Şimdi Ara

SEAT LEON Stylance 1,6 Mpi--2010 Model--33,000KM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben bu şansımla oto aldım, siz hala satamamışsınız.

Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bank_Man

Ben bu şansımla oto aldım, siz hala satamamışsınız.

Hayırlı satışlar.

Bundan önceki aracımı 1 haftada satmıştım. bu ona göre daha temiz ama hala bende. Kısmet işi yani anlayacağınız.
    Teşekkürler, aracınız hayırlı olsun sizin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İLHAN_@ -- 19 Şubat 2013; 0:07:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İLHAN_@

quote:

Orijinalden alıntı: Bank_Man

Ben bu şansımla oto aldım, siz hala satamamışsınız.

Hayırlı satışlar.

Bundan önceki aracımı 1 haftada satmıştım. bu ona göre daha temiz ama hala bende. Kısmet işi yani anlayacağınız.
    Teşekkürler, aracınız hayırlı olsun sizin de

fiyat nedeniyle satılmadıgını düşünyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy
    fiyat nedeniyle satılmadıgını düşünyorum.

Fiyat abartı değil hocam.piyasa fiyatından biraz daha yüksek. Titiz kullanıcı arabası.
  • aracta değişen var dogrusu ben macunlanıp boyanmasıkndan degil degişen olmasından yanayım fakat deger kaybettiriyor.
    ayrıca piyasdan yuksek olması tok satıcı durumu olusturuyor yani aciliyeti yok stılırsa satılır satılmazsa satılmaz gibi. Bu durumda da ciddi müşteriler daha azalıyor. herkes birbirinin fiyatlarını baz aldıgından diger kullanıcılar da benzer fiyatları yazıyor ve suni bir piyasa olusuyor gercek dısı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

aracta değişen var dogrusu ben macunlanıp boyanmasıkndan degil degişen olmasından yanayım fakat deger kaybettiriyor.
    ayrıca piyasdan yuksek olması tok satıcı durumu olusturuyor yani aciliyeti yok stılırsa satılır satılmazsa satılmaz gibi. Bu durumda da ciddi müşteriler daha azalıyor. herkes birbirinin fiyatlarını baz aldıgından diger kullanıcılar da benzer fiyatları yazıyor ve suni bir piyasa olusuyor gercek dısı .

Dediğiniz suni piyasa durumuna gerçekten ben de katılıyorum . Ancak herkes sahibinden.com da istediği fiyatı yazıyor ben de daha fazlasını yazayım benim arabam daha iyi onlardan diyerek ilan vermedim açıkçası. Kendim titiz kullanıcıyım bundan önce aynı şekilde sıfır araba aldıım ve değiştirmek istediğim zaman istediğim fiyata sattım . Alanlar da bana duacı oldu. Çünkü 3-4 yaşındaki bir araba bayisinden yeni çıkmış kondisyonundaydı. O yüzden temiz araba her zaman piyasadaki fiyattan biraz daha yüksek olmak zorundadır. Eğer bir alıcı ikinci el'de iyi bir seçim yapmak istiyorsa 1-2 bin tl fazla vermeyi göze almalı.Ama ülkemizde genelde piyasa fiyatından çok aşağı almak isteyen al-satçılar , ölücüler mecburen pertten dönme araçları kelepire düşürdüklerini sanıyorlar.Diğer husus aracın kapı sacının değişik olması ; açıkçası kazadan dolayı değişmedi.Otoparkta kaldırım kenarındaki beton mantara alt kısmı sürttü. Yetkili servise götürdüm bilindiği gibi herşeyi değiştirmeye meraklılar tamir etmek yerine. Bir de işin içine kasko girdimi komple arabayı bile değiştirirler yetkili servisler. Dışarda yaptırsam belki tamir edilip yapılacak daha ucuz bir bedelle ama işte titiziz ya sağlam olsun düzgün olsun diye yetkili servise götürdüm.Kapının hasarlı fotoğrafları var. Sıkıntı yaratacak birşey değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2009 Laguna Privilege 1.5 dci
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.