Kendini çok güçlü kadın edalarında gösterme çabaları ayrı bi itici özelliğidir aynı sözler tanıdık melodiler iyice sıkmaktadır ve saygıyının s'sini haketmez.Sesi canlı söylerken başka çıkar hatta çıkmaz seyirciler eşlik eder yada vokalistler durumu kurtarır kayıtlarda ayrı çıkar.ve böle para kazanılır.ne mutludur...

• nefret etmiorum tabiki şarkıları çok hoşuma gidiyo ama dinlediğimi gorenlerin şebocumusun nan lafına gıccık oluom
  • quote:

Orjinalden alıntı: semuta

Şebnem Ferah'tan oldum olası nefret ediyorum.Birinden nefret etmek için illa ki kişisel sorun olması mı gerekir ki???İlk çıktığından beri bu kadının sesine,soluğuna sinir oluyorum.Bu sebepsiz midir kuşkusuz değildir.Şebnem Hanım zamanında çıkmışlardır Özlem Tekin gibi her klip için saç rengi değiştiremeyeceğini kendisinin farklı olduğunu anlatmışlardır bide bakmışızdır ki hatun sürekli şekil şemal değiştirmiş.Yanlışmıdır değildir elbet ama madem aynısını yapacaksın o zaman başkaları hakkında konuşmayacaksın.Bırak kadının olayım'ın girişi Portishead'in Glory Box adlı şarkısıyla birebir aynıdır,Korkarak yaşıyorsan'ın sözleri de Nietzsch 'e aittir ve Şebnem Ferah yazmış gibi gösterilmiştir.Buna mı saygı duyulur bumu sevilir??? Kendini çok güçlü kadın edalarında gösterme çabaları ayrı bi itici özelliğidir aynı sözler tanıdık melodiler iyice sıkmaktadır ve saygıyının s'sini haketmez.Sesi canlı söylerken başka çıkar hatta çıkmaz seyirciler eşlik eder yada vokalistler durumu kurtarır kayıtlarda ayrı çıkar.ve böle para kazanılır.ne mutludur...

vokalist derken ?
    sen veresene o vokalistlerin ismini

sana cevabım şebnem ferahın şarkı sözlerindendir anlayana tabi
    Korkuyor musun senden farklı olan her şeyden
    Korktuğun şey kendi içinde büyüyecek
    Ortak mı oluyorsun bir başkasının yalnızlığına
    Yüreğin yalnızlık nedir bilmeyecek

(sen kimin fake'i sin bakayım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester -- 10 Kasım 2006; 20:07:27 >

• kendisini o dead metalcı tarzı yüzünden sevmıyorum aslında önceden çok severdim.belkıde bu yenı özenti nesıl metalcı gençlık neden oldu şebnem ferahtan sogumama.

bu arada bugun konserıne gidiyorum

not:kendisi değil şarkıları için (aslında asıl neden eski kız arkadaşım ama nese)
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

Normalde nötr olmam lazım ama sevenleri yüzünden ondan nefret ediyorum

• Türkiyenin belki de tek iyi dead metalcısı... tek sevmediğim şey şebo denmesi.. bu nedir abi yaa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lülürük

şebnem ferahdan nefret edenler ve nedenleri.çok merak ediyorum.

şebnem ferah 2004 ağustosta konser verdi burda(samsun)konsere çıktı,söölüo falan..sesini konuşturması gereken yerde back vocal die bi kız dikmiş arkaya onu çığırttırdı bu biirr
    efenim kıyafeti makyajı konuşmaları ve seyirciye olan ilgisizliği konseri bitirip gidim havasındaydı(samsuna hiçmi hiç özenmemiş)bu ikiii
    grupta işini yapan sadece ilkan aykan(davulcu)vardı.düşünün ya metin türkcan en can alıcı yerlerde sololara çıkması gerekio ama oda ööle bi boşvermişki ve soloları ozan tügen klavyeden veriyodu.verdiği solo pasajlarıda orjinal değildi zaten sadece geçiş gamlarına basıyodu klavyeyle bu üüüçç
    konserin başında şebo tam iki saat duygularımızı seviştireceğiz dedi ama 1 saat 26 dakika sahnede kalıp iyi geceler demeden sahneden kaçarcasına indi bu döörrt
    son bomba tam bomba zaten;üniversitenin açık hava antik mekanındaydı(omü)ve bir adet lümpen üniversiteli geçmiş en önde şebnemi izliyo falan neyse şebnem o ara dediki aranızdan biriyle dans etcem dedi ve tuttu bu işe yaramazı aldı sahneye.eleman ne nezaket biliyo ne dans nede şebnem ferah gibi bi ilaheyle aynı sahnede olduunun farkında.neyse yattı şebonun omuzuna falan ahmak ahmak hareketler.neyse biz yuhaladık falan çocuu çünkü ilaheye öölemi davranılır diye.buda beeşşş
    ayrıca konser başlamadan önce djin çaldıı techno-trans-ki blade edit radio mix de vardı o playlistte-parçalarda eller havaya vaziyeti alan elemanlardan biride şeboyla dans eden bu lümpen proleteryaydı.bu altıııı
    neyse dans edince ben orayı terk ettim zaten.şebnem benim obsesif aşklarımdan biriydi ama hiçbir zaman fetiş düşnmemiştim inanın.aşıktım ve çok seviyordum onu.ööle kırıldımki deerlendirmek gerekirse terk ettikten hemen sonra konseri;cebimdeki kalan sigaraları-ki adet olarak 19 adetti-on dakkaya sığan bi sinir ve sıkıntıyla içmiştim.ve şebnem ferah oldukça büyük bir oranda fan kaybına uğradı bu konserden sonra.
    şimdi sorarım size haklılık payım varmı ve varsa ne kadar haklıyım artık sevmemekte?
    saygılar

• Bende nefret ediyorum.sesi beynimi uyuşturuyo
  • nefret etmiyorum ama sevmiyorum da...
  • Bende beğenmiyorum.Ne ses war nede söz.Ne o ben şarkımı söylerken istersen sesi açmıydı kapamıydı neydi?bide çakıl taşlı olan wardı.İkisine baktım direk sildim hepsini.Cannibal Corpse bile dinlerken son ses bişe olmuo bu kadını dinleyince sanki kafama şiş sokuyolar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.