Şimdi Ara

ŞEBEKE KULLANIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.

    3 Gün önce Monster Abra A5 V12.1 modelini aldım gayet memnunum gta 5 rise of the tomb raider ve mafia 3 oyunlarını en yüksek grafiklerde çok rahat bir şekilde oynadım ısınma sorunu çok ta yok gibi şimdilik

    ancak bildiğiniz gibi prize takılıyken performansı 2x katlanıyor ve bataryasınıda bitirmek istemiyorum, laptop nezaman şebeke kullanımına geçer yada bunun ayarlamasını yapabilirmiyiz ?

    ve çift fanı bulunan bu laptopun 2. fanı otomatik mi devreye girer yoksa manuelmidir eğer manuelse nasıl.

    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.



  • Selamlar,

    Şebeke kullanımından kasıt nedir anlamadım fakat bilmenizde yarar olan bazı bilgiler paylaşayım. Piller artık bilgisayarların içine gömülü olarak geliyor ve eski pillere nazaran daha dayanıklı oyun oynarken yada masa üstündeyken prize takılı olmasının artık pile bir zararı yok çünkü geneli itibariyle akıllı pil korumaları mevcut bu nedenle gönlünüzce kullanın çünkü kullanmasanızda pilinizin raf ömrü olduğunu unutmayın kullanmasanızda kullansanızda bitecek.

    Oyun açarken yada yüksek performans isterken priz haricinde kullanmak pek mantıklı değil yüksek performansta çalış bile deseniz bilgisayar prizdeki kadar rahat çalışmayacaktır. 2. fan harici ekran kartı üstündedir. Harici ekran kartı sıcaklığı 55 derece üstüne çıkmadan bu fanı açmaz geneli itibariyle. Bu otomatik bir işlemdir sizin dahil olmanız gerekmez.

    Kolay Gelsin..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.