Şimdi Ara

Sebebi Bulunamayan Sesler? (Çözülemedi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzer sorunları bende önceki aracımda yaşamıştım. Direksiyon kutusu 2 sefer revizyon gördü sorun çözülmedi, daha sonra ustam çıkma direksiyon kutusu takmıştıda sorun o şekilde halledilmişti. Fakat genede önce sorunun direksiyon kutusundan olduğuna emin olmanız lazım çünkü külfetli bir parça.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Imkan varsa video atın

Izmir 3. Sanayi sitesinde Gürcanlar veya Hizmet Torna , kutunuzu garantili revize eder

Amortisör üst rulmanlarını da değiştirin

Alıntıları Göster
    Amortisör rulmanlarına baktırcam hocam.

En yakın zamanda video yükleyeceğim.

Zahmet edip ilgileniyorsunuz, çok teşekkür ederim.
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam

• 1 kişi dışında da birisi çıkıp travers çektirilmiş sorun ondandır dememiş travers'in düzgün çekildiğinden eminmisiniz öyle direğe bağlayıp zincirle göz kararı çekmek ile olmaz bu işler travers hasarlıysa dikiş tutmama ihtimali yüksek normalde çekilirken bilgisayarlı sistemle ölçüp öyle hallediyorlar ayrıca traversi düzeltirken direksiyon kutusunu eğme olasılığı da yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 26 Aralık 2018; 9:1:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

1 kişi dışında da birisi çıkıp travers çektirilmiş sorun ondandır dememiş travers'in düzgün çekildiğinden eminmisiniz öyle direğe bağlayıp zincirle göz kararı çekmek ile olmaz bu işler travers hasarlıysa dikiş tutmama ihtimali yüksek normalde çekilirken bilgisayarlı sistemle ölçüp öyle hallediyorlar ayrıca traversi düzeltirken direksiyon kutusunu eğme olasılığı da yüksek.
    Hocam bi çıktı aldı gösterdi bana.

Anlamadığım şeyler yazıyor üstünde tabii ama anlattı tek tek, fabrika verilerine getirdik arabayı dedi.

Direksiyon kutusunu eğdiyse maffolduk. Onu da ekliyorum hocam sorunlar listesine.

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

• quote:

Estağfurullah hocam

Hocam buyurun videoyu bugün çektim.

Sağa kırarken o belli aralıklarla gelen sesler net çıkmış fakat sola kırarken gelen "tak" sesi biraz arkadan çıkmış ama duyulur düzeyde. 8. saniyede duyuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 26 Aralık 2018; 13:25:2 >

Hocam malesef ki ses direksiyon kutunuzdan geliyor
  • quote:

Hocam malesef ki ses direksiyon kutunuzdan geliyor
    Eyvah ki ne eyvah...

Eskiden böyle bir ses yoktu demek ki travers çekilince gitti her şey.

Gelen "tak" sesi de o yüzden mi dersiniz?
  • Tavsiyem erkekleredir. Mutlu ve huzurlu bir hayat için karınızı ve arabanızı fazla dinlemeyin. :))
  • Honda Radar yazmışsınız sanırım Sefaköy-K.Çekmece civarındasınız. Direksiyon kutusu için Artı Hidrolik yenibosna beşyol'a gitmenizi tavsiye ederim. Eğer sökmek istemezlerse yakınıdaki Detay Oto Bosch Service Erdal usta yardımcı olacaktır. Başka parçaları bilemem ama o kutu normal çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagun@

Honda Radar yazmışsınız sanırım Sefaköy-K.Çekmece civarındasınız. Direksiyon kutusu için Artı Hidrolik yenibosna beşyol'a gitmenizi tavsiye ederim. Eğer sökmek istemezlerse yakınıdaki Detay Oto Bosch Service Erdal usta yardımcı olacaktır. Başka parçaları bilemem ama o kutu normal çalışmıyor.
    Beylikdüzü oturuyorum ama oralara ulaşımım kolay olur yeter ki araç eski haline dönsün.

Artı Direksiyon'un sitesini incelerken sizin bu yorumunuza denk geldim, profesyonel gözüküyorlar.

Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Eyvah ki ne eyvah...

Eskiden böyle bir ses yoktu demek ki travers çekilince gitti her şey.

Gelen "tak" sesi de o yüzden mi dersiniz?

Alıntıları Göster
    muhtemelen yapılan işlem kramayer miline zarar verdi ses o yüzden geliyor

şu sistem

Sebebi Bulunamayan Sesler? (Çözülemedi)

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Beylikdüzü oturuyorum ama oralara ulaşımım kolay olur yeter ki araç eski haline dönsün.

Artı Direksiyon'un sitesini incelerken sizin bu yorumunuza denk geldim, profesyonel gözüküyorlar.

Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için.

Alıntıları Göster
    Çevredeki herkes buraya gönderir hatta başakşehirdeki sanayi sitelerine belli saatlerde araç gönderiyorlar ring usulü. Bahsettiğim bosch servisi tanıştırmıştı eski Lagunamın direksiyonu sertti biraz nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama pamuk gibi yapmışlardı. Ağzında sigara iş yapıyorlar yazdığını okuyunca aklıma geldi artı hidrolik düzgün insanlar.

• quote:

muhtemelen yapılan işlem kramayer miline zarar verdi ses o yüzden geliyor

şu sistem

Alıntıları Göster
    Hocam teşekkür ediyorum tekrar tekrar.

14 ocak için muayene aldım tüvtürkten, muayeneden sonra Artı Direksiyon'dan da muayene alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagun@

Çevredeki herkes buraya gönderir hatta başakşehirdeki sanayi sitelerine belli saatlerde araç gönderiyorlar ring usulü. Bahsettiğim bosch servisi tanıştırmıştı eski Lagunamın direksiyonu sertti biraz nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama pamuk gibi yapmışlardı. Ağzında sigara iş yapıyorlar yazdığını okuyunca aklıma geldi artı hidrolik düzgün insanlar.

Alıntıları Göster
    Sanırım Honda Park'ta Artı Direksiyon ile çalışıyor.

14 Ocak'tan sonra bir muayene randevusu alacağım buradan.

Zahmet ettiniz, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için tekrardan.

Rica ederim, geçmiş olsun

• Dostlar sorun çözüldü,

Direksiyon kutusu ile ilgiliymiş problem

Orjinal direksiyon kutusu ile değişim yapıldı, sorun ortadan kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 19 Ocak 2019; 15:9:20 >
  • Sorun tekrar başladı.

15 senedir yetkili servisten çıkmayan arabayı 1 kere sanayiye soktuk, kaç aydır çıkaramıyoruz bu bataklıktan.

Yüksek ihtimalle rot kollarını uzun takmış usta bozuntusu herif. Direksiyon kutusuna da tekrar ayar yapılacak. Çözülürse tekrar yazarım buraya çözümüyle birlikte.
  • Ne çileymiş arkadaş, Allah sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Ne çileymiş arkadaş, Allah sabır versin.
    Dostlar sağolsun diyorum artık.

Bir arkadaş demişti:

"Ben arabamı sanayiye götürecek kadar zengin değilim." diye.

Ne kadar haklıymış şimdi anlıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.