Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2899. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
57.986
Cevap
357
Favori
2.604.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28962897289828992900
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam leon çok hafif ve seri bir araçtı. 2013 den 2024 e kadar 200 bin km kullandım. Manuel vitesti ve atikti. Ama konfor açısından yorucu bir araçtı. Hafifliği nedenli tsi motor ile 6.5 litre ortalama ile keyifli sürüş yapabiliyordunuz. Formentorda dikkat ederek ancak 7.5 lara düşebildik.

Formentor daha konforlu ama hantal ve yüksek. Leondaki sürüş eğlencesi yok. Şanzıman dsg ama dq381 yağlı versiyon. Geçişler falan ağırbaşlı. Zaten araç 1500 küsür kilo. Hızlanmalar vs Leona 3 kişi oturmuş gibi oluyor.

Leona göre yol sesi az, konfor iyi ve bağımsız süspansiyon sayesinde aracın arkasında yolculuk edenler çorba olmuyor :)

Genel anlamda fiyat performans açısından tatmin edici bir araç. A3 sedana geçmeyi düşünüyordum ama iç mekan kalitesi, hacim ve genel olarak dar bir araç olduğu için markaısna para vermek yerine formentor tercih ettim. Bence iyi ettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 22 Kasım 2024; 15:32:16 >

• Dr.Leon kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam Allah kaza bela vermesin bende leondan memnun gerçekten duruşu gidişi yakıtı ama bu arka süsbansiyoblar torsiyon birde sert yay var takır tukur arabaya birşey oldu diyorsun çukurlarda özellikle doğa geldik şimdi yollarda çok kötü satıp gene bu fiyatlar golfe geçesin var sadece bunun için.
  • Dr.Leon kullanıcısına yanıt
    Bir kaç foto paylaşın da maşallah diyelim 😊
  • Merhaba herkese,
    2016 yılında 0 olarak aldığım aracımı satıyorum. 1.4 EcoTsi Act FR 150 hp olan aracım 44100 km de ve otomatiktir.
    https://www.sahibinden.com/s/o07gQwNg
  • harmey H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı satışlar dilerim. Yalnız o kadar zaman aracı unuttunuz mu? Keşke biraz kullansaydınız. Resmen yeni sahibi için saklamışsınız aracı 😊
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oldu ;)Çok teşekkür ederim. Araç Tanıdık birine giderse çok sevineceğim.

araba çicek gibi maşallah hazirana kadar satılmazsa görüşelim hazirana kadar kilitim  

• kafkas1111 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Araba satıldı;)

hahaha ciddi mi hayırlı oslun belliydi ama :D

• kafkas1111 kullanıcısına yanıt
    Evet. Çok güzel ve keyifli araba tam 8 yıl bindik.C5 Air Cross u deneme zamanı;)
    Şimdiden hayırlı olsun
  • merhaba, yaklaşık 1 ay önce 2020 model 1.5 eco tsi 150 hp excellence paket leon aldım. aracım çok dik olan yokuşlarda yokuş kalkış desteği çalışmıyor. normalde de o şekilde mi çalışıyor yoksa bir arıza söz konusu mudur? yardımcı olmanızı rica ederim.

• oguz344 O kullanıcısına yanıt

merhabalar hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin,

tam frene basmadan bazen çalışmıyor durup tam frene basmanız lazım.

• Arkadaşlar ikinci el aldığım araç bu zamana kadar bütün bakımlarını yetkili serviste yaptırmış ve 110 binde. 120 birde triger seti dahil olmak üzere 20-25 bin TL civarında bir bakımı daha yapılacak. Birşeyler saydı ama tam hatırlamıyorum. Aracımın garantisi bitmiş. İyi niyet garantisi devam ediyor mu, tüm bakımları serviste yapılmış dedim. Garantisi bittiği için yapacak bir şey yok. Ben yinede tam tatmin olmadım yani ikna olmadım. Bunu müşteri hizmetlerine mi sorsam. Garantiyi devam ettirme seçeneğim olsa güzel olurdu.

Not:Leon fr 2017 dsg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_aga_83 -- 2 Aralık 2024; 21:38:43 >
  • Bir de Bluetooth tan müzik dinleyince ses yüksek çıkıyor ama full linkten telefonu bağlayınca ses daha düşük çıkıyor. Var mı bunun bir yolu, ne yapabiliriz. Seat sound var bu arada.
  • eser_aga_83 kullanıcısına yanıt
    Maalesef bir çözümü yok. Apple CarPlay ya da android auto üzerinden dinlerseniz ses seviyesi düşük kalıyor. Bunu farklı CarPlay cihazları ile de denedim ama sonuç değişmedi. En temiz ve güçlü ses Bluetooth üzerinden yapılan bağlantı ile alınıyor. Bu durum sadece bizim araçlara özgü değil. Son model formentorda da durum aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 2 Aralık 2024; 23:5:59 >
  • eser_aga_83 kullanıcısına yanıt
    Bu işte bir terslik var. Eğer aracın tüm bakımları yetkili serviste yapılmışsa ve yapılmaya devam ediyorsa, iyi niyet garantisinin devam etmesi gerekir.
    O zaman yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim
    Bunu serviste randevu veren çalışan söyledi. Bir de garanti işine bakan özellikle biri oluyor galiba. Bir de ona soracağım. 15-30-45-60-75-90-105 bin bakımlarının tamamı serviste yapılmış. Eksik veya atlanmış bir bakım yok. Mail mi atsam acaba. En azından elimde yazılı bir döküman olur
  • Isıtmalı modeller için su fıskiye memelerini değiştirmek istiyorum. Bendeki orijinal 3 yollu ve kötü püskürtüyor. İnternette gördüm atomize edilerek püskürten tek kanallı model var. Benim araçtaki fişli olduğu için bulamadım. Aliexpresste filan satılıyormuş, orijinal değil ama daha işlevsel. Link bilen var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 28962897289828992900
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.